Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.721
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benin hesabımda 1 adet vadesiz ve 1 adet eturuncu hesap bulunuyor hesabı 20 gün önce açtım vadesiz hesaba hiç para girşi olmadı internt üzerindden vadesiz hesabı kapatmaya çalıştığımda
    ( en az bir aktif hesabınızı bulunmalıdır ) yazıp hesabı kapatmıyor ben bu hesabı nasıl kapatabilirim?

hesap işletim ücreti kesmemesi için kapatıyorum
  • Vadesizden isletim ucreti alinmiyor kesin ve net.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafta sonu para yatırırsam hesaptaki paranın -ki pazartesi 3 günlük faizi yatıyor- vadesi bozlulmuş oluyor mu ve yatan para için faiz işliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertaga

Hafta sonu para yatırırsam hesaptaki paranın -ki pazartesi 3 günlük faizi yatıyor- vadesi bozlulmuş oluyor mu ve yatan para için faiz işliyor mu?

ING e turuncu hesaba haftasonu para yatırırsanız yatırdığınız miktara faiz kazancı alamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertaga

Hafta sonu para yatırırsam hesaptaki paranın -ki pazartesi 3 günlük faizi yatıyor- vadesi bozlulmuş oluyor mu ve yatan para için faiz işliyor mu?

Para yatırsanızda çeksenizde vade bozulmaz. Para çektiyseniz para çektikten sonra Kalan miktar için 3 günlük faiz kazancı alırsınız.

• Ne rezil bir bankadır yahu. Kuryeden kart ve sözleşmelerin gelmesi 10 günü buldu. İmzalayıp şubeye geri göndermemden itibaren 10 gün daha oldu elimde kart var hesap açık değil şifre gelmedi. Müşteri hizmetleri en yakın bankaya uğrayıp kullanıcı kodu oluşturun diyor banka bana çok uzak bir yerde. Amaç adı üstünde e-turuncu hesap kıytırık bir hesabı 20 günden fazla sürede açamayacaksanız ne diye adamsınız anlamadık ki be kardeşim.

• MERHABA ARKADAŞLAR;

ENPARA mı? yoksa E-TURUNCU mu? tercih edilmeli hangisi daha karlıdır?

ikisinin de artı ve eksi yönleriyle detaylı bir açıklama yapabilir misiniz?
  • barikat2005 kullanıcısına yanıt
    Hocam en başta enparanın gecelik faizi çöp,gerçi diğer oranlar da turuncuya göre çok düşük.Enparanın tek avantajı döviz alım-satım marjları fiba kiraz hesaptan sonra piyasanın en uygunu.Ayrıca enpara dövize gecelik faiz de vermiyor..
  • Selamlar,

Benim 1 yıllık hoş geldin faizim bitmek üzere. ING'den genel olarak memnunum. Pazarlıkla devam ettirebilen oldu mu aynı oranı? Başka bankaya alırsam hangisini önerirsiniz?

• %13.75 çok az.odea bile %14.50.yapı kredi denizbank%14

• duygusal4802 D kullanıcısına yanıt
    yahu ara ara gelip ingyi kötülemekten bıkmadın mı ? Ben de ing kullanmıyorum artık ama denizbankın günlük faizi nerde %14 ? 1 aylık tanışma faizi 13.15 standartı %10, odea ise belli bir miktarı vadesizde tutmanı istiyor o miktarı vadesize atınca 60 70 bine kadar e turuncu daha avantajlı oluyor ancak 60 70 binden sonra odea daha karlı oluyor, vazgeç artık boş beleş sallamaktan.Oranları artırmak için felan böyle kötülüyorsanız ing nin burayı felan okuduğu yok okusa bile ay 10 15 dhli oranlardan memnun değilmiş hemen oran artıralım felan demezler beklemeyin böyle bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 11 Kasım 2017; 21:10:44 >
  • Mr.Muhendis M kullanıcısına yanıt
    maalesef pazarlık gibi bi durum yok hiç bir şekilde sadece atıyorum avantajdan sonra %11 e düştü oranınız başka bankaya eft yapar gibi işlem başlatırsanız %12 teklif ediyor size yani verdiği orana +%1 teklif geliyor başka da bir şey yok.Başka banka öneleri için maalesef 1 yıl yok banka banka dolaşacaksınız bundan sonra

akbank direkt 13.5 3 ay veriyor vadesiz şartı yok
    odea %14.5 veriyor vadesiz para şartı var
    fiba 3 4 ay %14 civarları veriyor vadesiz para şartı var
    şeker bank %14.25 3 ay veriyor vadesiz şartı yok
    vakıf bank 1.5 ay %12.5 sonrası %11.75 faiz veriyor felan yani döndüreceksiniz bundan sonra paranızı yada 70 bin üstü paranız varsa odeaya geçebilirsiniz vadesizde para dursa bile %13 %13.5 gibi oranlara denk geliyordu ama 20 bininiz varsa %11 12 gibi anca orana denk gelir odea
  • quote:

Orijinalden alıntı: barikat2005

MERHABA ARKADAŞLAR;

ENPARA mı? yoksa E-TURUNCU mu? tercih edilmeli hangisi daha karlıdır?

ikisinin de artı ve eksi yönleriyle detaylı bir açıklama yapabilir misiniz?

