Şimdi Ara

ING Bank-İninal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün ininal kart aldım.Aldığım gibi,ininalin sitesinden üye falan olmadan, içine para yükletmeye gittim ING Bankasına.Atmden yüklemeyi bilmediğim için bi çalışana yüklettim.Fakat çalışan şey dedi 'Cuma günü saat 16.30 dan sonra sistem kapanıyo,bu saatten sonra yapılan işlemler pazartesi geçerli oluyor' tarzı bir şey dedi yani ben parayı bugün yüklettim fakat kartıma Pazartesi günü geleceğini söyledi.En son bi makbuz gibi bişey verdi tarih ismim soy ismim yüklettiğim miktar kart numaram falan yazıyor.

Şimdi sorum şu.Yüklettiğim parada sorun çıkar mı yoksa Pazartesi günü kartıma gelir mi ? Yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean Wincheaster -- 22 Ağustos 2015; 3:22:15 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ING Bank Ininal: Detaylı Bir Bakış

ING Bank, Ininal kartı ile müşterilerine kolay ve güvenli bankacılık hizmetleri sunmaktadır. Ininal kart, fiziksel bir banka hesabına ihtiyaç duymadan nakit para yatırma, çekme, harcama ve transfer işlemleri yapmanıza olanak tanır.

Ininal Kartının Özellikleri:

• Fiziksel banka hesabı gerektirmez.
    • Hızlı ve kolay başvuru işlemi.
    • Anında kart teslimi.
    • Türkiye'nin her yerindeki anlaşmalı noktalardan nakit para yatırabilir ve çekebilirsiniz.
    • İnternet alışverişlerinde ve fatura ödemelerinde kullanılabilir.
    • Yurt dışına para gönderme ve alma imkanı.
    • 7/24 müşteri hizmetleri desteği.

Ininal Kartını Kimler Kullanabilir?

Ininal kartı, 12 yaş ve üzeri herkes tarafından kullanılabilir. Fiziksel banka hesabı olmayanlar, banka şubesine gitmek istemeyenler veya nakit para ile işlem yapmayı tercih edenler için idealdir.

Ininal Kartı ile Neler Yapılabilir?

• Market alışverişleri.
    • Fatura ödemeleri.
    • İnternet alışverişleri.
    • Nakit para yatırma ve çekme.
    • Yurt dışına para gönderme ve alma.
    • Toplu taşıma araçlarında ödeme yapma.

ING Bank Ininal Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

ING Bank Ininal kartına başvurmak çok kolaydır. Yetkili bir Ininal satış noktasına giderek kimliğinizi ibraz etmeniz yeterlidir. Kartınız anında teslim edilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

ING Bank Ininal kartı ile finansal işlemlerini kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilir, nakit para ile işlem yapmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dostum ben boyle bisey görmedim. Ben ptt den yukluyorum.( pttmatikten) anında kartımda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldıktan sonra internetten açtırman lazımdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Aldıktan sonra internetten açtırman lazımdı.

Aldığım gibi yüklettim yukarda söylediğim olaylar oldu,daha sonra eve gelir gelmez internet sitesinden üye oldum.Acaba gelir mi Pazartesi günü ?
  • bende ing'den yüklüyorum ama daha sistemin kapandığına ve paramın pztesi'den sonra geldiğine tanık olmadım. bence bir yanlışlık olmuş. kartını aktive et pztesi'ye kadar bekle. baktın para gelmedi elinde makbuzla yüklettiğin yere geri git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @hmT

Dostum ben boyle bisey görmedim. Ben ptt den yukluyorum.( pttmatikten) anında kartımda

Biliyorum pttmatikten ıngmatikten anında yüklenebiliyor ama daha önce hiç yüklemediğim bilmediğim için bilen birine yükleteyim dedim çalışana yani böyle bir şey oldu.Ama internetten buldum matiklerden nasıl yükleyebiliceğimi bundan sonra öyle yaparım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MovieScout

bende ing'den yüklüyorum ama daha sistemin kapandığına ve paramın pztesi'den sonra geldiğine tanık olmadım. bence bir yanlışlık olmuş. kartını aktive et pztesi'ye kadar bekle. baktın para gelmedi elinde makbuzla yüklettiğin yere geri git.

Aynen bunu düşünüyodum bende.Kartı aktive ettim zaten olmadı pazartesi günü gidicem.Elimde makbuzda var yüklenmemişse sorun çıkmaz heralde ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dean Wincheaster

quote:

Orijinalden alıntı: @hmT

Dostum ben boyle bisey görmedim. Ben ptt den yukluyorum.( pttmatikten) anında kartımda

Biliyorum pttmatikten ıngmatikten anında yüklenebiliyor ama daha önce hiç yüklemediğim bilmediğim için bilen birine yükleteyim dedim çalışana yani böyle bir şey oldu.Ama internetten buldum matiklerden nasıl yükleyebiliceğimi bundan sonra öyle yaparım artık.

banka işlerinden nefret ediyorum ya içim kalktı şimdi. giderken düşüneceksin inşallah verirler diye. orda gidiceksin seni ordan oraya yollayacaklar kıçım kadar şey için. yok bekleyeceksin yok bişey olacaksın vallaha midem bulandı. net bişey söyleyemem ama paranı alırsın yani çok büyük ihtimal.

