Şimdi Ara

Infinix GT 30 Pro *** ANA KONU *** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
4
Favori
4.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Android 16 bu ayın sonunda alacak. Yada mayıs başı gibi.

Yazılımsal olarak ben bir sıkıntı görmedim son güncelleştirmeleri yaptım.

Root için bootkilidi açarken telefon sıfırlandı haliyle. Ama imei falan gitmedi bende. Sadece sim2'ye yapılıyor sanırsam.

Şuan memnunum

Mevcutta tecno camon 40 pro 5g kullanıyorum.

Bu fiyata alınır mı?

Değişime değer mi? Oyun oynamıyorum. Sadece Web sosyal medya bankacılık youtube.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dikkat edin. Sonradan çıkan Dimensty 7300'lü düz model olmasın, cihaz iki üç aylık ve temizse alınır tabi ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam bu telefonu cift sim kayitli olarak satiyorlar. Bu o zaman dogru mu yoksa aldatmaca mi? O halde guncelleme yapinca resetleyince gidecek kayit? Bilginiz varmiydi dusunuyordum da telefonsuz kaldim acil gerekiyordu fiyatina gore performansı iyi olunca, birde hala telefonda fm radyo arayan biri olarak fm radio su dahi olmasi beni cezbetti acikcasi, fiyat avantaji sadece sonradan kayitli olanlarda oluyor gordugum kadariyla yurtici satilanlar 23 bin bandina gelmis, ama cift sim kayitla satilanlar yalandan mi yaziliyor bir ogrenebilsem 🙏

Genelde tek sim yazıyorlar çift sim kaydını bilmiyorum ama oluyordur bunlarda. Bendeki de tek sim kayıtlı

Fiyatları çok arttı evet. Cihazı rootlamasaydım 20 bine verirdim 12/512 cihazı ama bu forumda kendimi bildim bileli Root 'a şeytan işi gözüyle bakılıyor  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayçiçeği Kokan Samuray -- 13 Nisan 2026; 8:52:2 >

Cihazı şarja taktığında ekrana şarj simgesi geliyor ona tıklayıp aşağıdaki hyper yazanı seç tam kapasite şarj eder o zaman.

Ben akıllı da bırakıyorum çoğu zaman. Batarya kullanımı iyi bu cihazın.

İçindeki yazılım zaten infinix tarafından GT serisine özel optimize ediliyor o nedenle yazılımı başarılı.

Ne donma ,ne atma hiçbir şey yaşamadım. Güncellemelerle üzerine koyan bir cihaz. Root yapıp modüllerimi de yükleyince efsane oldu.

Özel önem veriyor infinix bu seriye.

Tesekkur ederim biraz sari site arastirmasinda anladim olayi. Birde simdi gt 50 pro cikti cikacakmjs mayis deniyor ama zaman belli degil onda 8400 gelecek, ancak beklemeye deger mi 30 pro fiyatina yakin satilir mi? Az daha verip yine kayitli 8400lu 15T mi alsam? Daha once dimensity 1100 kullandim alet dökülen kadar yeterince hizliydi bu fiyata daha iyi cpu lu telde yok

Hayır değmez. 8400 kağıt üzerinde oyunlarda %10 kadar güçlü ama oldukça ısınan işlemci. Bende GT50 bekliyordum 8400 adını duymamla kaçmam bir oldu. Bunun yüzünden gt30'u bekletmek zorunda kaldım. Ocak ayında çok çok daha ucuza alabilirdim oysa.

Bir işlemcini saf kas gücü kadar o gücü ne kadar süre tutabildiği de önemlidir. 8400 beklentilerimin altında işlemcidir.

8GEN1 zamanında en tepe işlemciydi herkes kaçıyordu çok ısındığı için.

Sıvı soğutma koymuşlar ama redmagic fanı yok. Dolayısıyla gösterişten öteye gitmeyecektir. İdare telefonun varsa bir sene daha bekle o zamanki GT büyük olasılıkla snapdragon ile gelecektir.

Oylemi 8400 daha cok isindigini bilmiyordum sanirim throttle problemi var, 8350 ise testlerde az gerisinde kaliyor ondan dolayi dusunmustum. İdare edecek telefonum su an bataryasi degistirilmis bir redmi 6 note pro emektar ancak artik stock rom ile agir kaliyor hocam ben bunu pixel rom ile bile kullandim az daha hizlanmisti ancak bu seferde aleti isindiriyordu muhtemelen cpu yu tam kapasite zorluyordu simdi stock romdan pixele geçmek bile kulfet geliyor bootloader yanlislikla kapattim stock rom atarken, iste ruhum fakir oldugu neden infinix tercih edecegim de belli oldu  o yuzden l kadar bekleyemem sanirim bunu alirim

Dimensty 8350 ultimate var cihazda. Fan kitini takınca hem kablosuz şarj ediyor hemde otomatik "draco " modunu açıyor.

GT 50'nin kaçtan geleceği belli de değil.

Ben 8400 işlemciyi sevmediğim için almadım başkası sevip alabilir.

Gt50 Hazirandan önce gelmez gelirse de kaça gelir Allah bilir.

Aciliyetin yoksa gözüne de hoş geliyorsa GT 50 al.

Ama GT 30 sorunsuz root da oluyor tercih meselesi.

