Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.625
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eft ücretli 4 ten öncede sonra da denedim 1 tl istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: memothegreat

Yok düşmüyor. Yani piyasa gereği .25 oynamalar olabilir ama 1 yıl boyunca avantajlı oranlarda kullanmaya devam ediyorsun.

Teşekkür ediyorum bilgi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fastforyou kullanıcısına yanıt
    benim hoşgeldin faiz surem coktan bitti sonrasinda eft yaparak oran artirdim o sure 1 ay , 1aylik oran artiriyor

Edit: Arkadaşlar maalesef eft ile %1 oran artırımı 2. kez olmuyor sadece 1 aya özel,benim için fibaya yolculuk gözüktü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 11 Ağustos 2017; 14:50:14 >
  • 4 sene e turuncu acmistim. 3.5 sensör de hesap pasifteydi . Martta e turuncuya çevirirken 1 sene hosgeldinden yararlan dedi . 5 ay olmadan hoşgeldin süresi bitmis

• 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    1 yıl sonunda yüzde kaç veriyor?

• bydemirci B kullanıcısına yanıt
    miktara göre değişiyor hocam 25 75 bin arasi 11 75 bin 250 bin araso 12 250 sorasi 13 felan gibi oranlar var internet sitesinden bakabilirsiniz

• 8 binin 6 ay getirisi tam olarak ne olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: radtv213

8 binin 6 ay getirisi tam olarak ne olur?

450 civarı
  • starfield kullanıcısına yanıt
    kafama takılan e-turuncu hesaptaki parayı faizi bozmadan direk çekebiliyoruz değil mi? vadesize aktarmamıza gerek yok. atm kartımızı e-turuncu hesabımıza ekletip, faizde ki paramızdan istediğimiz tutarı, istediğimiz saatte çekebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix88

kafama takılan e-turuncu hesaptaki parayı faizi bozmadan direk çekebiliyoruz değil mi? vadesize aktarmamıza gerek yok. atm kartımızı e-turuncu hesabımıza ekletip, faizde ki paramızdan istediğimiz tutarı, istediğimiz saatte çekebiliyor muyuz?

Aynen öyle.
  • Arkadaşlar ben okuduğumu doğru anladığıma emin değilim. Şimdi diyelim ki elimizdeki parayı dolara yatırdık. 1 ay sonra bozdurduk türk lirasına geçtik, tekrar bir süre dolara geçtik, böyle böyle 1 yıl manüplasyon yapabiliyoruz doğru mu?
    Yoksa ilk başda 1 yıl yatırırsam tama ama mesela 3 ay yatırdım artık o faiz oranları hakkımız bitiyor mu?
  • Doritoch kullanıcısına yanıt
    Sanki finans sisteminin en onemli bug ini bulmussunuz da dunyayi kaziklayacakmissiniz gibi bir hava olmus. Bunda inanmayacak ne var, istedigin zaman yatir istediginde cek. Hesabi actiktan sonraki 365 gun boyunca ne yaparsan yap yuksek faiz alacaksin bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 13 Ağustos 2017; 12:37:59 >
  • 1 yılını doldurmamış ve Hoşgeldin faizi devam eden bir kullanıcı, internet bankacılığından birden fazla e-turuncu hesap açıp aynı hoşgeldin oranını (ilk açılan hesabın bir yılı dolana kadar) alabilir mi ? Amaç farklı anapara ları farklı hesaplarda tutmak ve faiz kazanımını ayrı ayrı takip etmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 13 Ağustos 2017; 13:47:27 >
  • m_runo kullanıcısına yanıt
    Sebebi neydi ki

• quote:

Orijinalden alıntı: m_runo

1 yılını doldurmamış ve Hoşgeldin faizi devam eden bir kullanıcı, internet bankacılığından birden fazla e-turuncu hesap açıp aynı hoşgeldin oranını (ilk açılan hesabın bir yılı dolana kadar) alabilir mi ? Amaç farklı anapara ları farklı hesaplarda tutmak ve faiz kazanımını ayrı ayrı takip etmek.

denedim oldu
  • Yani Hoşgeldin faiz oranı diğer hesap için de geçerli oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_runo

Yani Hoşgeldin faiz oranı diğer hesap için de geçerli oldu mu ?

2 hesap açtım , 2sinde de 13.5 gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

Sanki finans sisteminin en onemli bug ini bulmussunuz da dunyayi kaziklayacakmissiniz gibi bir hava olmus. Bunda inanmayacak ne var, istedigin zaman yatir istediginde cek. Hesabi actiktan sonraki 365 gun boyunca ne yaparsan yap yuksek faiz alacaksin bu kadar basit.

Sen hangi ülkede yaşıyosun bilmiyorum ama benim yaşadığım ülkede ömrüm kelime oyunları ile geçtiği için için inanamadım, kesin bir bit yeniği var dedim. Şubeye gidene veya müş hiz ile geyiğe girene kadar sizden öğreneyim dedim hazır fortumda bunların tartışıldığı topiğe girmişken. Saolasın zahmet etmişsin cevap yazarak.
  • başka bankada kendi hesabımdaki dövizi bankadan elden çekip babamın ing hesabına vezneden yatırabilirmiyim ,kendisi yok ben yatırıcam masraf alırlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 21 Ağustos 2017; 10:27:4 >
  • Ben de e-turuncu hesaba geçmek istiyorum ama gördüğüm kadarıyla hoşgeldin faizinden sonra bir numarası kalmıyor hoşgeldin faizi süresi bittiğinde hemen çıkabilir miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.