Ekran karti güncelleme hakkında
İyi günler dostlar. 3 yıldan fazla bir suredir 2060 ekran karti kullanıyorum. Canım sıkıldıkça oyun oynayan biriyim. Oynadığım oyunlarda genelde mmorpg türünde (lost ark, bns ya da diablo4) oluyor. Ekran kartının bazen yetersiz geldiğini düşünüyorum. Bu yüzden 4060 kart almayı düşünüyorum. Fakat malum durumlar belli. Çok paralar veremem karta. Sizce taksit işleri falan hala devam ederken 4060 almaya değer mi? İşlemcim ryzen 5600. Cevaplar için teşekkürler ve iyi forumlar
b450 anakart tavsiyesi 1400 TL max bütçe
Başlıkta da belirttiğim gibi b450 anakart almak istiyorum. Elimde 1. nesil ryzen işlemci var. b450 s2h var elimde. İşlemci bazen yetersiz geliyor o.c yapmak istiyorum fakat stabil olmuyor bir türlü. O yüzden hafif o.c kaldıracak bir anakart olursa daha iyi olur.
Ek olarak yaz sonuna denk gelirse 5600x ya da o civarda bir işlemciye upgrade yapma planim var. Buna göre bir tavsiye verirseniz sevinirim arkadaşlar.
Bayadır arıyorum ama çok anlamıyorum bu anakart vram vs. gibi ince işlerden. Aradıkça da kafam karışıyor.
Şu monitörü bilen/kullanan var mı Acer EG240Y Pbipx 23.8
monitörü bugun yarın sipariş vermek istiyorum. bilen kullanan varmıdır acaba ?
1500 TL değerinde monitör
iyi günler arkadaşlar. Uzun süredir monitör almayı düşünüyorum fakat bir türlü karar veremiyorum. Bu konuyu da baya okudum ama sanırım biraz kötüyüm bu durumlarda. Elimde ki monitör eski ve özellikle yazı okuma-yazma işlerinde ciddi anlamda gözümü yoruyor. Renk ayrımı falan da baya kötü. mmorpg oyun oynuyorum günde 3-4 saat en fazla. Fakat dediğim gibi okuma yazma durumlarında cidden çok kötü. Sizden 1500 lira maksimum verebileceğim fiyat için bir monitör tavsiyesi istiyorum.
İşlemci,anakart ve ram tavsiyesi
|
İşlemci soğutucu tavsiye
|
İng. Öğr. Hazırlık Sınavı Mersin
|
Ekran kartı gtx 1050
|
Sistemde ufak değişiklik
|
Haoda 200~300 gold alınır
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
Nexus Elyos Misk |
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 561
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 8.343 (Bu ay: 90)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 182 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun