Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.652
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternetten başvuru yapmaya çalışıyorum bütün bilgileri girip kuryenin hangi gün saat geleceğini bile seçtim tamamla dediğimde başvurunuza devam edemiyoruz şubeye gidin diyor anlamsız ne kadar saçma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az zararla +2 için ne yapabilirim. Yaklaşık 500 TL daha harcamam lazım.
  • altın veya döviz al sat yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katalan!

ben ankara kızılay şubesine gittim vadeli hesap açtırmak istiyorum dedim. ne için kullanıcaksınız hesabı dedi e-turuncu hesap açıcam dedim. tamam dedi iyi yapmışsınız kuryeyle falan uğraşmayın boşuna dedi ve hesabı açıp telefonumdan e-turuncu hesabı nasıl açacağıma kadar gösterdi. çalışandan çalışana farkediyor sanırım
    Birebir aynısını bende Balgat şubesinde yaşadım. Üstelik benim kart evime daha önceden geldi ama 3 haftada aktif olmayınca balgata gittim. 15 dakikada herşey bitti. Telefona ben uygulamayı kurana kadar kart geldi. Giriş yaptık hesapları kontrol ettik falan. Şube deneyimi açısından gayet başarılıydı.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Ben de online başvuru yaptım kurye gelecek diye 1hafta bekledim. Tık yok bir hafta sonra 0850 yi Aradım müşteri temsilcisi ben yaparım dedi 2dakika sözleşme okudu açtı bütün hesapları kartı da postaya verdiler ertesi gün. Eylülde 750harcama olmadığı için ekim faizi de boşa gitti.

Yalnız normal vadesiz hesapta eft ücreti kesiyor ileri tarihli eft yapmak istedim eturuncu hesapta bu özellik yok. Çok sevmedim bu işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 29 Eylül 2018; 22:57:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Valla hocam teb kampanyası bitti bende o yüzden geçiş yaptım. Bakalım belki ilerleyen günlerde bu özelliklerde gelir.

ING tuhaf bir banka bilgilerin eksik diyor ama şak diye kartı veriyor sonra bunu kullanmak istersen ona onay vermiyor şubeye gitsen bu kart daha sisteme düşmemiş deniyor. Şubeden 10 15 dakika da kartını alıyorsun, şubeye gitmesen boş boş kartla bakışıyorsun. İlginç bir deneyim oldu açıkcası.

• Bize kurye gelip evrakları imzalatıp isimsiz kartı verdikten sonra aylarca beklememe rağmen hesap açılmamıştı. Geçen hafta şubeye gittim. Gelen mesajları ve kartı göstermeme rağmen kontrol sonucunda hesabın açılmadığını söyledi. Ve en baştan e turuncu hesabı açtılar. İsimsiz kartı verdiler. Turuncu ekstra kullanımını ve uygulama kullanımını gösterdiler. Ayrıca kurye ile hesap işlemlerinde sorun olduğunu ve benim gibi çok kişinin geldiğini belirttiler. Şu durumda en mantıklısı öncelikle şubeden başvurmayı denemek bence.

• ouzqan kullanıcısına yanıt
    öyle olmuyor sanırım mh öyle demişti diye biliyorum
  • altın havale yap 25-30 lira zararın olur para çoksa yüzde 2 faiz farkından karşılarsın.
  • 1 yıllık süre dolmuş benim yüzde 25 ten 13 e düşürmüşler faiz oranını elveda ing..
  • Havale derken kartı postan geçirmek gerekmiyor mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.altungold.com/altin-transfer/

altın havale buradan 750 liralık altın alıp satacaksın.
    yaklaşık 30 35 lira zararın olur ama.
    yüzde 2 faiz farkı alacaksın 10000 lira için 30 gün yüzde 2 faizi 15,62 lira yapar bu sadece faiz farkı eğer hesapta 50000 var ise 5*15,62 =78,10 tl
    35 altın alım satım zararı desen 50000 lirada aylık 35 lira fazla faiz alırsın.
  • Detaylı anlatım için tesekkurler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • e-Turuncu Hesaplarinizin faizini yukselttik! Tam 90 gun boyunca birikimleriniz guncellenen Hos Geldin Faizi ile degerlenecek. Hemen para yatirarak birikimlerinizi yuksek faizle degerlendirmeye baslayin.

Süper oldu yeni hesap için başvurduk kurye gelmedi,gerekde kalmadı.

• fastforyou kullanıcısına yanıt
    kaç oldu benim bugun bitti 13 vermiş
  • Enflasyon orani aylik bazda %6 kusur artmis yillik olarak da %24,5’lara geldi. Eylul ayinda en yuksek kâr oranlarini elde etmis bankalar. Acaba faiz orani yukselir mi ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 3 Ekim 2018; 10:11:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

e-Turuncu Hesaplarinizin faizini yukselttik! Tam 90 gun boyunca birikimleriniz guncellenen Hos Geldin Faizi ile degerlenecek. Hemen para yatirarak birikimlerinizi yuksek faizle degerlendirmeye baslayin.

Süper oldu yeni hesap için başvurduk kurye gelmedi,gerekde kalmadı.
    Hocam 1 senenin dolmasına ne kadar süre kalmıştı?

• quote:

Orijinalden alıntı: jazz80

Hocam 1 senenin dolmasına ne kadar süre kalmıştı?

Alıntıları Göster
    Bikaç ay önce dolmuştu,kendı hesabımada 1 yıl daha uzattılar ama o hesaba hiç para yatırmamıstım.

• fastforyou kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Benim de önümüzdeki ay doluyor 1 sene. Uzatacaklarsa son dakikaya bırakmadan uzatsalar bari de uğraşmasam başka bankayla diye umuyorum.

• şu anda reel faiz resmen 0 değilmi yada 0.5
    şaka gibi
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.