Bildirim
ING Bank e-turuncu hesap (105. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
iyi ki burgan a 14.75 den 3 aylık koymuşum :/ -
En hizli bir sekilde acmak icin bankadan hesap acip telefondan mi e turuncuta gecmeyi onerirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100k üzeri için 32 gün %13,75 iyi oran önümüzdeki ay geçebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: nietzsche55
100k üzeri için 32 gün %13,75 iyi oran önümüzdeki ay geçebilirim.
Geçen pazartesi 14 oranı 13.75 e bugün ise 13.50 ye düşürdüler, yani şuan 13.75 vermiyor e-turuncu sanırım bunlarda paraya doydu. -
Merkez bankasi baski yapiyor bankalara faizleri dusurmesi icin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsm248 -- 17 Temmuz 2017; 16:34:42 >
Arkadaşlar 100 bin üzeri için günlük faiz olarak daha cazip bir yer var mı? Daha hesabı açalı 10 gün oldu 14'den 13,5'e çekmişler. 1 yıl boyunca hoşgeldin faizi diyince sabit sanmıştım oranı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 17 Temmuz 2017; 17:21:19 > -
Geçen ay yazmıştım hükümet baskısı sebebiyle bu oranlar sabit kalmayacaktır diye, ancak bu kadar fazla düşüşü ben de beklemiyordum. Enpara'yı inceliyorum bu sıralar bakalım belki onlar da bir hamle yapıp düşüşe geçebilirler. Tecrübeli arkadaşların 100k-200k üzeri için bir tavsiyesi varsa güzel olur doğrusu. -
Fiba bank var % 14
quote:
Orijinalden alıntı: duygusal4802
Fiba bank var % 14
Fiba gunluk degil ama sanirsam
92 günlük -
Konuyla direkt alakası yok ancak sanırım bir çok bankada mevduatınızın tamamını çekmediğiniz takdirde bozulmayan vade artık bozulmuş sayılıyor. Örneğin 30 gün vadeli mevduatınızdan bir miktar ihtiyacınızı 10 cu günde çektiğinizde vade devam ediyor dolayısı ile sadece faiz getirisi o andan itibaren düşüyordu. Artık sıfırlanıyor vadeniz bozuluyor. Dikkat! -
Ulan nereye el atsak kurutuyoruz, enparadan geçtim ama böyle giderse enparayla eşitlenecek oranlar... -
Garantiye yatırdık 2 hafta oluyo eturuncu 14 dü onlarda 14 verdi ama aylık vadeli şeklinde bi görüş istersen
quote:
Orijinalden alıntı: Destinyneverends
Konuyla direkt alakası yok ancak sanırım bir çok bankada mevduatınızın tamamını çekmediğiniz takdirde bozulmayan vade artık bozulmuş sayılıyor. Örneğin 30 gün vadeli mevduatınızdan bir miktar ihtiyacınızı 10 cu günde çektiğinizde vade devam ediyor dolayısı ile sadece faiz getirisi o andan itibaren düşüyordu. Artık sıfırlanıyor vadeniz bozuluyor. Dikkat!
günlük faiz işleyen hesaplar dışında zaten böyle.
ben bir noktayı kaçırıyor muyum? -
quote:
Orijinalden alıntı: umityasar
quote:
Orijinalden alıntı: Destinyneverends
Konuyla direkt alakası yok ancak sanırım bir çok bankada mevduatınızın tamamını çekmediğiniz takdirde bozulmayan vade artık bozulmuş sayılıyor. Örneğin 30 gün vadeli mevduatınızdan bir miktar ihtiyacınızı 10 cu günde çektiğinizde vade devam ediyor dolayısı ile sadece faiz getirisi o andan itibaren düşüyordu. Artık sıfırlanıyor vadeniz bozuluyor. Dikkat!
günlük faiz işleyen hesaplar dışında zaten böyle.
ben bir noktayı kaçırıyor muyum?
Umit bey, sanırım Mayıs 2017 ye kadar anlattığım gibiydi. Yani örneğin 100K 45 gün vadeli hesabınızda idi. Ama 10K ihtiyacınız belirdi. Vadeniz gelmediği için sıkıntı olacak diye düşünürken size banka mevduatınızın tamamı ile işlem olmadığı için vadeniz bozulmadan devam edecek derdi. Bunu kendim yaşadım Akbank ile. Şu an ise günlük dışında bu işlem yapılamıyor.
-
Odea oksijen %14,50 kullananlar memnun mu? İng'den geçmek mantıklı mı 100k için? Bir de gelir vergisi stopajı bankalarda değişiklik gösteriyormuş duyumlarıma göre, bu tarz bir avantaj var mıdır? Konuya hakim arkadaşların cevaplarını bekliyorum. Esenlikler.
benim bildiğim o açtırdığınız hesaba göre değişiyor para çekilebilen hesaplar var çekilemeyenler var esnek felan diye geçiyor çoğu bankada hala bu olay var yani kalkmış felan değil -
6 aydan kısa süreli bütün bankaların mevduat faizlerinden %15 stopaj vergisi kesilir. Bankadan bankaya değişmiyo, günlük faizlerin hepsi aynı vergiye tabii. Aktifbank'dan %10 kesiliyo ama o mevduat değil bono.
Şuan 100k için Odea Oksijen İNG'den daha avantajlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X