Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan alınmaması yönünde yargıtay kararı var yargı bunu bozmadığı sürece alamaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Günlük faiz için eturuncuyu önerir misiniz ? Bazı bankaların faiz oranı daha yüksek ama hesap ücreti vs. alıyorlar mı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

quote:

Orijinalden alıntı: radko

İng müşteri hizmetiyle yaptığım görüşme neticesinde yargıtay kararınca vadesiz hesaplardan hesap işletim ücreti alınmadığını söyledi,bilginiz olsun.Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Peki e turuncu hesapta günlük faiz alan nakit paramızı, verdikleri atm kartıyla direk e turuncu hesaptan mı çekebiliyoruz? Yoksa e turuncudan vadesiz hesaba havale edip sonra öı çekebiliyoruz?

Bilen dostlar yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vadelideki parayı vadesize geçirmeden karttan ödeme yapılıyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

quote:

Orijinalden alıntı: radko

İng müşteri hizmetiyle yaptığım görüşme neticesinde yargıtay kararınca vadesiz hesaplardan hesap işletim ücreti alınmadığını söyledi,bilginiz olsun.Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Peki e turuncu hesapta günlük faiz alan nakit paramızı, verdikleri atm kartıyla direk e turuncu hesaptan mı çekebiliyoruz? Yoksa e turuncudan vadesiz hesaba havale edip sonra öı çekebiliyoruz?

Atm de Her 2 Hesapta Görünüyor, Direkt E Turuncu Hesaptan Çekebilirsiniz.

• Dolar 3,40tı 1 ayı biraz geçti, şu anda 3,8890 2 ay diyelim % kaç getirmiş ?

TL faizleri minumum % 18 lerde olması gerekli max % 30
  • Arkadaşlar bu hesabın işletim ücreti, EFT ve havale ucretleri nelerdir.

• Bu gelişen ülkeler faiz enflasyon karşılaştırmasına göre bizde son tüfenin 12 üfenin 17.23 ara malı imalat enflasyonun 25 olduğu düşünülürse tüfeye göre 18 19 civarı bir rakam çıkıyor faizler için bizde çok düşük kaldı ya enflasyon düşecek ya da faizler tatmin edici bir yere çıkacak artı bunun yanında jeopolitik ve siyasi riskler azalacak bunlar olmadığı sürece şuan olduğu gibi kur hareketleri oynaklığı daha da artar

E turuncu hesaptan atmden her türlü işlemi yaparsınız ama karttan yapamazsınız karttan vadesiz hesapla işlem oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

Dolar 3,40tı 1 ayı biraz geçti, şu anda 3,8890 2 ay diyelim % kaç getirmiş ?

TL faizleri minumum % 18 lerde olması gerekli max % 30

Millet doları alıpta yastık altı yapmaya bile başlayabilir. TL çöp oldu.

• TL nin çöpleşmeye başladığı dönemlerde milletimiz tüketime abanır, elinde ki para daha da değersizleşmeden alacağını almaya çalışır. Bu da enflasyonu biranda patlatır. Hep böyle olmuştur. Enflasyon yükselmeye devam edecektir. GLP yi 15 e çıkarmak zorunda kalacak gibi MB.

• Faizler düşük kalıp reel getiri negatife geçti, dövize hücum var. Şuan yüzde 12 ye gelen enflasyon sebebiyle 13-14 civarında olan mevduat faizleri birde stopaj kesintisi dolayısıyla enflasyon altında kalan ve eksi negatif getirileri sebebiyle insanların ya döviz aldığı ya da borsaya yönelip yatırım hesabı açtığı söyleniyor
  • Evropos E kullanıcısına yanıt
    Hesabı ₺ üzerinden açtırcağıma keşke € üzerinden açtırsaydım diyorum şuan.

• Beyler tupturuncu kesinlikle iptal oldu mu?kesin bilgisi olan var mı?
  • radko kullanıcısına yanıt

Aynen öyle haklısın konjoktür değişmedikçe, enflasyon zaten faizin stopajlı olarak hesaplarsak üstüne geçti sonuçta reel olarak faizler yükselmedikçe bu işler yaş http://www.paraanaliz.com/2017/genel/doviz-soku-geride-kaldi-mi-18339/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evropos -- 7 Kasım 2017; 15:25:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canki1

Arkadaşlar bu hesabın işletim ücreti, EFT ve havale ucretleri nelerdir.

Hepsi sıfır.

• quote:

Orijinalden alıntı: puntoyel

Merhaba,
    Arkadaşlar ING' de çok güzel bir kampanya var. Ama neyazık ki benim 1 yıllık e turuncu kampanya doldu. E turuncuya yeni başvuracaklar ve kampanyaları bitmemiş olanların işine yarar diye düşünüyorum. Tupturuncu kart diye bir kart çıkarmış sanırım direkt e turuncudan harcama yapılmasına olanak sağlıyor. Aylık 750 TL harcama ve / veya fatura ödeme isteniyor kampanyaya katılım için ama ilk 2 ay bir şart yok. Yani eğer tupturuncu kart alırsanız şu anki kampanyalı güncel faiz oranınız %14,75 oluyor ki bu mevduat faiz oranında rekordur diyebilirim. Kampanya linki aşağıdadır.
    https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/kartlar/tupturuncu-v2j?utm_source=esube&utm_medium=lightboxbtn&utm_campaign=tupturuncu_v2j&ref=tupturuncu_v2j

Linkler ölmüş. Ertelediler mi, iptal mi ettiler lansmanı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fortuneteller

quote:

Orijinalden alıntı: puntoyel

Merhaba,
    Arkadaşlar ING' de çok güzel bir kampanya var. Ama neyazık ki benim 1 yıllık e turuncu kampanya doldu. E turuncuya yeni başvuracaklar ve kampanyaları bitmemiş olanların işine yarar diye düşünüyorum. Tupturuncu kart diye bir kart çıkarmış sanırım direkt e turuncudan harcama yapılmasına olanak sağlıyor. Aylık 750 TL harcama ve / veya fatura ödeme isteniyor kampanyaya katılım için ama ilk 2 ay bir şart yok. Yani eğer tupturuncu kart alırsanız şu anki kampanyalı güncel faiz oranınız %14,75 oluyor ki bu mevduat faiz oranında rekordur diyebilirim. Kampanya linki aşağıdadır.

https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/kartlar/tupturuncu-v2j?utm_source=esube&utm_medium=lightboxbtn&utm_campaign=tupturuncu_v2j&ref=tupturuncu_v2j

Linkler ölmüş. Ertelediler mi, iptal mi ettiler lansmanı :)

Sanırım iptal oldu. Neden vazgeçtiler acaba? Belki kampanyada güncelleme yapıyorlardır ondan ulaşılamıyordur ama sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puntoyel -- 7 Kasım 2017; 16:45:23 >

• puntoyel kullanıcısına yanıt
    Cartı curtu yok. Normalini 14,75 yapacaklardır. Kampanya ölü doğdu😄

• needacar kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum ölü doğmuştu zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: needacar

Cartı curtu yok. Normalini 14,75 yapacaklardır. Kampanya ölü doğdu😄

Diğer bankalar faiz arttırsa e turuncu bir anda %14,75 olacak ama mevduat faizleri artmıyor bir türlü.

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.