Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
578.652
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: derinlik34000

başvuruyu yaptıkta kurye belge olayı bekleme saçma e turuncu hesapta.aynı şekilde en parada hesap açtım aynı anda kullanmaya başlıyorsun hesabı.ing yetkililerine duyrulur..

Evet haklısınız. ING imzalı onayı almadan işlem yapmıyor. Belgelerin gelmesi de uzun sürebilir. Kurye' yi arayıp sıkıştırın yoksa gecikiyor. Ama faiz oranı iyi bence beklemenize değer.
  • Arkadaşlar, ingbank'tan ilk defa internet bankacılığı için şifre alırken kart şifresini de isteniyor mu?
    Yoksa cebe gelecek kod yeterli mi?

Şunun için sordum: Kartım ve şifresi ile e-turuncu hesap numarası bana iletildi.
    Ancak, karta şifrenin yüklenmesi için bir kez ATM'de kullanılması isteniyor.
    ATM biraz uzak olduğu için şey yaptım
  • Bende birikimleri cepteteb den ing ye taşıdım. Faiz olarak daha yüksek. Birde 2 gün içinde açıldı benim hesabım. Cepteteb de 1 haftayı geçmişti elemanın gelip imza attırması.
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    taşımak mantıklı hocam bende akbank kullanıyordum serbest direk hesap 9.50 faiz ekleme çıkarma yapıyordum kalana faiz işliyordu sizinki gbi..e turuncu hesap aynı şartları sağlıyor bide havale eft ücretsiz.ben başvurdum 9.50 nere 13.75 nere ..akbankta getir bir ay bağla 13.50 verelim dedi ama işte vade sonuna dek hesaba dokunamıyorsun..bir yıl böyle devam edelim bakalım..kuryeyi bekleyecegiz sözleşmelere imza atmadan hesap aktifleşmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: puntoyel

quote:

başvuruyu yaptıkta kurye belge olayı bekleme saçma e turuncu hesapta.aynı şekilde en parada hesap açtım aynı anda kullanmaya başlıyorsun hesabı.ing yetkililerine duyrulur..

Evet haklısınız. ING imzalı onayı almadan işlem yapmıyor. Belgelerin gelmesi de uzun sürebilir. Kurye' yi arayıp sıkıştırın yoksa gecikiyor. Ama faiz oranı iyi bence beklemenize değer.

Hocam benim maaş hesabi ing de oldugu icin imza falan birsey soylemediler bana. Problem olmaz sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xeriko01

Bende birikimleri cepteteb den ing ye taşıdım. Faiz olarak daha yüksek. Birde 2 gün içinde açıldı benim hesabım. Cepteteb de 1 haftayı geçmişti elemanın gelip imza attırması.

Ben geçen yıl bu zamanlar e turuncu açtırmıştım. Kurye Kartı getirmemişti. Evrakları imzalayıp direkt kullanıma başlamıştım. ING bank internet şubesine il girişi nasıl yaptım hatırlayamadım. Ama kart filan gerekmiyordu onu hatırlıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xeriko01

Bende birikimleri cepteteb den ing ye taşıdım. Faiz olarak daha yüksek. Birde 2 gün içinde açıldı benim hesabım. Cepteteb de 1 haftayı geçmişti elemanın gelip imza attırması.

Ben geçen yıl bu zamanlar e turuncu açtırmıştım. Kurye Kartı getirmemişti. Evrakları imzalayıp direkt kullanıma başlamıştım. ING bank internet şubesine il girişi nasıl yaptım hatırlayamadım. Ama kart filan gerekmiyordu onu hatırlıyorum.

İyi yapmışsınız. Hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puntoyel -- 19 Eylül 2017; 17:33:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nargiletör

quote:

quote:

Hocam benim maaş hesabi ing de oldugu icin imza falan birsey soylemediler bana. Problem olmaz sanirim

ING müşterisiyseniz doğrudur. İmza gereksiz olabilir zaten müşterisisiniz. ama turuncu hesabı nereden açtınız. Banka şubesinden normal turuncu hesap açtırmadınız inşallah. İnternet üzerinden e turuncu açtığınıza eminmisiniz. Çünkü 1 yıl kampanya e turuncu hesapta var. Turuncu hesapta bu süre 1 ay mı 3 ay mı ne...

• puntoyel kullanıcısına yanıt
    Benim tavsiyem enparaya geçin olur. Paranızın bir kısmını vadelide bir kısmını düşükte olsa gecelik faizde tutabilirsiniz. İNG'den daha az kazanacaksınız ama istediğinize yakın olur. Diğer bir seçenekte evdeki başka bir aile bireyiniz adına e-turuncu açmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memothegreat -- 19 Eylül 2017; 18:11:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ING müşterisiyseniz doğrudur. İmza gereksiz olabilir zaten müşterisisiniz. ama turuncu hesabı nereden açtınız. Banka şubesinden normal turuncu hesap açtırmadınız inşallah. İnternet üzerinden e turuncu açtığınıza eminmisiniz. Çünkü 1 yıl kampanya e turuncu hesapta var. Turuncu hesapta bu süre 1 ay mı 3 ay mı ne...