Benim tercih sebeplerimden birisi de root olmuştu. GT 50'ye de illa ki çıkar da kabaca 6-7 ay sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayçiçeği Kokan Samuray -- 13 Nisan 2026; 18:22:58 >

Hocam redmi 6 nın yavaslıgına dayanamayıp almak zorunda kaldım. Bu paraya sanırım daha iyi performans alabileceğim makina yok veya ben bulamadım. Aslında evden çalışıyor olsam o eski telle idare ederdi ancak navigasyon lazım oluyor oda çok ağırdı. Kamera dahi samsung sensor kullanılmış incelemeleri iyi eskinin iyi telefonlarında kullanılmış bu sensör, hoş benim aşırı beklentim yok temiz çekmesi zoom yetenekleri fena değil gibiydi, bir de sormak istediğim status bar varya MIUI nun sonradan cıkan modern status barına benzetmişler ben bunu klasik versiyona çevirebilir miyim sade olan onu bulamadım MIUI da yapardık bunu, birde güncelleme yapmak istedi ancak iptal ettim korkup malum performansı düşer diye önerir misiniz güncellemeyi? Tek üzüldüğüm bizi bu telefonlara mecbur ettiler ancak bir aylık maaşa yakın parayı performansı iyi güncel telefonlara vermek çılgınlık geliyor, bu fiyat bandında aslında birde A36 çok düşündüm bu kadar güçlü olmasa da sd 6 gen 3 var diye ancak performans olarak keşke demeyeyim diye bunu tercih ettim dediğiniz gibi tek ikinci hat kayıtlı ancak anladığım kişisel uğrasılsa birinci de kaydedilecek çünkü ikinciye eski telefonun imei koymuşlar, ancak uzun süredir yeni tel almadığım için de herhalde fiyatı diğer tellere göre düşük olan bu tele bile bu parayı verirken garantisiz olduğu için bir tuhaf hissettim sanırım yaşlandım ve magarama dönmem lazım

Ha birde mevcut üstünde gelen ekran koruyucu kalitesi epey düşük galiba sizde de öyle miydi yoksa başka bir modelin koruyucu mu takmışlar diye düşündüm çünkü aşağı tarafta çok az açıklık vardı birde ekran koruyucu çizilince gökkuşağı efekti yapar ya dışarıdan bir iki yerde o var çizilmiş ama ekranda olmadığını düşündüm çünkü diğer kalemli tabletimde kendiliğinden bir süre sonra oluşan gökkuşağı tipi çiziklerdi ama tel kullanılmış değildi, ben bunu ekran koruyucunun dandikliğine bağladım birde ekranı beklediğim kadar büyük değil taşınması açısından bu iyi 190gr bile değil çünkü

• Aynanınİçi kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun display island ayarlardan tek tek etkinleştirip kapatılıyor da bahsettiğiniz MIUI 'deki özelliğini bilmiyorum beş yıldır güncel bir MIUI kullanmadım.

Aldığım versiyon game kit diye geçen model arka tarafında RGB ışıkları var birde güzel bir kılıfla geliyor.

Standart kaliteli bir ekran koruyucu telefonculardan takabilirsiniz uyumludur.

8400 sizi üzmez güncelleştirmeleri yapın infinix 'in güncelleme ile yavaşlatma gibi huyları yok.

Cihaza özel yazılım ve optimizasyon var zaten

Güncelleştirmeleri yapınca daha az ısındığını farkettim, birde sanırım bataryanın ilk zamanları olduğu için çok hafif ısınma oluyor diğer kullandığım telefonlardada böyle oluyordu ilk zamanlar ancak döngüleri takip etmek için batarya izleme programı olarak kullandıgım accubatttery vardı daha önceki telefonlarda ara sıra sorun yasadıgım nadir telefon olmustu bunda da bu program tam olarak ızınlerı vermeme ragmen infinixin bataryayı tanıyamadı yanı kapasitesini tanıyor ancak duzgun ızleyemıyor battery savıng moduna da dusmuyor eminim applikasyona tam ızın vermeme ragmen, acaba bataryamda sorun olabilir mi diye düşünmedim değil. Birde alet E-sim desteklemiyor zannediyordum ancak anladıgım kadarıyla E-sim aslında destekliyor simcardsız e-sim desteği var ona şaşırdım. Kullandıkca guzel farklı ozellıklerı oldugunu goruyorum ancak stock yazılımın sanırım az daha ıyılestırmeye ıhtıyacı var ama bu fıyata soylenmem dogru olmaz sanırım  tek derdım sımdılık ilgili programın tam olarak bataryayı ızleyemesı oldu

• Aynanınİçi kullanıcısına yanıt

97 den bu yana yüzü aşkın cihaz kullanmışımdır hiçbirinde böyle aman batarya izleyeyim aman %80 de çekeyim falan derdim olmadı .

Ekran süresi ne vermiş ona bile bakmadım.

Ek olarak Telefonu şarja taktığında ekran koruyucu gibi birşey devreye giriyor orada varsayılan olarak "akıllı şarj" var. Hızlı dolmasını istersen oraya tıkla ve "hyper şarj" seçeneğini aktifleştir.

Birde bataryayı atla seçeneğini açık bırak. Cihaz sarjdayken çok ısınırsa batarya devre dışı kalıp direk kablodan şarj alıyor oyun oynarken çok işime yarıyor

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.