Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.473
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de burada hızlı işlem için sorup şube tavsiyesi almış idim ama son anda vazgeçip web üzerinden direkt e-turuncuya başvurdum, bekliyoruz bakalım.

Bu arada yeri gelmişken bir sıkıntımdan bahsedeyim, yeni başlık açmadan:
    Polemik olmasın diye ismini vermeyeceğim bir devlet bankasında vadeli mevduatım var ve son iki aydır vade bitiminde web üzerinden bozdurmama engel koyduklarını fark ettim, hem de % 6 gibi çok düşük bir faizle otomatik uzatma yaptıkları halde. "İşleminiz limitiniz üzerindedir" diyor. Halbuki limitim gayet yeterli.
    Merkezi aradığımda biz engellemedik, şubeye sorun dediler.
    Hışımla şubeye gittiğimde MT "Biz de engellemedik" deyip, masasından kalkarak bir de buradan deneyin" deyip bilgisayarını kullanmamı önerdi ama böyle bir teklif beklemediğim için şifreler yanımda değildi ve giremedim. Sonra genel müdürlüğü arayarak % 13'e çıkarttı ve "madem öyle kalsın" dedim. Geçen ay MT tatildeydi, web'den baktığımda bu defa 11,80 vermişler.
    MT'ne cebinden ulaştım ama maalesef Genel Müdürlük daha yükseğini veremiyormuş dedi. Bu ay da böyle geçti.

Neyse, şu e-turuncu hesaba bir geçeyim, webden yine vade bozmamı engellerler ise bu defa orayı yıkarlar.

• Merhaba arkadaşlar
    E turuncu hesap kulllanmayı düşündüğüm için müşteri hizmeleriyle görüştüm ve şöyle bir bilgi verdi hoşgeldin faizi 13.75 olsada değişken faiz denilen bir uygulamayla bunun değişebileceğini söyledi. Kullanan arkadaşlar konu hakkında bilgi verebilir mi, genel olarak ne kadar düşüp çıkabiliyor ? 13.75 rakamı sadece teorikte mi var.
  • Başka bir banka hesabımın kredi kartına eft yaparak borcumu ödeyebilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 13 Eylül 2017; 14:31:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sengoku Iori kullanıcısına yanıt
    Ben başvurduğumda %14dü, sonra 13.5e indi şimdi ise 13.75. Yani piyasa şartlarına göre değişkenlik gösterebiliyor. Olay şu yani size piyasa şartlarına göre avantajlı bir oran sunuyorlar 1 yıl boyunca.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramın 100k kadar kısmı için Burgan a 3 ay daha devam etme kararı aldım.

3 ay önce 14,75 idi

Bugün 14,25 dediler

Tamam olsun dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 1 yılın dolmasına az kalmış olması lazım. Süre dolunca faiz oranı düşecek. e turuncuyuda hangi tarihte açtım unuttum. İlk para yatırdığım tarih ekim 2016 ama daha önce açtım hesabı sanırım. Bu hesap açılış tarihini nerden bulabilirim.

Bir de 1 yıllık süre dolduktan sonra eft yine ücretsiz mi olacak?
  • puntoyel kullanıcısına yanıt
    İnternet şubesinde e-turuncu hesaba tıkladığınızda hesap özelliklerinde hesap açılış tarihi görünüyor.
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    Peki 1 yık geçtikten sonra eft yine ücretsi mi oluyor? Bilginiz var mı?

• puntoyel kullanıcısına yanıt
    Eft ve havale ücretsizliği için 1 yıl şartı yok, devamında da ücretsiz olması lazım.
    Benim 1 yılı dolan hesabımdan eft yaptığımda ücret kesintisi olmamıştı.
  • E-turuncuda bir süre geçirdiğimde KMH tanımlamışlardı bu zamana kadar hiç kullanma gereksinimi duymadım ama şimdi mesaj gelmiş 30 gün sonra KMH limitinizi 0 tl olacaktır diye sebebi ne olabilir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

E-turuncuda bir süre geçirdiğimde KMH tanımlamışlardı bu zamana kadar hiç kullanma gereksinimi duymadım ama şimdi mesaj gelmiş 30 gün sonra KMH limitinizi 0 tl olacaktır diye sebebi ne olabilir ki?

Kendi soruma cevap vereyim, bir yıl boyunca kullanılmayan KMH'lerin limitleri sıfırlanıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

İnternet şubesinde e-turuncu hesaba tıkladığınızda hesap özelliklerinde hesap açılış tarihi görünüyor.

Baktım görünmüyor. Hesap özellikleri diye bir yer yo ki?
  • bende eft ücretli anlamadım gitti 13,75 veriyor ama eft de ücretsiz diye biliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

bende eft ücretli anlamadım gitti 13,75 veriyor ama eft de ücretsiz diye biliyordum

16:00 dan sonra eft ücreti var.Eft 16:00 dan önce ucretsiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesap işletim ücreti olmayan eftsi ücretsiz ıngden sonra günlük en fazla faizi vakıfbankmı veriyor. Araştırdım birazda sizin bildiğiniz başka banka var mı?

• fenerli1965 F kullanıcısına yanıt
    30 gün 12,50 avantajlı orandan sonra 11,75 günlük ile devam ediyor ''halden anlayan hesap'' adında.eft,havale ücretsiz.

şekerbank da gündüz gece hesabı var oda 90 gün boyunca günlük 13,75 veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 15 Eylül 2017; 23:41:53 >
  • Cumartesi günü e-turuncu hesabımdan vadesiz ing hesabıma para aktarmaya çalıştım mobil uygulamadan fakat gerçekleşmedi bunun sebebi nedir acaba?(gündüz mh ile görüşeceğim)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 yıl kullananlar için bir yol bulundu mu tekrar kullanmak için?
  • radko kullanıcısına yanıt
    Dönen hata nedydi ekranda?
  • Millet 1 yıl geçti . Süresi geçenler ne yapıyor ben bugün parayı çekmeyi düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.