Hocam cagri merkezini aradim onlar yaptilar. 1 yil oldugunu teyitlestik telefonda. E turuncu diyor hesap ayrintilarinda da. Ama yine takip ederim ilerleyen zamanlarda. Ya da arar teyit ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

bende cepteteb var, %9,75 veriyor günlük faiz ama vadeli hesap açmana gerek yok. normal vadesiz hesapta da tutabiliyorsun, gün içinde vadelide ki gibi bozmana gerek kalmadan eft vs.. yapabiliyorsun.

simdi bunu ing bank'a tasımamı tavsiye eder misiniz?
    herşeyi bunda da aynı şekilde yapabilir miyim?

birde hesap açma işlemleri nasıl? kurye murye sözleşme vs.. var mı yine? beklemeler felan?

Ing e turuncu enpara' nın birikim hesabına ve cepteteb hesaba göre çok daha avantajlıdır. Direkt e turuncu hesaptan eft de yapsbiliyorsun para da çekebiliyorsun. 1 yıl yüksek faizden yararlanırsın.

Ayrıca enpara yı da tavsiye ederim. Enparada 23:00 a kadar yatırdığın para faiz geliri kazanır. Ama oran %9, %10 için ayın enparalısı olman lazım. Küçük paraları tuttuğum, gündelik ihtiyaçlarım için kullanırım enparayı. Daha esnek daha avantajlısı yok.

Eğer interaktif bsnkacılığa aşinaysan aktifbank N kolay bonoyuda deneyebilirsin. Onda da günlük işlem yapabiliyorsun ve n kolay bonon olduğu sürece eft ücretsiz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam cagri merkezini aradim onlar yaptilar. 1 yil oldugunu teyitlestik telefonda. E turuncu diyor hesap ayrintilarinda da. Ama yine takip ederim ilerleyen zamanlarda. Ya da arar teyit ederim

Teyit ettiysen sorun yok. Ben olsam senin yerine vadesizde 1 kuruş para tutmam. Hepsini e turuncuya atarım nasıl olsa e turuncudan da para çekebiliyorsun. Vadesiz hesap gereksiz kalıyor. Sadece kredi , kredi kartı ödemedi fatura ödemesi gibi işlemlerde vadesize ihtiyacın olur diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puntoyel -- 19 Eylül 2017; 19:53:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: memothegreat

Benim tavsiyem enparaya geçin olur. Paranızın bir kısmını vadelide bir kısmını düşükte olsa gecelik faizde tutabilirsiniz. İNG'den daha az kazanacaksınız ama istediğinize yakın olur. Diğer bir seçenekte evdeki başka bir aile bireyiniz adına e-turuncu açmak.

Düşünebilirim ama şu an aktifbank' ın n kolay bonosundayım. Enpara' dan zaten ayrılmayı hiç düşünmedim. Ama ING e turuncu bambaşkaydı. ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 4 yıldır enpara kullanıyorum ama onun faiz oranı bu kadar yüksek değil.sizce e-turuncu hesap açmalı mıyım? enpara'daki gibi havale eft ücretsiz mi,istediğimiz zaman para çekebilir miyiz? yoksa 3 kuruş için enpara'yı bırakmaya gerek yok mu?
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    3 kuruşmu 😅 %4.75 fark var yarısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 19 Eylül 2017; 20:30:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

arkadaşlar 4 yıldır enpara kullanıyorum ama onun faiz oranı bu kadar yüksek değil.sizce e-turuncu hesap açmalı mıyım? enpara'daki gibi havale eft ücretsiz mi,istediğimiz zaman para çekebilir miyiz? yoksa 3 kuruş için enpara'yı bırakmaya gerek yok mu?

E turuncu hesapta hesap işletim yok. Eft e turuncu hesaptan ücretsiz. Vadesiz hesapta açıyorlar ona hiç para aktarmadım ben belki hesap işletim ücreti alırlar diye. Sadece e turuncu yetiyor zaten atm den parada çekebiliyorsunuz. Ben de sizin gibi tedirgindim ama 1 yılım doldu e turuncumun keşke devsm etse diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • puntoyel kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler... eturuncu hesaba istediğim zaman para yatırıp çekebilirim değil mi? faiz gecelik mi işliyor? enpara ile kıyaslarsan hangisi hangi açıdan üstün?

mesela enpara'da ayda 1 kez farklı atm'den para çekme ücretsiz.eturuncu hesabın da kampanyaları var mı?
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    emekliyseniz maaşınızı alıp ingye gelirseniz istediğiniz atm den istediğiniz sayıda ücretsiz çekme durumunuz var onun dışında diğer atmler ücretli en parada havale eft ücretsiz yıllık kart ücreti yok ve oran 1 yıl boyunca %13.75 tl de dolarda %4 başka bir getirisi götürüsü yok
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Dostum çok teşekkürler.Sistem mükemmelmiş. Bu sisteme bende geçeceğim.

• laiklikforever L kullanıcısına yanıt
    Hocam kaynak verebilir misiniz? Merkez bankası ve bankalar arasında böyle bir ilişki olduğuna ilişkin. Teşekkür ederim şimdiden
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.