Şimdi Ara

ingilizce konu anlatimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iyi gunler ingilizceme 10 uzerinden 4 veririm az cok gramer konularini biliyorum tam olarak kolay degilde kolayin ustunde baslamak istiyoeum eger mumkunse bana su sekilde konu anlatim kitapi lazim

Turkce olacak mesela anlattigi her ingilizce seyin altinda turkcesi olacak, konunun ve ya basligin hemen sonunda
    Bosluk doldurma test quizler vb olacak konulari pekistirmek icin eger boyle bi kitap varsa bildiginiz yazarsaniz sevinirim..tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karlıtepe -- 27 Kasım 2014; 8:27:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ELS İNSİDE AND OUT tam istedigin kitap bitirdiginde grammere dair sıkıntı kalmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senselock99

Arkadaslar iyi gunler ingilizceme 10 uzerinden 4 veririm az cok gramer konularini biliyorum tam olarak kolay degilde kolayin ustunde baslamak istiyoeum eger mumkunse bana su sekilde konu anlatim kitapi lazim

Turkce olacak mesela anlattigi her ingilizce seyin altinda turkcesi olacak, konunun ve ya basligin hemen sonunda
    Bosluk doldurma test quizler vb olacak konulari pekistirmek icin eger boyle bi kitap varsa bildiginiz yazarsaniz sevinirim..tesekkurler

Açtığım şu konuda Ekrem Uzbay'ın dil bilgisi sitesi var.Konular genel olarak anlatılmış.
    http://forum.donanimhaber.com/m_98201927/tm.htm

• Tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKÇE VE PARAGRAF KAYNAK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.