• quote:

quote:

Aldığım gibi yüklettim yukarda söylediğim olaylar oldu,daha sonra eve gelir gelmez internet sitesinden üye oldum.Acaba gelir mi Pazartesi günü ?

Pazartesi gelmez. Aktif ettikten 24 saat içinde gelmezse başvur hemen.

• quote:

quote:

quote:

Bir bakayım ya pazartesiye kadar bekliyicem,gelmezse gidip halledicem artık.Matiklerden yüklemeyi de az önce çözdüm daha önce hiç yüklemediğim için bilmiyodum.Bir daha uğraşmam böyle gider kendim pttmatik,ingmatikten yükler gelirim artık.

• Ne gerek var ing ye kadar gidiyon gitsene ptt ye

• quote:

Orijinalden alıntı: Space engineer

Ne gerek var ing ye kadar gidiyon gitsene ptt ye

He bunu söylemeyi unutmuştum hatırlattın hocam PTT ye gitmiştim önce ordaki çalışanda bana Pazartesi günü gel şu an yükleme yapamıyoruz demişti.ING de ise anlattığım gibi 16.30 dan sonra sistem kapanıyor Pazartesi geliyor falan dedi.Acaba PTT de Pazartesi gel demelerinin sebebi de bu mudur ?
  • quote:

quote:

He bunu söylemeyi unutmuştum hatırlattın hocam PTT ye gitmiştim önce ordaki çalışanda bana Pazartesi günü gel şu an yükleme yapamıyoruz demişti.ING de ise anlattığım gibi 16.30 dan sonra sistem kapanıyor Pazartesi geliyor falan dedi.Acaba PTT de Pazartesi gel demelerinin sebebi de bu mudur ?

Ptt nin atm den yapaydın keşke çok kolay hocam kartı takıp şifreni giriyorsun 2 şey çıkıyor zaten bakiye sorgu ve para yatırma diyr

• quote:

quote:

quote:

Ptt nin atm den yapaydın keşke çok kolay hocam kartı takıp şifreni giriyorsun 2 şey çıkıyor zaten bakiye sorgu ve para yatırma diyr

Bundan sonra öyle yapıcam zaten Bakalım artık Pazartesi olmazsa giderim ING e hallederim bidaha PTT veya Migrostan hallederim işimi bu ne ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir bakayım ya pazartesiye kadar bekliyicem,gelmezse gidip halledicem artık.Matiklerden yüklemeyi de az önce çözdüm daha önce hiç yüklemediğim için bilmiyodum.Bir daha uğraşmam böyle gider kendim pttmatik,ingmatikten yükler gelirim artık.

Dostum pzt kadar bekleme paran bosa gıder. 24 saat ıcınde bankaya basvurman gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 22 Ağustos 2015; 4:45:34 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum pzt kadar bekleme paran bosa gıder. 24 saat ıcınde bankaya basvurman gerek.

Hayır giderim sorun olmazda dün Pazartesiye kadar bekle gelir dedi.Bugün gitsem yine aynısını diyicek sistem kapalı falan diyicek ne yapabilirim ki gidip

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır giderim sorun olmazda dün Pazartesiye kadar bekle gelir dedi.Bugün gitsem yine aynısını diyicek sistem kapalı falan diyicek ne yapabilirim ki gidip

Pazartesine kadar bekleyi kim dediyse iyi sallamıs. Adı üstünde ön ödemeli kart. Paranı yükleyip hemen harcayabiliyorsun. Pazartesine kadar beklemek nedir ya. Saçmalık. Ama burda senınde hatan var. Aktif etmeden parayı yuklememen gerekiyordu. Bende paypal kart vardı aktif etmeden yüklemiştim ama bir sorun olmamıstı. Pazartesi işi yaş. Oyalamak ıcın soyluyorlar. 24 saat geçmeden başvur.

• Orada ki adam yanlış anlayıp farklı bir işlem mi yaptırdı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

Orada ki adam yanlış anlayıp farklı bir işlem mi yaptırdı acaba.

Valla anlamadım bende gittim gösterdim kartı verdim adama.Üç beş soru sordu isim tc numara kart şifresi tarzı sonra yukarda anlattıklarımı söyleyip bi makbuz verdi Pazartesi hallolur dedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.