Şimdi Ara

İngilizce Yıl Sonu Sözlü Sınav Nasıl Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizceden yıl sonu sınavına kaldım, bugün sınav vardı yarında sözlü var ama bu sözlü nasıl yapılır bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 23 Ağustos 2007; 22:45:36 >

• Bileniniz yokmu?
  • Okulunla ilgili daha fazla açıklayıcı bilgi verseydin iyi olurdu ya... Birkaç tane ( Büyük ihtimal üç ) öğretmen genellikle müfredattan sorular sorar.Bazen havadan sudan sorular da gelebilir. Babanın mesleği ne ? En sevdiğin yemek hangisidir ? gibi. Heyecanlı biri isen bayağı sıkıcı bir durum. Allah kolaylık versin
  • hatırladığım kadarıyla hazırlıktaki sözlü sınavda bölüm yaş falan sormuşlardı ailedeki herkesin adı yaşı mesleği vs. onları anlatana kadar sürenin yarısı dolmuştu soora da soru çektirdiler kura ile ondan sorduları öledi ya herhalde
    bildiğim kadarıyla sözlü sınav performansından çok öğrencinin genel izlenimi etkiliyo notu
  • Düz lisede okuyorum. Yanlız ingilizce en sevmediğim derstir o yüzdende kaldım yanlız o dersten

Bu sorulara ben cevap veremem açıkcası anlamam bile

O zaman gitmiyeyim sözlüye.. Kesin böyle sorularmı sorarlar bir ara birinden duymuştum kaldırıp tahtaya ingilizce bir metin okuttuyorlarmış öğrencinin okuması düzgünmü diye böyle birşey olabilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Autumn.

Düz lisede okuyorum. Yanlız ingilizce en sevmediğim derstir o yüzdende kaldım yanlız o dersten

O zaman gitmiyeyim sözlüye.. Kesin böyle sorularmı sorarlar bir ara birinden duymuştum kaldırıp tahtaya ingilizce bir metin okuttuyorlarmış öğrencinin okuması düzgünmü diye böyle birşey olabilirmi?

valla bn düz lise olduğunu düşünmeden yazdım metin okuttuklarını duymuştum saçma cidden sanki o yaşta o ingilizceyle nereye kadar iyi okunabilir ki hocaların daha rahat istediklerine torpil geçmeleri için üretilmiş bişi bnce

• Sakın gitmemezlik yapma Düz lisedeyim diyorsun, sorular da ona göre nispeten kolay gelir.Sözlüde I don't know falan deme.Bilmesen de bütün sorulara birşeyler söyle. En azından gayret ediyor diye düşünürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben sana cevabı net şekilde veriyim.

sana bir metin veriyor. onu sana ilk önce okutuyor. okuman düzgün ise ordan + puan alıyorsun. daha sonra sana o verdiği metinin içinden sorular soruyor. sen her soruda metini ilk satırdan okumaya devam et + puan alacaksın daha sonra sana kısa sorular soruyor adın ne? nerelisin gibi sorular. yani hiç korkma gir sözlüye

ben geçen sene girdim hiç konuşmadan çıktım sadece my name is ahmet dedim diğer sorularda sustum.hocalar hatta dediler ki nerden çıktın sen sabah sabah dediler ama daha sonra sınav sonuçlarına bir baktım ki 65 almışım yazılı+sözlü=65

yazılıya girdiysen sözlüye gir yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 24 Ağustos 2007; 0:16:15 >

• Düz lisemi lastman?
  • quote:

Düz lisemi lastman?

evet düz lise
  • quote:

quote:

Düz lisede okuyorum. Yanlız ingilizce en sevmediğim derstir o yüzdende kaldım yanlız o dersten

valla bn düz lise olduğunu düşünmeden yazdım metin okuttuklarını duymuştum saçma cidden sanki o yaşta o ingilizceyle nereye kadar iyi okunabilir ki hocaların daha rahat istediklerine torpil geçmeleri için üretilmiş bişi bnce

Bana göre aslında bütün ingilizce sınavları sözlü olmalı. Sonuçta bu bir lisan ve biz karşımızdaki kişilerle yazışmaktan ziyade konuşarak anlaşıyoruz.

• Tamam biraz rahatladım, peki yarın gidiyorum sözlüde neler olduğunu yazarım yarın

Teşekkürler..
  • quote:

Tamam biraz rahatladım, peki yarın gidiyorum sözlüde neler olduğunu yazarım yarın

Teşekkürler..

bu topicte bu sene ing. sınavına-sözlüsüne giren arkadaşlar var onlarada sorabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_16820529/mpage_1/key_//tm.htm#16820529

• Bizim sözlü sınavda 3 çğretmen vardı.Bi tane resim verdiler.Onu anlattım.Bi tanede makale verdiler.3 dakka okudum.Sonra makledeki olayı anlattım..Arada da biraz sohbet işte...
  • And. lisesine gidiyorum. geçen sene elimize bi kağıt vermişlerdi bi olay anlatılıyodu kare kare burada napıyo şurada ne olmuş diye sorup durdular hep ingilizce tabi türkçe yok.

Sonra onları anlattık felen takıldımız yerlerde yardımcı oldular. Sonra böle internet bilgisayar kız arkadaş felen sordular o kadar pek sıkmıyolar. kısa kelime kelime cevap verebiliyosun.
  • forumda ing öğrt. olan birileri kesin vardır bence
  • nasıl geçti ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.