Şimdi Ara

İNGİLİZCE BİLMEDEN ANLAYARAK OYUN OYNAMAK (TAVSİYE BEKLİYORUM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler amacım mesaj kasmak falan değil. Benim durumumda olan ingilizce bilmeyen çok sayıda arkadaş vardır diye tahmin ediyorum. Bu kadar ing. Bilmeden ve oyun oynayan arkadaşkarın arasında mutlaka bir çözüm bulup konuyu anlayan vardır diye düşünüyorum. Eğer benim gibi ingilizce bilmeyen arkadaşlara çözüm önerisi olan varsa minnettar kalırım.

İngilizce öğrenmeye çalıştım fakat yaş 30 olduğundan ve işten pek vakit ayıramadığımdan yemedi. Tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinjaERDO -- 22 Ocak 2015; 18:23:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• buna cozum buldugunu soyleyen arkadasın anladıgı ıle gercek hıkaye arasında bır dunya fark vardır boyle bırsey yok maalesef
  • Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Aga ne bileyim işte biz bu durumda fifa-bf-destiny tarzı multi de akmak zorundayız. Özellikle the walking dead dizisi hayranı olarak ing. Olmadığından oynayamamak üzüyor beni. Tskler.

• 2-3 kelimeyi anlarsın zaten gerisini sen o ana göre uydur keyfini çıkar başka yolu yok yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzMuhallebi

2-3 kelimeyi anlarsın zaten gerisini sen o ana göre uydur keyfini çıkar başka yolu yok yani :)

Dur bakam üstadım bi çözüm bulan var mı ben ekrana bakıyorum. Ekran bana bakıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_Slap1985

quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzMuhallebi

2-3 kelimeyi anlarsın zaten gerisini sen o ana göre uydur keyfini çıkar başka yolu yok yani :)

Dur bakam üstadım bi çözüm bulan var mı ben ekrana bakıyorum. Ekran bana bakıyor

Hahahaha :) ya öyle bir yolu olmazda bi yandan aç çeviriyi yaz bak öğren sonra bida bida cidden 5-6 aya çok gelişir :)

Sonuçta kahin değilsiniz :)

• Aga simdi bu dediğini ufaktan başlatayım. En azından oyun oynayarak ufaktan ufaktan öğrencez artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_Slap1985

Aga simdi bu dediğini ufaktan başlatayım. En azından oyun oynayarak ufaktan ufaktan öğrencez artık

Başlamak bitirmenin yarısıdır :)

Zor değil yaparsınız hocam, hadi kolay gelsin.

• Kolay kelimeleri ezberle işte günlük hayatta karşına çıkanları sonra oyunda bilmediğin şeyleri çevir oynatken sonra kafandan tasarla uydur yani yüDe 50 anlarsın böyle diye düşünüyorum başka birşey gelmiyor aklıma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ortaokulda RPG oyunlarıyla başladım bu işe; hayatıma yön veren, beni ben yapan oyundur Baldur's Gate. Binlerce satırlık metinleri elimde sözlükle anlamaya çalışırdım. Şimdi ise anadilim gibi İngilizce'm var.

İstek ve azim şart, sabırla gerisi geliyor.

• Aga başlıycam artık yapcak bişi yok tşk ettim.

• Aslinda cok basit hangi gorevi gecemiyorsan nete yaz direk çikiyor.En kötü google translate diye bir sey var kardeşim.

• canikoblivan kullanıcısına yanıt
    Redhouse en büyük boydan aldıydım sırf bu iş için ama kenarda bekliodu. Zamanı ufaktan geldi. Dying light ile başlıycaz gari

• Googledan storyi oku. Sonra ara videolar falan geldikçe videolari storye uydurursun tabi tonla spoiler yersin orası ayrı

• Üni hazırlık okudum ve her yıl her dönem ing dersim vardı bu dilin üni eğitimini aldım yani fakat oyunlarda hala anlamadığım yerler oluyor. Az çok neyden bahsettiklerini anlıyorum konuşmalarda ama tam olarak hikayeyi kavrayamıyoruz. Kısaca bol bol kelime ezberle işin kilit noktası o. Belli başlı çok kullanılan fiilleri ezberle. Ben her zamanın her çekimi cümle düzenini net şekilde bilmeme rağmen her cümleyi anlamıyorum çünkü yeteri kadar kelime ezberlemedim. Bol bol kelime ezberle bu saatten sonra senin için en iyisi.

• Kolay yoldan nasıl ingilizce öğrenirim yap bence konunun adını :)

Edit:Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conor McGregor -- 22 Ocak 2015; 19:16:19 >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaş çözümü söylemiş ama dediği gibi tonla spoiler yersin
  • İngilizceyi tamamen 11 12 yaşından berı oyunlardan öğrendim kurs yada hazırlıkta sadece pekıstırdim.
    Altyazı açık oynayip bi yandan translate yaparsan faydasını gorursun yavaş yavas

• rusty19 kullanıcısına yanıt
    Spoiler konusunda şamaroğlanına döncez desene

• Hocam baktin olmuo gecemiosun,anlamiosun ac youtube dan oyunun videolarini ordan bak bolumun nasil gecildigine yoksa inglizce bilmeyip oyunu anlama sadece turkce oyunlarda gecerli olur uncharted 3,the last of us,hitman gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.