Şimdi Ara

İngilizce her sorunuz buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana ingilizce hakkında herşeyi sorabilirsiniz , yardımcı olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Zeze1

Hocam merhaba. Benim ingilizce seviyem temel seviyede ve ingilizceye aşırı bir hevesim var. Bu konuda nasıl bir öğrenme yöntemi önerirsiniz ?

https://tr.duolingo.com/

Kardeşim sana bu siteyi tavsiye ederim , bu siteyle belli bir seviyeye gelirsin. Tabi sadece bu yeterli değil. Bu sitede belli bir seviyeye gelince , filmler kitaplar ile , ve forumlarda insanlarla sohbet ederek ingilizceni geliştirmen lazım.
    Ben bu konuyu gramer konularında yada kelime konularında anlaşılmayanların sorulması için açmıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam selam, normal düzeyin biraz üstünde İngilizce seviyem var fakat bazen öyle cümlelerle karşılaşıyorum ki apışıp kalıyorum. Mesela çok fazla "of" ile bağlanmış veya relative clauses denilen yapı ile kurulmuş cümleleri hemen kestiremiyorum. Ne önerirsiniz?

Steam: Raydric | Origin: Raydr1c | Uplay: Raydr1c | R* Social Club: Raydr1c

MSI Z87-G45 GAMING | MSI GTX770 Twin Frozr 2GB 256Bit | Intel Core i5 4670K | GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz | ASUS DRW-24F1ST 24X ± | WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA3.0 7200Rpm | Samsung 850 Evo 250GB | SanDisk Extreme 3.0 64GB | Xbox 360 Gamepad for PC | Creative Sound Blaster Z PCIe | Xigmatek Assasin Black Edition | ASUS 23.6" VN247H | Razer Deathadder Chroma | Cooler Master Swift-RX Large | Razer Blackwidow Ultimate 2014 | SteelSeries Arctis3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

Hocam selam, normal düzeyin biraz üstünde İngilizce seviyem var fakat bazen öyle cümlelerle karşılaşıyorum ki apışıp kalıyorum. Mesela çok fazla "of" ile bağlanmış veya relative clauses denilen yapı ile kurulmuş cümleleri hemen kestiremiyorum. Ne önerirsiniz?

Okumak,okumak ve okumak. Ne geçerse elinize okuyun bunun başka yolu yok, ancak okuyarak ve dinleyerek dile adapte olursunuz.

Orijinalden alıntı: MAE11

memrise uygulaması için ne düşünüyorsunuz?

Memrise'dan hiç hoşlanmadım , dilin mantığını kendi mantığı içinde anlama üzerine değil , ezberleme üzerine. Halbuki bir dili öğrenirken önemli olan tam olarak mantığı anlamaktır , sen bunla uğraşırken kelimeler zamanla aklına yerleşir zaten. Sana Duolingo + VikiSözlük'ü tavsiye ederim. Öğrenirken aklına takılan en küçük kelimeye yada gramer kuralına hemen Google'den bak. Kelimeleri göre göre alışırsın o kelimelere. Ama ancak o dilin mantığını kaparsan gerçekten öğrenmiş olursun. Şuan ülkemizde millet ingilizce özürlü ise nedeni bunun anlaşılmamış olmasıdır. Asıl zorluk mantığı anlamaktır , ezberlemek değil. Bir yapıyı-kalıbı ezberleme , araştırıp anla. Ve şunu unutma , İngilizce Türkçe kadar kaliteli olsa da , Türkçeden çok çok daha basit yapıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winxperror -- 27 Nisan 2016; 12:39:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Midterm term lerde reading one word ve writing lerde bildiğiniz kısa yollar var mı çünkü şuan dilin mantığına değil pratiki bilgiye ihtiyacım var

Orijinalden alıntı: dokikara

Midterm term lerde reading one word ve writing lerde bildiğiniz kısa yollar var mı çünkü şuan dilin mantığına değil pratiki bilgiye ihtiyacım var

Ne demek istiyorsun?

• İngilizce için en iyi gramer kitabı nedir sizce? Şuan Türkçe anlatım olarak Murat Kurt'un English Grammar Today kitabından çalışıyorum. Kitabı yarıladım sayılır. Bu bitince diğer kitaba geçeceğim Englsh Tenses. Fakat bunlar sadece orta düzeye kadar. Zaten bundan sonra da İngilizce anlatımlı kitaplardan çalışırım. İnternette daha çok English Grammar in Use tavsiye ediliyor. Siz hangisini önerirsiniz?

Orijinalden alıntı: genel adam

İngilizce için en iyi gramer kitabı nedir sizce? Şuan Türkçe anlatım olarak Murat Kurt'un English Grammar Today kitabından çalışıyorum. Kitabı yarıladım sayılır. Bu bitince diğer kitaba geçeceğim Englsh Tenses. Fakat bunlar sadece orta düzeye kadar. Zaten bundan sonra da İngilizce anlatımlı kitaplardan çalışırım. İnternette daha çok English Grammar in Use tavsiye ediliyor. Siz hangisini önerirsiniz?

Gramer kitabı olayından hiç anlamıyorum , hiç okumadım. Ama gözlemim gramer kitaplarından öğrenmeye çalışanların pek başarılı olamadığı yönünde.

Orijinalden alıntı: winxperror

quote:

Orijinalden alıntı: genel adam

İngilizce için en iyi gramer kitabı nedir sizce? Şuan Türkçe anlatım olarak Murat Kurt'un English Grammar Today kitabından çalışıyorum. Kitabı yarıladım sayılır. Bu bitince diğer kitaba geçeceğim Englsh Tenses. Fakat bunlar sadece orta düzeye kadar. Zaten bundan sonra da İngilizce anlatımlı kitaplardan çalışırım. İnternette daha çok English Grammar in Use tavsiye ediliyor. Siz hangisini önerirsiniz?

Gramer kitabı olayından hiç anlamıyorum , hiç okumadım. Ama gözlemim gramer kitaplarından öğrenmeye çalışanların pek başarılı olamadığı yönünde.

peki nasıl öğrendiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.