Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.626
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Dün aynı şey benim de başıma Ankara'da geldi. Dedim vadesiz hesap açtıracaktım. Sonra der demez,vadesiz açtırıp e-turuncu hesabı mı açacaksınız dedi görevli. Bende evet dedim. Öyle olmuyor malesef sistem e-turuncu hesabı açmayı kabul etmiyor,hata veriyor vs. dedi.Siz internetten başvurun kuryeyle işlemelriniz halledilecek falan dedi. Ben de ısrarcı oldum,kuryeyle falan uğraşmak istemiyorum açın vadesiz hesabı dedim. Yine bir sürü bir şeyler söyledi,açmak istemedi. Ben tekrar ısrarcı olunca artık açtı vadesiz hesabı. Sonra orada açar açmaz ING Mobil uygulamayı indirip anında e-turuncu hesabı açtım. Hani hata veriyordu,olmuyordu? Neden bu hesap açmama inatı?

Alıntıları Göster
    Hocam valla yagmur yagiyordu iyice hizlanacak diye ugrasmadim.Bilmiyorsun bari israr etme kalitesiz eleman calistirmaya bayiliyor su bankalar.Yoksa bankadaki elemanlara guvenmem burda ne yaziyorsa dogrudur pazartesi artik basvurduk yapacak birseyde yok isin kotusu baska ile gecicem orada ing yok...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Hocam valla yagmur yagiyordu iyice hizlanacak diye ugrasmadim.Bilmiyorsun bari israr etme kalitesiz eleman calistirmaya bayiliyor su bankalar.Yoksa bankadaki elemanlara guvenmem burda ne yaziyorsa dogrudur pazartesi artik basvurduk yapacak birseyde yok isin kotusu baska ile gecicem orada ing yok...

Alıntıları Göster
    Bilmemezlik değil acayip zeki birine benziyordu aksine. Sadece ya uğraşmak istemedi ya da Genel Müdürlük bunlara bir şey söyledi böyle böyle yapıyorlar,gelenlere zorluk çıkartın vs. diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Bilmemezlik değil acayip zeki birine benziyordu aksine. Sadece ya uğraşmak istemedi ya da Genel Müdürlük bunlara bir şey söyledi böyle böyle yapıyorlar,gelenlere zorluk çıkartın vs. diye.

Alıntıları Göster
    Muhtemelen genel mudurlukten uyarmislardir.Yakinimda ing olsa simdi direk gider ugrasirim ama bulundugum ilde ing yok mecbur kurye gelicek pazartesi daha sonra bekle bekle o kurye ing haber verecek vs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alışveriş yapıp / iptal edip +2 alan var mı düzenli olarak.
  • ben ankara kızılay şubesine gittim vadeli hesap açtırmak istiyorum dedim. ne için kullanıcaksınız hesabı dedi e-turuncu hesap açıcam dedim. tamam dedi iyi yapmışsınız kuryeyle falan uğraşmayın boşuna dedi ve hesabı açıp telefonumdan e-turuncu hesabı nasıl açacağıma kadar gösterdi. çalışandan çalışana farkediyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katalan!

ben ankara kızılay şubesine gittim vadeli hesap açtırmak istiyorum dedim. ne için kullanıcaksınız hesabı dedi e-turuncu hesap açıcam dedim. tamam dedi iyi yapmışsınız kuryeyle falan uğraşmayın boşuna dedi ve hesabı açıp telefonumdan e-turuncu hesabı nasıl açacağıma kadar gösterdi. çalışandan çalışana farkediyor sanırım
    Peki kartınızı ne zaman alıyorsunuz ? Ekstra 2 puan için alışveriş şartı var bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katalan! kullanıcısına yanıt
    ben de aynı şekilde yaptım şubedeki arkadaş yardımcı oldu üstüne şubedeki isimsiz kartlardan verdiler sonradan isim yazılı kartı eve gönderdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

Peki kartınızı ne zaman alıyorsunuz ? Ekstra 2 puan için alışveriş şartı var bildiğim kadarıyla.

Alıntıları Göster
    kartı da bankada verdiler hemen isimsiz kart veriyolar zaten
  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    bana isim yazılı kart falan göndermediler isimsiz kartı kullanıyorum. bi sorun olmaz herhalde
  • Bu kurye gelmedi 4 gündür,bankaya gidip vadeli hesap açıp sonra eturuncu açınca güncel hoşgeldin faizinden faydalanıyormuyuz arkadaşlar.

• +2faiz için 500 lira harcama kaldı kuyumcuya gittim 50_60 lira nerdeyse kayıp oluyor minimun şekilde bunu nasıl yapabiliriz alacak bişeyim de yok altın alır hemen geri satarım dedim kayıp çok ne yapabiliriz bu hususta

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Katalan! kullanıcısına yanıt
    hayır sorun olmuyor isimli kart isteğe bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoRrGeNeRaL

+2faiz için 500 lira harcama kaldı kuyumcuya gittim 50_60 lira nerdeyse kayıp oluyor minimun şekilde bunu nasıl yapabiliriz alacak bişeyim de yok altın alır hemen geri satarım dedim kayıp çok ne yapabiliriz bu hususta
    +2 Faiz için market kasasında bizden önceki ve sonraki nakit ödeme yapacak müşterilerden rica edip kendi kartımızla ödesek olur mu arkadaşlar? Biri sizden böyle bir şey istese kabul eder misiniz, garip kaçar mı?
  • Patolojik Bulgur kullanıcısına yanıt
    Garip kaçar herkes kabul etmeyebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Patolojik Bulgur kullanıcısına yanıt
    gençlere sorarsanız kaçmaz. ben iş arkadaşlarına yaptırdım. o da aklınızda bulunsun.
  • çok olmasada bir birikimim var ve bir vadeli hesapta durmasını istiyorum e-turuncu diğerlerine göre daha iyi faiz veriyormuş. ben bu hesabı açmak için nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? internetten başvuru yapıp kartı bekleyim parayı şubeden mi yatırıcam ?
  • EFT Limitini 250k üstüne çıkartabilen var mı?

• e turuncu hesabı açıpta hesap cüzdanı tarzı bi belge alan var mı acaba? şimdi aklıma takıldı ben şubeden başvurdum hallettim işlemleri kartı alıp çıktım. hesap cüzdanı falan almak lazım mı elimizde bi belge olması açısından?
  • 2 sefer subeye gittim. Burdan acamiyoruzz e turunce hesap subesiz bankacilik dedi. Onun ozelligi zaten subesiz olmasi dedi bana kadin.

Yalanlarin seveyim bunlarin.bende evde 15 gundur kurye bekliyorum.🤬

• 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.