Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.619
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: casper-

hiçbir sıkıntı yaşamadım ben. Eft-havale kullanıyorum sık sık. Mobil uygulaması güzel. Kartı n11, yemeksepeti gibi yerlerde kullandım bir sorun olmadı :) hesap hareketlerinde açık şekilde görülüyor faiz oranı, kazanç ve stopaj kesintisi. Günlük işliyor, onda da sorun yok :)

Alıntıları Göster
    Eft için 4,5 tl ücret istiyor benden.Sitesinde bedeva yazıyor.Hata mı yapıyorlar yoksa sitesi mi güncel değil?
  • soultrap99 S kullanıcısına yanıt
    e-turuncudan cikis yaparsaniz ucret odemezsiniz. Bi de saat 16:00 sonrasina kalirsaniz gec eft ucreti talep edilir e-turuncu da olsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vyesovshchikov

Bu mesaj silindi.
    fatura veya pos cihazından veya internetten alışveriş yapmanız gerekiyor. belediye ödemeleri,mtv ödemesi,tl yükleme vb. ödemeler maalesef kapsam dışı bırakılmış.
  • soultrap99 S kullanıcısına yanıt
    online işlemlere girince iki adet hesabın olduğunu göreceksin. Faizin işlediği e-turuncu hesabından, istediğin yere ücretsiz eft yapabilirsin.

banka kartının bağlı olduğu hesaptan eft yaparsan, 4.5tl ücret ister
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unknown_5358

fatura veya pos cihazından veya internetten alışveriş yapmanız gerekiyor. belediye ödemeleri,mtv ödemesi,tl yükleme vb. ödemeler maalesef kapsam dışı bırakılmış.

Alıntıları Göster
    Gsm tl yuklemelerinizi market (a101, şok,migros vs) kasalarindan pos cihazindan kartinizla odeyerek yaparsaniz 750tl harcamaya dahil olur. Uygulamadan yuklerseniz dahil olmuyor.

• Arkadaşlar e turuncu hesaba cuma günü para atmış olmama rağmen herhangi bir faiz getirisi gözükmüyor. Enparadaki birikim hesabı gibi işlemiyor mu sistem?

• antiseptik8 A kullanıcısına yanıt
    haftasonu faiz işler ama para pazartesi sabah yatar
  • Teşekkür ederim bilgi için

• Ekstra faizden (+2) faydalanmak için iki adet fatura ödeme talimati verin kampanyasi gelmisti ay içerisinde talimatlati verdim hatta faturalara tahsil oldu fakat kampanyaya ilişkin herhangi bir mobil uygulamada yer almiyor. Bu kampayadan faydalanan oldu mu ? Sonra üzerine yatmasinlar.

• arkadaşlar eft ücretsiz değil miydi turuncuda? ceptetebe 40 lira atmak istedim 4,5 lira işlem ücreti görünüyor.

edit: illa turuncu özelliği olan hesaptan yapmak lazımmış. vadesizden yapınca ücret çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoMMeS -- 24 Eylül 2018; 10:57:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan cepteteb ile vadeli hesabımı işletiyorum.

ing banka geçecek kadar fark var mı ? ya da kalite falan ? aşırı yüksek paralarda yatırmıyorum biriktirdiğim parayı atıyorum sadece.

• Zeen Z kullanıcısına yanıt
    cepteteb 25'in 32 güne veriyor. e-turuncu günlük. para çekip yatırma sıkıntın olmuyor.

• İng bank döviz işlemi için kullananlar, hesap işletim ücreti var mıdır? Alış satış arasındaki fark çoğu bankaya göre daha iyi duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: someoneme

İng bank döviz işlemi için kullananlar, hesap işletim ücreti var mıdır? Alış satış arasındaki fark çoğu bankaya göre daha iyi duruyor.
    Bir tane otomatik ödeme verince hesap işletim ücreti almıyorlar e-turuncu dışındaki diğer hesaplardan havale/eft ücretsiz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bhd1R

Bir tane otomatik ödeme verince hesap işletim ücreti almıyorlar e-turuncu dışındaki diğer hesaplardan havale/eft ücretsiz oluyor.

Bilgi kesin mi hocam? Webde bu kampanya için bilgi bulamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • someoneme kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum. Ing günlük paket diye geçiyor. Eft/havale bedava. Verdikleri destek hesabınıda kullanmıyorum.

• Merhaba arkadaşlar bu 750 TL Ekstra faiz olayında başka bankaya ait olan kredi kartı borcunu ingdeki hesaptan ödesek geçerli oluyor mu?
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 14:47:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko211

Merhaba arkadaşlar bu 750 TL Ekstra faiz olayında başka bankaya ait olan kredi kartı borcunu ingdeki hesaptan ödesek geçerli oluyor mu?
    Olmaz.
  • Ablam adına başvuru yaptım,iş yerine istemiştim ama kurye gelmedi bu saate, mecbur kapadım çıktım kargo şubesinden imzalayabiliyormuyuz arkadaşlar süreç nasıl ilerliyor,bide hangi kargo ile çalısıyorlar

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.