Arkadaşlar orta seviyede ingilizce biliyordum fakat 4-5 sene geçti ve hiç ingilizce konuşmadığım ve yazışmadığım için bildiklerimi unuttum, kendimi tekrardan toparlamak ve geliştirmek istiyorum.
İngilizce hangi kitap önerirsiniz veya internet sitesi ? Birde mail ile yazışabilinen sayfalar varmıdır ? İngilizcemi canlı ve aktif tutmak istiyorum.
Aynı sorun bende de var merak ettiğim.Başta çektiğimiz eziyeti tekrarmı çekeceğiz.Bu sefer daha kolay olmazmı acaba
kitap tavsiyem building skills for proficiency .kitap tamamen ingilizce az bi ingilizcesi olan anlar.
Bu sorun benimde en buyuk korkum. 5 yildir Amerikada yasiyorum. Okula gidiyorum fakat bu kis Turkiyeye donecegim ama okulun 3. sinifinda okulumun yokluk denkligi olmadigini ogrendim. Bu nedende 15 ay askerlik yapacagim ve kesin ingilizcemi unutucam offf oofff...
Pritz21 senin durum farklı arkadaşım, sen askere geldiğinde inan unutmazsın, ben askerden önce bıraktım ingilizceyi, 15 ay askerlik yaptım sonra 2 sene geçti halen çat pat birşeyler var, senin seviyen benimkinden ileri olması nedeniyle sen rahat toparlarsın ingilizceni
çözüm bulmamız lazım ingilizce için
bende kursa gidiyorum.advance kadar kurları aldım..bitincede askere gidecegim..askerde unutmamak icin kitap falan alıp askerde gozden gecirmeyi dusunuyorum bos zamanlarımda..her zaman talim yapacak degiliz ya :)