Bildirim
ingilizce presentation
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
O ödevlerin size verilmesinin bir amacı var kardeşim hoca zevk olsun diye vermiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ --- -
sanki en doğru ingilizce öğrenme şekli bu da tubitak neden sistemi değiştiriyor o zaman. ben 9 ay eğitim gördüm ortalamam da 85-90 arası bir şey ama şundan o kadar eminim ki okulun faydası %10 bile olmamıştır benim için. _____________________________ -
her dakika ingilizce ile iç içe olman lazım, hazırlığa gitmedim özel eğitim almadım düz liseden çıktım hiç çalışmadan 405 yaptım mesela lys de ben,
yanlız tesadüf şu ki benim de presentation ım var yarın :)
valla şimdi ne önersem bilmiyorum ki, ama hoşuna giden bi konu olsun mesela atıyorum, futbol, daha iyi motive olursun en azından_____________________________ -
Dennis Hope'un hayatını yapabilirsin. Ben yapmıştım süper bir olay ve gayet de kolay oluyor Intermediate'dayken yapmıştım. _____________________________ Kendi Halinde. -
quote:
Orijinalden alıntı: Conjuror
Dennis Hope'un hayatını yapabilirsin. Ben yapmıştım süper bir olay ve gayet de kolay oluyor Intermediate'dayken yapmıştım.
internette fazla bilgi bulamadım nasıl hazırladın_____________________________ -
dünyanın 7 harikası zamanında çok yapmıştım _____________________________ Hello, I am Mr. Meeseeks. -
yaptığım bir sunumum pm den yolluyorum. _____________________________ -
dünyadaki kraliyet ailelerinin top 10 unu yapmıştım ama sunumu bulabileceğimi sanmıyorum. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 4hm3t.#
yaptığım bir sunumum pm den yolluyorum.
nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn neden pm şimdi ben sabahın bu vakti 1.5saat içinde presentation yapmaya mı çalışayım burada paylaşsaydın kötü mü olurdu_____________________________ WISDOM -
quote:
Orijinalden alıntı: 2014ygslysşampiyonu
quote:
nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn neden pm şimdi ben sabahın bu vakti 1.5saat içinde presentation yapmaya mı çalışayım burada paylaşsaydın kötü mü olurdu
:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
en iyisi kendi hayatini anlatmak resimlerle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ツ

-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 2014ygslysşampiyonu
quote:
nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn neden pm şimdi ben sabahın bu vakti 1.5saat içinde presentation yapmaya mı çalışayım burada paylaşsaydın kötü mü olurdu
:)
:D neyseki başka bir siteden buldum hocam sunumumu yaptım dersi geçtim sorun olmadı_____________________________ WISDOM
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler