Şimdi Ara

Erzurum'da Üniversite okunur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
10.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selçuk Üniversitesi 2.öğretim tuttuğu için onu Atatürk Üni'den sonra yazdım.Erzurum nasıldır,Konya'ya göre pişman olmayayım?

Benim sıralamam 237.000 MF-4 yazdığım yerler sırayla şunlar;

Samsun Ondokuz Mayıs-Çevre Müh. İÖ 231.000
    Atatürk Üni. Çevre Müh. 235.000
    Selçuk Üni Çevre Müh.İÖ 242.000

Erzurum, insanı olarak mert bilinen bu şehrimiz çok soğuk olabilmektedir.

Yinede ben seçim yapacak olsam , Konyayı seçerim çünkü üniversite kenti olma yolundadır ve üniversitesi belli bir standardı yakalamıştır.

Orijinalden alıntı: yasincix

Konya , Türkiye'nin en iyi alt yapı ve çevre düzenine sahip ilidir, Yobaz (!) olarak bilinen bu ilde , alkol tüketimi Türkiye değerlerine göre hatırı sayılır bir noktadır.

Erzurum, insanı olarak mert bilinen bu şehrimiz çok soğuk olabilmektedir.

Yinede ben seçim yapacak olsam , Konyayı seçerim çünkü üniversite kenti olma yolundadır ve üniversitesi belli bir standardı yakalamıştır.

İş işten geçti ama

Samsun tutar mı ki ?

Orijinalden alıntı: MoRuK_Ve_OTeSİ

konya iyidir erzuruma göre.. erzurumda canın sıkılır dostum.

Dostum bencede Erzurum'u tercih etme çünkü bende Ankara'dan geldim. Canım çok sıkılıyor sadece redevco alışveriş merkezi birde cumhuriyet caddesi günde toplam en fazla 1 saat gezersin.

• İş işten geçti ne yapalım Samsun tutmazsa Erzurum tutar gibi...Bakalım gidenler pişman değil ama..

Orijinalden alıntı: serkanbaba

quote:

Orijinalden alıntı: MoRuK_Ve_OTeSİ

konya iyidir erzuruma göre.. erzurumda canın sıkılır dostum.

Dostum bencede Erzurum'u tercih etme çünkü bende Ankara'dan geldim. Canım çok sıkılıyor sadece redevco alışveriş merkezi birde cumhuriyet caddesi günde toplam en fazla 1 saat gezersin.

ben 2000 2003te bulundum. benim zamanımda avm bile yoktu. ykm hatırlıyorum. universite ogrencilerinin gidebileceği çöplen kafe vardı. başka da birşey hatırlamıyorum. :D hee bol bol tavuk döner yersin. dönerci boldu :D
  • ben erz da yaşıyorum. arkadaşlar haklı. 3 sene öncesine kadar avm yoktu. şu anda 1 tane var . paran olduktan sonra eğlence yeri var yani kafana takma. kışın gelip atlama kulelerinde zaman geçirebilirsin. insanları da gerçkten çok iyi insanlar(tabi aradan bazı çürükler çkıyor doğal olarak).
  • Erzurum Doğunun En iyi ili Oldu sız neyden bahsedıyorsunuz 2.havalımanı açılıyor cok şey değişti orda canının sıkılma gıbı bır olasılığı yok dostum zaman geçıyor nerden bılıyorsun dersen ben erzurumlu degılım arkadasım erzurumluydu onla beraber gıtmıstık cok begenmıstım

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
  • Erzurum guzel yerdir universtesi dahada guzeldir. Gezecek yeri pek yoktur bir alışveriş merkezi vardir bide caddesi vardir eger asosyalsen muthis sehir kisin cik disari o sogukta gez dolaş bide erzuruma yaz gec geldigi icin ve okul zamani genellikle soğuk oldugu icin rehavet basmaz dersine yogunlasirsin kisin palandökene. Çıkar kayarsin cok kalabalik degildir ve ucuz şehirdir oyle hersey pahali degildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: qabdkq

