Arkadaşlar İtü proficiency sınavını geçemedim. Lütfen yardımcı olun şimdi ben Ağustostaki sınava girebiliyor muyum geçmek için??? |
İTÜ HAZIRLIKTA KALDIM LÜTFEN ACİL BİLGİ VERİN BİLGİSİ OLANLAR!!

-
-
Hocam nasıl kaldın ya online’dı zaten. Sonuçlara baktım da büyük çoğunluk yüksek notlarla geçmiş seneye ing100 açılmayacak galiba
Soruya gelirsek ağustosa girebilirsin tabiki fakat paralı diye biliyorum. Dönem başı 100-150 tl gibi bi şeydi ağıstos sınavı. aman başvuru tarihlerini kaçırmayın okul ilan eder belki etmiş bile olabilirler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam nasıl oldu bilmiyorum ya çok korkuyorum gecerim bu sene degil mi ya kurum p2 idi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hangi seviyedeydiniz
P2 idi kurum yani A2
Hocam aslinda beni listening yaktı 3 puan almisim. 52 notum. Online olmasina ragmene gecememek gercekten aptal hissettiriyor beni
Peki hangi seviyeye kadar çıkcaktınız
Online da da kalmazsin yav en kotu gpt bile çözüyor o ingilizce sorularını. 2020 covidde hazirliktan kalanlar vardi. Bir öğretim gorevlisi bu kalanlari okuldan uzaklastirilsin diye teklifte bulundugunu belirtmisti. Universiteye bir sekilde yerlesmissin elinde imkanin var, problem var ve cozemiyorsun... Onlineda gecemeyen yuz yuze zaten gecemez.
Hocam gercekten yuzyuze yapilan sinavlardan daha yuksek aliyorum. Sizce sıkı bir calismayla gecebilir miyim bu dönem?
uppppp
-
speaking var mı sınavda
Yeterlilik sınavında yok.
-
nicin korkuyorsun? basit bir sinavi bile gecemiyorsan git biraz ingilzice ogren hazirlikta. sonra meuzn olup tek kelime ingilizce bilmeden mezun olup issiz dolasiyorsunuz.
-
Hocam vallahi ingilizcem kötü değil. Sınava girerken de geçme garantisi ile girdim zaten ama listening kısmında sebebini bilmediğim bi şekilde patlamışım. Korkum motivasyon eksikliğimden kaynaklanıyo galiba çünkü bböyle bir sonuç beklemiyordum.
-
uppp
-
hocam dogrudur fakat universite sinavi bile bolumlere girilirken bu sekilde bir sinava girip panik yapmanin bir anlamiyok. hazirlik okumak da guzeldir. hem ingilizceniz gelisir hem de universite ortamini tanir ve fakrli bolumlerden arkadasliklar gelistirirsiniz.
-
Okumuş zaten hazırlık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Girebilirsin ama iyi çalış. Listening yapabilmeden geçemezsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aslında ingilizcemi baya geliştirdiğimi söyleyebilirim hazırlıkta. Dönem içi notlarımda fena değildi. Yani hazırlığı bir dönem daha uzatmam da bir sorun görmüyorsunuz değil mi?
-
Okula ilk kayıt yaptırırken girdiğimiz muafiyet sınavı var ya ondan bahsediyorsunuz değil mi yanlış olmasın. Girebiliyorum yani ona? İtüye mail attım da daha gelmedi cevap.
Benzer içerikler
- 2018 tyt zor muydu
- 3d ayt biyoloji deneme cevap anahtarı
- kendi kliniği olan diş hekimi ne kadar kazanır
- boğaziçi tarih
- ayt 60 net kaç puan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X