Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.619
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İng Bank 'ın e-turuncu avantajlı faizine bak , elindeki para ne kadar ise oran o kadar iyi oluyor..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaju waffle

Daha önce eturuncu kullandım. Acaba farklı şehirlerde olduğum annem adına eturuncu hesap açıp onun şifresiyle kendi akıllı telefonumdan işlem yapabilir miyim. (bunun için kendi tel nomu başvuru formuna yazmam gerekiyo galiba)

Annenin telefonuyla kayıt olman lazım,eski tel yazınca olmuyor,ilk kayıttan sonra 1 msj gelir onunla giriş yap şifreyi belirle daha sonra msja gerek kalmadan şifreyle giriş yapılıyor,ben o şekilde kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odeabank daha iyi degil mi?4000 tl para tutsalar bile vadesizde

• quote:

Orijinalden alıntı: duygusal4802

Odeabank daha iyi degil mi?4000 tl para tutsalar bile vadesizde

Yaşadığım yerde şubesi yok hocam. Odea ve fibabankaya geçemiyorum bu yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 2 Eylül 2017; 21:14:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo3182

quote:

Döviz hesabı icin günlük mü bu %4.yıllık %4 onu biliyorum.gecelik mi işler onu soruyorum.oksijenin aynisi mi.

faizler aylık tır..

Çok biliyorsunuz açık bankanın sayfasından okuyun. Günlük faiz işleniyor paranıza istediğiniz zaman çekebiliyorsunuz istediğinizamanda para yatırabiliyorsunuz.3 aydır kullanıyorum. 14 tü 13.50 oldu şimdi 13.75 olarak devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: okko

quote:

Orijinalden alıntı: ibo3182

quote:

Döviz hesabı icin günlük mü bu %4.yıllık %4 onu biliyorum.gecelik mi işler onu soruyorum.oksijenin aynisi mi.

faizler aylık tır..

Çok biliyorsunuz açık bankanın sayfasından okuyun. Günlük faiz işleniyor paranıza istediğiniz zaman çekebiliyorsunuz istediğinizamanda para yatırabiliyorsunuz.3 aydır kullanıyorum. 14 tü 13.50 oldu şimdi 13.75 olarak devam ediyor

saldırmayın heryere hemn.. sanki banka sizinmiş gibi.. siz araştırıken bn hesabı kullanıyordum..

dalgınlığıma gelmil yazmışım..

cevaplarda ilk msj da ve tv reklamında da geçiyor..

• ben başvuruda bulundum nakit kart falan geldi ama hesap hala açılmadı aradığım zaman kullanıcı kodu lazım şubeye gidin diyorlar bu nasıl iş?
  • Senin gerçek kişi olduğunu doğrulamak için bir önlem sadece.

Keşke netten başvuru yapıcağına direk şubeye gidip vadesiz hesap ile internet bankacılığı şifreni alıp şubeden kendin e-turuncu açsaydın...
  • Burgan bank a geri kalan parayı koymuştum

3 ay geçti 14,75 ile

Güncel hangi banka ve oranı tavsiye edersiniz?

• umityasar kullanıcısına yanıt
    Netten mi şubeden mi alıyorsunuz oranı birde hangi şube olduğunu yazarsanız sevinirim ?

Sorunuza gelicek olursak 14.00 üzeri veren bankalar genellikle şartlı veya şube tarafından veriliyor uzun vadeli...
  • Merhaba Arkadaşlar,
    başka bir bankada faizde param var.
    Geçen dikkat ettim, faiz parası yattıktan sonra belli bir miktarda da vergi kesiyor aynı hesaptan.

Bu normal bişiy mi, yoksa e -turuncu hesapta bu olmuyor mu?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShalafiTr

Merhaba Arkadaşlar,
    başka bir bankada faizde param var.
    Geçen dikkat ettim, faiz parası yattıktan sonra belli bir miktarda da vergi kesiyor aynı hesaptan.

Bu normal bişiy mi, yoksa e -turuncu hesapta bu olmuyor mu?

Teşekkürler

Tum bankalarda vergi kesilir normal durum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsm248 -- 6 Eylül 2017; 21:28:11 >
  • ShalafiTr kullanıcısına yanıt
    Vergisi olmayan bişey söyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün e-turuncu hesaptaki %14 faizli hesabımın 60.günüydü...Baktım faizi %10 a düşürmüşler,ben de parayı başka bankaya EFT denedim %12 teklif etti,reddettim.Hemen TEB e gittim 3 ay boyunca %13.95 teklif ettiler,parayı TEB e yatırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • clls kullanıcısına yanıt
    Paranin belli bir miktarini vadesizde tutma sarti var teb in, haberiniz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: starfield

Netten mi şubeden mi alıyorsunuz oranı birde hangi şube olduğunu yazarsanız sevinirim ?

Sorunuza gelicek olursak 14.00 üzeri veren bankalar genellikle şartlı veya şube tarafından veriliyor uzun vadeli...

Şubeden almıştım oranı hoş geldin faizi idi
    1 haftası varmış meğer
    Güncel faiz öğrenirsem paylaşırım bu hafta içinde
    Anladığım kadarıyla en iyi e mevduat odeo ve ing

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • suicide kullanıcısına yanıt
    Ee ne anladım o işten bide 3 ay👎 adamlar ne güzel %12 teklif etmişler 12 ay heralde?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Ing nin teklifi 12 ay degil bildigim kadari ile. Para miktari arttikca vadesizdeki paranin orani azaldigi icin cokta mantiksiz olmuyor teb. Ama sure kisa evet.

• radko kullanıcısına yanıt
    1 ay teklif ediyor ve 1 ay %12 olduktan sonra %10a düşünce tekrar teklif gelmiyor 2 3 sayfa önce bu konuda bilgilendirmiştim.
  • arkadaşlar ilk kez faize para yatırmayı düşünüyorum. bildiğim bir konu olmadığından kafamda bazı sorular var. şimdi ben 100.000 liramı e-turuncu hesabıma aktarıyorum ve 31 gün sonra 997,42 lira faizi dilediğim gibi çekip kullanabiliyorum. (sitedeki hesaplamaya göre 13,75 oranıyla)
    Bu oran her gün değişiyor mu, ne bileyim 9'a 8'e falan düşebiliyor mu onu anlamadım? Ve bu 997 lira vergi kesintisi falanı filanı çıktıktan sonraki elime geçecek net tutar mı oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.