|
Haricen font yükleyebiliyor muyuz acaba? |
|

1 Mobil
|
Haricen font yükleyebiliyor muyuz acaba? |
|
|
Merhabalar, bu telefonu yurt dışı yazılım kayıtlı olarak almayı düşünüyorum. Kullananlardan yorum bekliyorum. Ortalama bir kullanıcı olarak tatmin eder mi? Sadece Pubg ve E footbol oynanacak, + normal işlem olarak arama/aranma/whatsaap. Bazı arkadaşlar şebeke sorunundan bahsetmiş. Halen aynı sorunu yaşayan var mı?? |
|
|
Selamlar arkadaşlar bende call of duty oynadığım için gri renk gt 30 pro aldım fakat arka aydınlatmada sadece beyaz renk var rgb yok bu farklı bir sürüm mü acaba bilgisi olan var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane Cuma -- 23 Ocak 2026; 1:19:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
tekrar mı alsam bunu ya RGB ışıklı darkflare kimse satmıyor herhalde < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayçiçeği Kokan Samuray -- 25 Ocak 2026; 13:22:22 > |
|
Dayanamadım tekrar aldım. Özlemişim keratayı içimde ukte kalmıştı. Yazdan bu yana bazı gelişmeler olmuş, root yönetimi içeren custom kernel çıkmış cihaza Cihazın tüm güncellemelerini yapın android 16'ya kadar yamalı kernelin desteği var. Öncelikle geliştirici seçenekleri usb hata ayıklamasını açın sonra mtk sürücülerini ve platform-tools yazıp indirin klasörü çıkarın ve arama kutusuna "cmd" yazıp çalıştırın "adb reboot bootloader" yazıp cihazı fastboot'a alın "fastboot devices" ile aygıtın bağlanıp bağlanmadığını kontrol edin . çıktı boş dönmez "gfg56f4565" gibi ifadeler varsa fastboot bağlantısı yapılmış demektir. "fastboot flashing unlock" komutunu gönderin ve telefona gelen ekranda "ses attırma" tuşuna basarak onaylayın. Cihaz tekrar açıldığında yukarıdaki işlemleri tamamlayın ve son adıma geçin.Aşadaki dosyayı indirin "fastboot flash boot Ksun Next kernel.img"(yada ne isim verdiyseniz ama en güzeli" fastboot flash boot" yazdıktan sonra flashlayacağınız dosyayı abd üzerine sürükleyip enterlayin ) işlemler tamamdır cihaz açıldıktan sonra kernelSu Next uygulamasını indirin işlemler tamamdır. Release v3.1.0 · KernelSU-Next/KernelSU-Next https://github.com/KernelSU-Next/KernelSU-Next/releases/tag/v3.1.0
google docsKsun Next kernel.img https://drive.google.com/file/d/1o0_-fnQx1SWpGUWOEsnjo3iNjvx1My5B/view?usp=sharingPlaystore sertifikalı hale getirme. "integritybox" , "Tricky store" ve "zygisknext" modüllerini google yazarak indirin modülleri kurduktan sonra cihazı kapatıp açın kernelSU içine girin "integrity box" içindeki çalıştır işaretine tıklayın takriben 30-40 saniye kadar bekleyin sonra sağ altta "kapat" işareti çıktığında keybox yüklenmiştir artık bankacılık ve whatsapp hata vermeden çalışacaktır. Whatsapp çalışamazsa bootspoofer uygulaması var, onun içinde lsposed kurun bootspofer uygulamasını kurup çalıştırın ve whatsapp listeye ekleyin tamamdır. ![]() Kullandığım modüller ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayçiçeği Kokan Samuray -- 9 Mart 2026; 11:46:18 > |
|
Üstteki arkadaş telegram gruplarından kernel dosya alıp adını falan değiştirip, ADB bootloader unlock yöntemini credits falan vermeden paylaşmış.d.d ama ekleme ve ek bilgi yapayım unlock dan sonra aynı ADB yöntemi ile bootloader lock yapamiyorsunuz (şimdilik) yaparsaniz cihazınız brick durumuna düşer. Unlock yapacaksanız aklınızda olsun integrity fix yöntemleri patladığında ki Google bu yönde uğraşıyor İstanbulkart uygulaması bile açılmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Telegram grubundan aldım zaten de uzunca ismini kısaltıp koydum. kerneli ben yaptım demedim ki, laf atmadan önce bi zahmet okusaydın Bunu paylaşmamın sebebi root yapmak isteyenlere bin TL fiyat çeken aç gözlüler. Amaç bu cihazın da başarılı şekilde root olabildiğini göstermek. Credits derken neyi kastettigini anlamadım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayçiçeği Kokan Samuray -- 19 Mart 2026; 10:36:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
selamlar hali hazırda s25 ultra yd kullanıyorum kayıt 15500 tl civarında kayıt yerine bu telefonu almayı düşünüyorum çünkü günde 2-3 saat kadar fcmobile oynuyorum sizce mantıklı bir hareket olur mu s25 ultrayı da yormamak adına |
|
3 hafta önce fan ve rgb ışıklı 12/512 özel serisini sahibinden.com komisyonu da dahil 15200 tl civarına mal etmiştim. Aceleniz yoksa bekleyin gt 50 çıkınca bunun fiyatı da 14 bin civarına geriler.Mayıs da çıkar o. |
|
Andiroid 16 alacak mı? Yazılım olarak gerçekten iyi durumda değil. Ben format atınca imei orjinale döndü. Aldığım firma 2 dk uzaktan sadece sim2 yaptı. Sim1 yapılmıyormuş. Çift sim kullanıyordum olsa iyi olurdu. Çift sim sorunsuz kullanabilen var mı? |
|