Şimdi Ara

İng. Öğr. Hazırlık Sınavı Mersin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar. Mersin Üniversitesi ingilizce öğretmenliği okumayı düşünüyorum ama hazırlık atlama sınavı nasıldır ? Bir kaç kişiden duydum aşırı zor diyorlar. Bilgisi olan arkadaşlardan yardim bekliyorum. Veya geçmek için ne kadar bir çalışma lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • iyi günler hocam, Bende Bilgisayar müh. okuyacağım da hazırlık zorunlu bölümde de ingilizceye ihtiyac duyuldugundan okumayı düsünüyorumda hocam neden gecmeye calisiyosunuz? Bu arada hazırlık egitimi nasil mersinin bilginiz var mı
  • Emin değilim en azından bizim için çok zor dediler. Hazırlığı geçmeye çalışma nedenim , ikinci üniversite ve yaştan dolayı. Almanca tercümanlık mezunuyum. İnsan yerine koyan yok. İngilizce ders veriyorum diploma olmadan yüzümüze bakan yok. Kısa surede elime öğretmenlik diplomasi almak ilk hedefim onun içindi. Ama kimseden ses çıkmadı. 60ta 1 ~2 kişi zorla geçiyor dedi bir arkadaşım. Sizin ki farklı olabilir. Hazırlıkta göreceğiniz ingilizce yi ilerde kendiniz de yapabilirsiniz çok dert değil yani. Ama bilgisayar programlama falan okuyacaksanız tavsiye ederim. En azından ufak tefek mod vs aklınızda daha rahat yer eder. Çoğu program ingilizce ne de olsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.