Tabiki de e turuncu daha karlı. E turuncunun dezavantajı güncel yüksek faiz oranın sadece 1 yıl sürmesi.

Enpara eskiden çok avantajlıydı ama şu an müşteri sayılarını arttırdılar ve mevduat faiz oranlarını düşürdüler, kredi faiz oranlarını arttırdılar. Enpara da yüklü para tutulmaz, yazık olur. Kredi hiç kullanılmaz.

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moldova_lover

Hocam en başta enparanın gecelik faizi çöp,gerçi diğer oranlar da turuncuya göre çok düşük.Enparanın tek avantajı döviz alım-satım marjları fiba kiraz hesaptan sonra piyasanın en uygunu.Ayrıca enpara dövize gecelik faiz de vermiyor..

Enpara dediğiniz gibi dolar al sat kur farkından faydalanma için kullananlar var. Ama al sat makas miktarını biraz arttırdı diye duydum son zamanlarda. Bence genel anlamda enpara kendini bozdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

Selamlar,

Benim 1 yıllık hoş geldin faizim bitmek üzere. ING'den genel olarak memnunum. Pazarlıkla devam ettirebilen oldu mu aynı oranı? Başka bankaya alırsam hangisini önerirsiniz?

Pazarlık yapmıyorlar ama istersen bir dene. Duyumuma göre e turuncu 1 yıllık kampanyası dolan bazı kişilerin kampanyasını 2 - 3 ay uzatmış. Ben de onlardan biriyim.

Aktifbank’ ın Nkolay bonosu ING e turuncu yerine bir seçenek ama 100000TL lik devlet güvencesi bunda yok.!

Belki cepteteb olabilir. Eğer paranız 200000 TL altı ise bu bir seçenek. Cepteteb, Enparadan faiz oranları daha yüksek şu an.

Paranız 200000 TL üstüyse gidin banka şubelerine paranız için pazarlık yapın veya fiba ve burgan gibi bankaların hoşgeldin vadeli hesapları var onlarda değerlendirin. Vaktim yok diyorsanız ceptetebi değerlendirin. Aktif için yukarıda yazdıklarımı düşünerek karar verin.

ING e turuncu kampanya bittikten 10 15 gün sonra kampanyayı uzatıyor. Bu süre içinde biryere 32 gün bağlayabilirsiniz. işte Eft si kolay olan bir yere. Kampanya sürenizi uzatmazsa buradan devam edersiniz.

• 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    Odea da 70 bin sonrasi nasil oluyor gunluk, aylik vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XenonMan58 -- 11 Kasım 2017; 22:33:8 >
  • XenonMan58 kullanıcısına yanıt
    70 bin sonrasindan kastim şu odea 4bini vadesizde tutma sarti koyuyor şöyle düşünün 4500 tl nakitiniz var bunu e turuncuya yatirdiginizda 4500 tl uzerinden %13.5 faiz alirsiniz ama odea yatirmak isterseniz 4 bin vadesizde kalicak 500 tl ye %14.5faiz alabileceksiniz yani e turuncu daha mantikli

ama 70 bin gibi rakamlara ciktiginizda e turuncu %13.5 70bin tl odeada 66 bin tl %14.5 oran aliyorsunuz ve aradaki fark kapaniyoe odea daha karli oluyor tam hesabini yapmistik onceden de oranlar felan degisti rakamida unuttum deneyerek hesap makinesinden yada mevduat getiri hesaplayicilardan hesaplayabilirsiniz

70 bin ustune ozel bi oran felan meselesi degil yani umarim anlatabildim odea da gunluk faiz bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 12 Kasım 2017; 1:28:14 >
  • puntoyel kullanıcısına yanıt
    Cepteteb 9,75 veriyor cok dusuk. ing bile faiz dusunce daha yuksek veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 12 Kasım 2017; 2:11:49 >
  • puntoyel kullanıcısına yanıt
    Yok hala 0.75 kuruş dolar için.bu oran kiraz hesapta 0.60 kuruş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: puntoyel

quote:

Orijinalden alıntı: Moldova_lover

Enpara dediğiniz gibi dolar al sat kur farkından faydalanma için kullananlar var. Ama al sat makas miktarını biraz arttırdı diye duydum son zamanlarda. Bence genel anlamda enpara kendini bozdu.

enparada doviz ile islem yapan insan yanar, acik ve net. piyasada ani bir dusus ya da yukselis olursa pat diye siteyi kapatiyor ahlaksizlar. dusuyor satayim desen satamaz, yukselirken alayim desen alamazsin elinde patlar.

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.