F

Yüzbaşı
16 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 98 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Başlıkta da belirttiğim gibi b450 anakart almak istiyorum. Elimde 1. nesil ryzen işlemci var. b450 s2h var elimde. İşlemci bazen yetersiz geliyor o.c yapmak istiyorum fakat stabil olmuyor bir türlü. O yüzden hafif o.c kaldıracak bir anakart olursa daha iyi olur.

Ek olarak yaz sonuna denk gelirse 5600x ya da o civarda bir işlemciye upgrade yapma planim var. Buna göre bir tavsiye verirseniz sevinirim arkadaşlar.

Bayadır arıyorum ama çok anlamıyorum bu anakart vram vs. gibi ince işlerden. Aradıkça da kafam karışıyor.

iyi günler arkadaşlar. Uzun süredir monitör almayı düşünüyorum fakat bir türlü karar veremiyorum. Bu konuyu da baya okudum ama sanırım biraz kötüyüm bu durumlarda. Elimde ki monitör eski ve özellikle yazı okuma-yazma işlerinde ciddi anlamda gözümü yoruyor. Renk ayrımı falan da baya kötü. mmorpg oyun oynuyorum günde 3-4 saat en fazla. Fakat dediğim gibi okuma yazma durumlarında cidden çok kötü. Sizden 1500 lira maksimum verebileceğim fiyat için bir monitör tavsiyesi istiyorum.

Arkadaşlar elimde hali hazırda kullandığım fx8300 1050ti li bir sistem var. İşlemci anakart ve ram almak istiyorum. Artık değiştirme zamanı geldi sanırım. 1500-1600 maksimum bütçe ayırabilirim. yaptığım şey lost ark, blade and soul gibi MMORPG oyunları oynamak. Başkada bir şey yapmıyorum pek bilgisayarla. Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar elimde fx 4100 var. Stock fan ile kullanıyordum ama pelte oldu artik. Bana 100liraya kadar bir soğutucu lazim. Bir kaç yerde okudum tavsiye ama bende ki anakart mini kart. Ximatek dark knight almayı düşmüyorum ama ram slotunu kapar diye korkuyorum. Kullandığınız veya tavsiye edebileceğiniz sessiz ve performanslı bir soğutucu tavsiye ederseniz sevinirim.
İyi günler arkadaşlar. Mersin Üniversitesi ingilizce öğretmenliği okumayı düşünüyorum ama hazırlık atlama sınavı nasıldır ? Bir kaç kişiden duydum aşırı zor diyorlar. Bilgisi olan arkadaşlardan yardim bekliyorum. Veya geçmek için ne kadar bir çalışma lazim.
Arkadaşlar çok oyun oynamayan oynayınca da tera ,blade and soul ya da benzeri oyunlara girip arkadaşlarla muhabbet edip bir kaç zindan temizler çıkarım. Gtx 1050 almayı düşünüyorum. Maximum bütçem 600tl. 1kuruş yukarı veremem. Vermekte istemiyorum :) çok fazla site ve yorum okudum , ama bu kartı kullanan veya cidden bilgisi olan arkadaşlar almaya değip, değmeyeceğini yazarsa memnun olurum. İşlemcim fx 4100. 500 watt cooler master power var. 2x20 amper birde 24amper var sanırım güç çıkışı olarak .
Şimdi elimde fx4100 , 450watt powercooler, ssd ve orta halli 2tb hard disk ve 16gb 1600 ddr3 ram var.ekran kartı çok berbat. Önümüzde ki günlerde 1050 alıp takmayı düşünüyorum. Sonrasında ise işlemci ve anakartı değiştirmek amacım. ddr4 ramlara geçmeyi düşünmüyorum boş yere elimdeki ramlar çöp olmasın. Genelde ağır oyunlar oynamam orta halli oyunlarda takılirim. Çok sıkılırsam tera aion tarzı oyunlarda 2 3 zindan temizlerim. Kısacası sizden f/p işlemci ve uygun bir anakart tavsiyesi istiyorum . Şimdiden teşekkürler
Hao da 200~300 gold arası lazim da satan arkadaş var ise fiyatı ile beraber ulaşabilir mi acaba ? Ptt hesap no varsa daha memnun olurum
550+ ap olan bir force master arıyorum. fiyat olarak vs. nedir ne değildir bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yaza bilirlerse sevinirim
Hakkında
Forum İmzası:
Hakkımda:
Nexus

Elyos

Misk
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 555
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 13.967 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 182 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Çok kişili online RPG Oyunları
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.