Şimdi Ara

İngilizce Çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan english grammar today adlı bi kitap aldım ordan çalışıyorum ve youtube’dan speaking tarzı BBC’nin yayınladığı videoları takip ediyorum. ek olarak pekiştirmek için çalışma kitabı veya test tarzı kitap almalı mıyım

• Eger amacin konusmaksa yani sinavlar gibi derdin yoksa test kitabindan felan uzak dur hocam.Hikaye kitabi oku listening ve speaking yap.Arada grameri unutma tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bilgisayar mühendisliğini başarıyla bitirirsek Hacker olabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowpuncher

bilgisayar müh. okucam 1. sınıf. dersler türkçe olacak sanırım ama amacım turistlerle konuşabilmek değil yazılı kaynakların Türkçe tercümesini yapabilmek ve İngilizce konuşmaları anlayabilmek

o zaman gramer eksiğin kalmamalı
  • Hocam alacaksan kesinlikle ve kesinlikle Lingusta Metodunu öneriyorum.
  • kendini sıkma bir şeyi öğrenmek için kitap almakmış lingusta metodu satın almakmış ilk önce ingilizceyi kendine sevdir ben her kelime öğrendiğimde mutlu oluyorum ingilizce bir kelimeyi anlamayınca sinir oluyorum tureng'ten anlamına bakıyorum.Sana önerim memrise ve voscreen'e bak duolingo'da iyidir.Ben kitap aldım ingilizce ileri seviye aldım bilerek yıllardır okullarda gördüğümüz ingilizce zaten diğer kitaplar ama sıkılıyorum kitapa bakınca pc başından uygulama yapmak daha zevkli klavye'de yazmayı seviyorum Bana kalırsa önemli olan düzenli çalışmak her gün 20-30 kelime öğrensen bile ingilizceni geliştirirsin iyi seviyede.Memrise'den kalıplara çalışıyorum şu an güzel oluyor Şöyle bir şey var birde bir kelimeyi öğrendikten sonra direkt karşına çıkıyor voscreen uygulaması da listening için güzel oluyor.

Bak mesela memrise'den bunu yapıyorum 190'da filanım

250 İngilizce Pratik

çoğunu biliyorum ama 100 tane yeni kelime öğrenmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 31 Ağustos 2016; 22:03:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.