Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.606
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    E-turuncu hesapta paranız gecelik olarak değer kazanır. Hesabınızı açtıktan sonra gün içerisinde saat 17:00'dan önce paranızı ing bank hesabınıza aktarınca %13,75 faiz işlemeye başlar. Ertesi gün sabah 04:00 - 05:00 saatleri arasında kazandığınız faizden %15 tutarındaki stopaj vergisi kesildikten sonraki tutar hesabınızdaki anaparanızın üzerine faiz geliri olarak eklenir. İstediğiniz zamanda paranızı çekebilirsiniz. Faiz oranı piyasa koşullarına ve merkez bankasının faizi artırıp yada düşürmesine göre değişiyor. Yani 1 yıl boyunca piyasanın yüksek hoşgeldin faizini alıyorsunuz. Cep telefonunuza ing mobil uygulamasını indirirseniz bu hesap hareketlerini görebilirsiniz. Ayrıca uygulama üzerinden havale, eft gibi bankacılık işlemlerinide yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

Paranin belli bir miktarini vadesizde tutma sarti var teb in, haberiniz olsun.

Ever 50.000 tl.de 3500 tl vadesize aktariliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftasonu eft ücreti varmıydı unuttum?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Haftasonu eft ücreti varmıydı unuttum?

Hafta sonu eft oluyor mu ki ücreti olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Telefon Bankacılığı ile oluyor diye biliyorum ama neredeyse gönderdiğiniz para kadar işlem ücreti ödüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: starfield

Telefon Bankacılığı ile oluyor diye biliyorum ama neredeyse gönderdiğiniz para kadar işlem ücreti ödüyorsunuz.

https://ekonomist.co/bankalar/eft-ne-zaman-hesaba-gecer-11429/

• kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için saolun hocam

Genellikle Pazartesi veya Salı netten eft yapıyorum.

Haftasonu netten gönderilen tutarın ilk işgünü Pazartesi (Bayram harici) geçiceğini biliyorum.

Belki Telefon Bankacılığı farklıdır diye yazayım dedim.

Daha önceden birinden böyle bir söylenti duymuştum , ama tel ile işim olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starfield -- 9 Eylül 2017; 23:28:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: starfield

Bilgilendirme için saolun hocam

Genellikle Pazartesi veya Salı netten eft yapıyorum.

Haftasonu netten gönderilen tutarın ilk işgünü Pazartesi (Bayram harici) geçiceğini biliyorum.

Belki Telefon Bankacılığı farklıdır diye yazayım dedim.

Daha önceden birinden böyle bir söylenti duymuştum , ama tel ile işim olmaz.

İşe yaradığına sevindim iyi günler.

• İlk defa duydum, herhangi bir ücreti var mı?

• Merhaba,

Bu internet sayfasından başvuru yapmaya çalışıyorum olmuyor,
    "Lütfen girdiğiniz adres bilgisini kontrol ediniz." uyarısı çıkıyor. Müşteri hizmetlerine telefon ettim, başka eposta adresi yazın dedi, diğer eposta adresimi de denedim yine aynı "Lütfen girdiğiniz adres bilgisini kontrol ediniz." uyarısı çıktı.

Başvurmayı başaranlar başka bir fikir verebilir mi?
    Şimdiden teşekkürler.

• Önceki sayfalarda e-turuncu hesabı şubeye gidip açtırdım diyen arkadaşlar vardı.

Biraz önce şubeye telefon edip bu durumu sordum ve "Şubeden e-turuncu hesap açamıyoruz, postayla oluyor ancak" şeklinde cevap verdiler.
    Başından mı savdı anlamadım.
  • Sabit Fikir kullanıcısına yanıt
    e turuncu acicam demiceksiniz banka hesabi actirmak istiyorum diyceksiniz sora ing mobil indirip e turuncu hesap başvurusunda bulunacaksiniz boyle direkt giderseniz açmıyorlar zaten

• 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Evet, dediğiniz gibi yapmak gerekecek anlaşılan.
  • bilalarabaci B kullanıcısına yanıt
    Yahoo harici gmail ve hotmail servislerini de mi kabul etmiyor?
  • e-turuncuda (ve diğer tüm bankalarda),

o bankadaki mevduat toplamı (döviz ve/veya tl) 100bin tl yi geçtiğinde,

sadece 100bin tlye kadar olan kısmı Tasarruf Mevduatı sigortası kapsamında diye bir bilgi okudum.

Bu doğru mudur, yoksa herbir hesap 100bin tl ye kadar mı garantidedir?

güncel doğru bilgi nedir acaba?
  • E turuncu hesap açarken en para gibi mi ? Bir yere gelip kağıt imzalatıyorlar mı ?
  • kocaballi kullanıcısına yanıt
    Tek bir bankanın yurt içi şubelerinde aynı kişi için açılmış olan Tasarruf mevduatı hesaplarının anaparaları ile bu hesaplara ilişkin faiz reeskontları toplamının 100.000 lirası sigorta kapsamındadır.

Bir gerçek kişinin birden fazla mevduat bankasındaki hesapları her bir banka için ayrı ayrı hesaplanır. Yani hesaplarının anaparaları ile bu hesaplara ilişkin faiz reeskontları toplamı 100 bin TL'ye kadar olan kısmı her bir mevduat bankası için ayrı ayrı sigorta kapsamındadır.

Kaynak:
    www.tmsf.org.tr
    Anasayfa - Tmsf.OrgTr
    http://www.tmsf.org.tr/mevduat.sigortasi.tr

• 1 yillik sure dolunca hosgeldin faizi hemen bitiyor mu benim 1 ay kadar ertelediler ama o sure bitince faiz dusecek mi bilmiyorum, uzun sureli kullanan var mi ing e turuncu hesabi durum nedir acaba ?

• Biz işler hızlı olsun diye şubeden hesap açtırıp, sonra internet üzerinden e-turuncu hesap açtırmak amacıyla şubeye başvurduk. Ancak şube direk turuncu hesap açmış. turuncu hesabın hoşgeldin faiz süresi 2 ay, 1 yıl değil. Tabi biz bunu bilmiyorduk ve sonradan e turuncuya dönüştürerek 1 yıl hoşgeldin faizinden yararlanırız diye düşündük. Ancak bu gün 2 aylık süre doldu ve durum öyle değilmiş. Tv reklamlarında yanıltmaca var. Her yeni gelene 1 yıl yüksek faiz yok.Önceden şubede turuncu hesap açmama şartı var.

Bu gün bizim faiz oranınımız düştü , daha 2 ay yararlanmıştık. Bunun bir çözümü varmı bilen üstadlara sormak isterim.
  • ahmet0691 A kullanıcısına yanıt
    ayni hatayi burda cok kisi yaptik maalesef çözümü yok ben akbanka gectim 3 ay icin 13.5 oran var

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.