Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OrQuN

Ne rezil bir bankadır yahu. Kuryeden kart ve sözleşmelerin gelmesi 10 günü buldu. İmzalayıp şubeye geri göndermemden itibaren 10 gün daha oldu elimde kart var hesap açık değil şifre gelmedi. Müşteri hizmetleri en yakın bankaya uğrayıp kullanıcı kodu oluşturun diyor banka bana çok uzak bir yerde. Amaç adı üstünde e-turuncu hesap kıytırık bir hesabı 20 günden fazla sürede açamayacaksanız ne diye adamsınız anlamadık ki be kardeşim.

Bu mesajı yazalı 10 gün olmasına tağmen hiçbir bilgilendirme dönüş yok. Şaka gibi banka resmen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eft ücretsiz değil ne yazık ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uluscuturkey

Eft ücretsiz değil ne yazık ki.

Bende Ücretsiz, Eski Nuvo Müşterilerine Muafiyet Vardı Bundan Dolayı Ücretsiz Olabilir Bende.

• Evet, Eski Nuvo Müşterilerine EFT Havale ücretsiz.

Yapı Kredi 14,25 oranı nerede veriyor, ben int. şubeden en fazla 13,80 görüyorum.
  • Ege.. kullanıcısına yanıt

• memothegreat kullanıcısına yanıt
    aynen öyle 1 aydan beri eksi faiz var onun için ve son konjoktürel gelişmelerle döviz rekor kırıyor ing bu ara resmen uyudu herkesi dövize yönlendirmek mi amaçları bankaların sonuçta aylık net 11.69 geliyor faiz ve cepteki para enflasyona göre eriyor eksi reel faiz getiri var resmi olmayan tezgahaltı 17 20 faiz var diyorlar piyasada bu sabah mb glp yi 11.99 dan 25 baz puan artırarak şuan ki son limit olan 12.25 e çıkardı fonlamayı keserek örtülü faiz arttırımı oldu ama bir etkisi yok şu anlık gerçek reel en az 300 400 baz puan faiz arttırımı gerekhttp://sosyal.paraanaliz.com/2017/11/21/tcmbden-ortulu-faiz-artirimi-geldi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evropos -- 21 Kasım 2017; 11:50:41 >

• Evropos E kullanıcısına yanıt
    Bugünkü gelişmeler itibariyle 14,25 veya üzerine çıkmazsa yakında ben değiştirmeyi düşünüyorum zaten. Avantajlı oran sözlerini malesef tutmuyorlar. Soruncada hükümet baskısı diyorlar birde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranızı ucuza bankalara kaptırmayın.Gidin hazineye verip bono alın daha yüksek faizlerden....
  • quote:

Orijinalden alıntı: memothegreat

Bugünkü gelişmeler itibariyle 14,25 veya üzerine çıkmazsa yakında ben değiştirmeyi düşünüyorum zaten. Avantajlı oran sözlerini malesef tutmuyorlar. Soruncada hükümet baskısı diyorlar birde.

Hükümet baskısı hikaye. İsteseler yarın Türkiye hükümetini değiştirirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moldova_lover

Paranızı ucuza bankalara kaptırmayın.Gidin hazineye verip bono alın daha yüksek faizlerden....

Bonou nerden ve nasıl alabiliriz hocam ondaki oran nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluscuturkey

http://www.sekerbank.com.tr/yatirimurunleri/mevduathesaplari/vadelimevduat/gecegunduz

Selam hocam bunu da e-turuncu gibi şubeye gitmeden açtırabiliyormuyuz ?
  • Dolar tarihi rekorunu kırmıştır artık herhangi bir direnç seviyesinden bahsetmenin ben mümkün olmadığını düşünüyorum. Dolara yıllık %4 faiz veriyor. Türkiye ABD'ye zarrab için iki defa nota vermiştir. Bekir Bozdağ'ın açıklaması ortadadır. Bu durumda arkadaşlar iyi düşünmenizi tavsiye ederim, hele ki negatif reel faiz verirken bankalar. Hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
  • Ortaya bir şey atılıyor ne bir link ne bir kaynak... böyle olunca bilgi paylaşımı olmuyor ki... açıyoruz araştırıyoruz bahsedilen oranlar yok.

• Uluscuturkey kullanıcısına yanıt
    Ben Yapı Kredi yi soruyorum, siz Şekerbank linki veriyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Paranızı ucuza bankalara kaptırmayın.Gidin hazineye verip bono alın daha yüksek faizlerden....

Az önce denizbank' tan kontrol ettim. 2 aylık bonolar % 13.40-13.50 bandında... Stopaj oranı %10.(vadeli de %15' tir).

• Asıl soru 1 USD’ın şu anda olması gereken gerçek TL değeri nedir?

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Ben şubeden yaptım ancak şubeye gitmeden yapılabilir mi emin değilim.
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    şekerbankta 14.25 ama eft havale ücreti var sanırsam yapı kredi 14.25 günlük diyorlar ama kişiye özel galiba kaynak var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengos07

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Az önce denizbank' tan kontrol ettim. 2 aylık bonolar % 13.40-13.50 bandında... Stopaj oranı %10.(vadeli de %15' tir).

Bonoyu almak için bir yatırım hesabı açılmalı,merkezi kayıt kuruluşundan(mkk) buna ilişkin sicil no.veriliyor ve sonra bono alabiliyoruz anladığım kadarıyla.Peki bu yatırım hesabı,mkk dan sicil no.giriş vs,bono alımına ilişkin banka bizden günlük/aylık/yıllık ne kadar ekstradan kesinti yapıyor, bilginiz var mı, bu tahvil/ bono alım satım işlerine yabancıyım..

• needacar kullanıcısına yanıt
    Reel kur endeksine bakmak lazım Tarih tekerrürden mi ibaret? Her şeyin değeri konjoktüre göre değişir şartlara göre hangi konumda ve durumda olduğuna göre peşin satan veresiye satan gibi dolar bundan önceki çıkışlarında 2.30 lar da ve 3 ün üzerinde ana tepesini aştıktan sonra ortalama yüzde 30 civarında prim yapmış hepimiz bakalım göreceğiz bu sefer ne olacak
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.