Erzurum guzel yerdir universtesi dahada guzeldir. Gezecek yeri pek yoktur bir alışveriş merkezi vardir bide caddesi vardir eger asosyalsen muthis sehir kisin cik disari o sogukta gez dolaş bide erzuruma yaz gec geldigi icin ve okul zamani genellikle soğuk oldugu icin rehavet basmaz dersine yogunlasirsin kisin palandökene. Çıkar kayarsin cok kalabalik degildir ve ucuz şehirdir oyle hersey pahali degildir

Teşekkürler kardeş cevap için,sizler sayesinde daha da ısınıyorum iklimi ''Soğuk'' Erzurum'a..
    Arkadaşım 4 yıl erzurumda matematik okudu. şehir olarak iyi, okul da cidden kalitelidir. Ama şu an böbrekleri hasarlı. Her gidişinde ağlayarak gidip geliyordu. insanın psikolojisini bozan bir soğuk olduğundan bahsediyordu. Hakkında hayırlısı olsun ama umarım konya falan olur.

Orijinalden alıntı: leidenfrost

kardeşim cidden özür dilerim ama tutamadım kendimi onun için söylüyorum bağışla:
    Arkadaşım 4 yıl erzurumda matematik okudu. şehir olarak iyi, okul da cidden kalitelidir. Ama şu an böbrekleri hasarlı. Her gidişinde ağlayarak gidip geliyordu. insanın psikolojisini bozan bir soğuk olduğundan bahsediyordu. Hakkında hayırlısı olsun ama umarım konya falan olur.

Tabii aralarında ilk tercihim Samsun.Hem memleketim hem de okul yakın daha ne olsun

Bir şekilde 4 seneyi bitirdik geldik ki oradayken ne avm ne bowling salonu yoktu mecbur kalınca vakit geçirecek yolu buluyorsun
    Çevre Müh.de fazla zorlamaz, kasıntı dersin çok az olacak, hocalarda iyidir, olurda gelirse bundan sonrası için zevk almaya bak

• quote:

Orijinalden alıntı: esef

Okunur neden okunmasın ben okudum
    İlk senemiz aşırı soğuktu (2003) haberlere vs. konu olmuştu zaten sonrasında baraj yapımı vs. sonrasındaki seneler daha rahat geçti ya da biz soğuğa alıştık.;
    İstanbul'da yaşıyorum ama memleket Rize her fırsatta gittim geldim 53 ü görünce Rizelisindir diye düşündüm ama Samsunluyum yazmışsın.

Bir şekilde 4 seneyi bitirdik geldik ki oradayken ne avm ne bowling salonu yoktu mecbur kalınca vakit geçirecek yolu buluyorsun
    Çevre Müh.de fazla zorlamaz, kasıntı dersin çok az olacak, hocalarda iyidir, olurda gelirse bundan sonrası için zevk almaya bak

Teşekkürler kardeş yorum için

• quote:

Orijinalden alıntı: leidenfrost

kardeşim cidden özür dilerim ama tutamadım kendimi onun için söylüyorum bağışla:

erzurumda doğdum ne soğuklar geldi geçti. maşallah soğuktan dolayı hiçbir hastalığımız olmadı
  • Konya ile Erzurum kıyaslanmaz bile kardeşim konya güzel bir yer.Erzurum hem uzak hem de soğuk.Erzurum gibi muhafazakar yerlerde cemaat oluşumları daha rahat beslenip büyüyor.Bu gibi sebeplerden Konyayı öneririm umarım pişman olmazsın.

Orijinalden alıntı: Snekz23

Erzurum Doğunun En iyi ili Oldu sız neyden bahsedıyorsunuz 2.havalımanı açılıyor cok şey değişti orda canının sıkılma gıbı bır olasılığı yok dostum zaman geçıyor nerden bılıyorsun dersen ben erzurumlu degılım arkadasım erzurumluydu onla beraber gıtmıstık cok begenmıstım

Dostum merak ettim 2. havalimanı nereye açılıyor..

• Kardeş aynı yaşlardayız sanırım. Doğduğumdan beri Erzurum'da yaşıyorum. İstersen özel mesaj gönder msn adresimi vereyim. İstediğini sor, cevaplarım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.