Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bankaların kendi bonoları için onların internet sayfalarını takip etmen lazım.Geçen hafta garantinin 13.85 faizli (mevduat karşılığı 14.70 gibi)bir bono ihalesi vardı.Hazine bonolarını ise her bankadan alabilirsiniz...Örnek olarak

efinans.vakifbank.com.tr
    Vakıfbank eFinans
    http://efinans.vakifbank.com.tr/webtop/gjsps/index.jsp

Bunlar vakıfbankın oranları..

https://www.denizyatirim.com/tum-bonolar/

• quote:

Orijinalden alıntı: Evropos

şekerbankta 14.25 ama eft havale ücreti var sanırsam yapı kredi 14.25 günlük diyorlar ama kişiye özel galiba kaynak var mı?

Yapı kredi Müşterilere Hizmetlerini Aradım Kişiye Özel Oranlar Değişiyormus, 14,25 32 gün Yazıyordu Ama Hesap Açarken 13,80 Size Özel Çıkıyor Yani Hatalı Yada Eski Kampanya Görünüyor Olabilir Bildirimlerde.

Şuan Hesap Aç Bölümünde Görünen Oran 13,80.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dolar kuru ve enflasyon ile % 20-22 altında faiz parayı eritir. % 11 den beri söylüyorum % 13,75 yaptılar bu oranlarla TL bağlamak parayı çöpe atmaktır. Dolar neredeyse her gün 1 aylık faiz kadar artıyor !!!
  • toplu mesaj mı atsak acaba ,niye faizi artırmıyorsunuz diye hiç bir avantajı yok 13,75 de kaldı. dolar daha önce 3,96 lara gelmeden bile %14 yapmışlardı
  • fearless_X kullanıcısına yanıt
    Haklısınızda bu seviyelerden dolara girmek de ayrı bir risk değil mi.
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    3,20 den de birçok kişi risk diye girmedi. Ben dahil !! Bu işlerde çoğul psikoloji kaybeder farklı düşünen kazanır ...
  • fearless_X kullanıcısına yanıt
    Keşke girseymişiz elimzde ₺ çöp oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu gidişle önlem alınmazsa daha da çöp olur bugünkü makalalerde mb nin en az 5 puan faiz artışı yapması ve 6 ay vadeli yüzde 20 faizli hazine bonosu çıkarması konuşuluyor şuan yüksek faiz düşük kurdan düşük faiz yüksek kura geçmiş şekilde görünüyor kimse parasının çöp olmasını istemez dünyada servetler dahil tüm emtia gelir vs dolar bazlıdır buda herkesi etkiler bugün açıklanan tüketici güveni onun için yılın en düşüğünde bakmayın siz 0 12 yaş muhabbbeti yapan hiçbir eğitimi altyapısı olmayan kitleye sonuçta her zamanki önden önlem almayan deliği ufakken tıkamayan otorite sonradan yüklü faiz artışları mecburen yapmak zorunda kalacak ing ye gelince 13.75 veriyoruz diye her yolu her yeri afişle donattılar tvlere reklam verdiler yani 13.75 üzerine yattılar diğer bankalar 14 lerin üzerine çıktı bu ara hani ne oldu hoşgeldin faizi yazın bile 14 tü dolar kaç iken merkezi bekliyorlar galiba

• Benimki %12ye düşmüş durumda bu hoşgeldin etkisinin bittiğini mi gösteriyor arkadaşlar. Benimle aynı durumda olan var mı?

• beyler bankamatikten günlük çekme limiti nedir?25-30 bin çekme durumum var.bunu bankamatiktenmi yada bankadanmı çekmem gerekiyor.bilgisi olan varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aaronprice A kullanıcısına yanıt
    Aynen hoşgeldin bu kadarmış o zaman ing ye güle güle diyeceksiniz benim gibi.
  • Hocam siz ne yaptınız. En mantıklı alternatif ne olabilir. Bi türlü karar veremedim. Alternatifi yok gibi bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: aaronprice

Benimki %12ye düşmüş durumda bu hoşgeldin etkisinin bittiğini mi gösteriyor arkadaşlar. Benimle aynı durumda olan var mı?

Yine günlükte %12 güzel oran bence

• aaronprice A kullanıcısına yanıt
    Benim de bugun dusmus

• omer_loopus kullanıcısına yanıt
    dostum 5-6 bin arasıydı galiba günlük çekebilme limitin geçen ay sormuştum şubeye
  • oGShan1905 kullanıcısına yanıt
    eyvallah reis

• turuncu hesap ücreti var mı ?

5000 TLnin aylık faizi ne kadardır.
  • Beyler başvuru yaptım kartım kaç güne gelir

• denizbank hoşgeldin faizi reklamlarına başladı yüzde 14 diye bu turuncu niye yükseltmiyor. acaba
    benimde hoşgeldin faizi süresi bitmek üzere napsam diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_loopus

beyler bankamatikten günlük çekme limiti nedir?25-30 bin çekme durumum var.bunu bankamatiktenmi yada bankadanmı çekmem gerekiyor.bilgisi olan varmı?

7500₺ çekme, 19.900 felanda günlük yatırma limiti var.. anca bankadan alırsınız..

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.