Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
129
Favori
577.991
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darnglove

Enpara bugun %14 faiz diye mail atmis nedir bu surekli mi ben zaten enparaliyim yenilere mi veriyor sadece eskilerde var mi ing dusuk kaldi

500k+ için zaten %14 tü. 0- 100k için %12,75 olması lazım. %14 tüm miktarlar için geçerli değil. Size gelen mesajda tam olarak ne yazıyor. Paylaşırmısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: puntoyel

quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

Enpara bugun %14 faiz diye mail atmis nedir bu surekli mi ben zaten enparaliyim yenilere mi veriyor sadece eskilerde var mi ing dusuk kaldi

500k+ için zaten %14 tü. 0- 100k için %12,75 olması lazım. %14 tüm miktarlar için geçerli değil. Size gelen mesajda tam olarak ne yazıyor. Paylaşırmısınız.

Evet 500 ve uzeri icinmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 17 Ekim 2017; 19:4:5 >
  • Evet 500 ve uzeri icinmis

• 500 bin derken

• Şekerbank'ta "Gece Gündüz" hesabı var. Gece faiz işliyor. Faiz oranı "14.25" Kaç yıldır kullanmadığım internet bankacılığımı yeniden aktif ettirip hesap açtım.
  • ahmet0691 A kullanıcısına yanıt
    *Avantajlı Tanışma Faizi ilk 90 gün için geçerlidir. Değmez.
  • İNG'nin faizi arttırması lazım artık. 1 yıl boyunca avantajlı faiz sözlerini tutmuyorlar bir süredir. Hükümet baskısı nedeniyle dedik bir yere kadar ama diğer bankalar artırmaya başladı bile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

*Avantajlı Tanışma Faizi ilk 90 gün için geçerlidir. Değmez.

Benim gibi e-turuncu hakkını doldurmuş olanlar için geçici bir süre iyidir. hem normal e-mevduat faiz oranları da 13,25. Diğer bankalarda 13 ü geçmek için bir sürü şart var.
  • Halen daha Dolar almayıp TL de sürünen varmı ?

Mevduatınız ne kadar olursa olsun bir kaç yıl sonra 1 karton sigara bile alınmıyacak bankanızdaki mevduat ile...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starfield -- 18 Ekim 2017; 21:14:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet0691

Şekerbank'ta "Gece Gündüz" hesabı var. Gece faiz işliyor. Faiz oranı "14.25" Kaç yıldır kullanmadığım internet bankacılığımı yeniden aktif ettirip hesap açtım.

Havale eft ücretli mi?

• starfield kullanıcısına yanıt
    Hakli olabilirsiniz, gerekcelerinizi aciklarmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XenonMan58 -- 19 Ekim 2017; 7:22:5 >
  • Şifrem geldi ve internet şubeye giriş yaptım. Vadesiz ve E-Turuncu hesap görünüyor, vadesiz hesabı kapatmalı mıyım? Vadesizden yıllık ücret falan kesiyorlar mı?

https://i.hizliresim.com/RO1RqZ.png
  • Yeni doğan bebek için, alt bir turuncu hesap birikim hesabı gibi bişey açılabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Akkır

Şifrem geldi ve internet şubeye giriş yaptım. Vadesiz ve E-Turuncu hesap görünüyor, vadesiz hesabı kapatmalı mıyım? Vadesizden yıllık ücret falan kesiyorlar mı?

Eğer vadesiz hesabı hiç kullanmazsanız bir sorun olacağını zannetmiyorum. İşlemlerin hepsini e turuncu hesap üzerinden yapınız. Vadesiz hesaba hiç para aktarıp bir işlem yapmayınız. Hiç hareket görmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: puntoyel

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Akkır

Şifrem geldi ve internet şubeye giriş yaptım. Vadesiz ve E-Turuncu hesap görünüyor, vadesiz hesabı kapatmalı mıyım? Vadesizden yıllık ücret falan kesiyorlar mı?

Eğer vadesiz hesabı hiç kullanmazsanız bir sorun olacağını zannetmiyorum. İşlemlerin hepsini e turuncu hesap üzerinden yapınız. Vadesiz hesaba hiç para aktarıp bir işlem yapmayınız. Hiç hareket görmesin.

Kapattırsam ne olur vadesiz hesabı?

• puntoyel kullanıcısına yanıt
    4 aydır yeri geldimi vadesiz hesabımıda kullanıyorum herhangi bi ücret kesintisi olmadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

4 aydır yeri geldimi vadesiz hesabımıda kullanıyorum herhangi bi ücret kesintisi olmadı

Yıllık kart aidatı diye bir şey var ya, 1 yıl sonra keserler diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C1BF783EF

%0,5 için enpara ve ceptetebden ing'ye geçilmez. atm'den para çekemiyorsun, gecenin bi saati paraya sıkışırsanız anlarsınız ne demek istediğimi

Hesabınız turuncu hesap ise atm'den para çekmeniz için vadesiz hesaba aktarmanız gerekir. Ama turuncu hesabın faiz süresi 2 aylık. E-turuncu açtığınız zaman atm den istediğiniz zaman para çekebilirsiniz.
  • En fazla 15₺ keserler o da ki sanmıyorum,kredi kartı bile kesmiyor benden kaç yıldır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Sonuçta e turuncudan para yatırılıp çekilebiliyor. Vadesiz hesabı kullanıp riske girmektense hiç kullanmamak daha mantıklı. İnsanın canı durduk yerde hesap işletim ücreti vermek ister mi?

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.