Şimdi Ara

Infiniti fx 35 nasil aractir ne kadar yakar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cok yakiyor diye 1.0 turbo motorlu aracimi sattim. Fakat arac kucuk ortalama 10 litre trafikte yakinca degmez dedim. Lpgli fx35 ler ortalama 70 80 bin arasi tank gibi arac temizini bulursam 2005 modeller ortlama yaliti nasil olur lpgli ayni degerleri bulabilirmiyim dahami cok yakar. Yada o fiyata nissan juke 1.5 dizellerde var ama infinitiler cok begendigim bir arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok araştırdığım ama bir türlü almaya cesaret edemediğim bir araç. Şehir içi 20 litre, şehirler arası 12 litre civarı tüketimi olduğunu okumuştum.
  • Daha öncelerde konusu vardı bulursam link eklerim

Forumda infiniti si olan uzun süre kullanmış ve satmış bir arkadaş vardı

En aklımda kalanlar

Tam bir sportif suv, yol tutuşu muazzam

Şehir içi 25 lt yakar, frenler disk çapı ve araç ağırlığı sebebiyle çabuk bitiyor, 2006 öncesi makyajlı kasalarda ön göğüs çatlıyor yazmıştı bir de emin olmamak la birlikte sanırım direksiyon sorunundan bahsetmişti

Mobilden link bulurmuyum bilmem ama forumda bir aratın

Hayırlısı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizzat sahibinden dinledim, aracı da gördüm. Şehiriçinde 14-15 litre lpg tüketiyor. Prins'in kitleri var bu araca uygun. Kaputun altında 350z ile aynı motor var. Gaza bastığınızda çıkan ses de , aracın gidişi de normal binek araçlarla alakasız.

Bakımı vs nissan servislerinde yapılıyor.
  • Dostum böyle bir araç aldığında arabanın yakıtını pek umursamazsın. bu arabanın yürütme maliyetinin içerisinde yakıt %10 bile değil.

temizi bulunup alınabilecek bir araç değil dostum onu bil bir defa.

o paralara cherokee al v8 bak keyfine güldür güldür binersin.

fx 35 de 3.5 fx45 de 4,5 motor bulunur. 3.5 çok haz vermemişti ama 4,5 efsaneydi. iç konsolundaki o kalitesizlik beni benden alırdı.

yerinde olsam subaru xv - grand cherokee - land cruiser bakardım kendime en azından sorunsuz olurdu yakıt ve vergisi de aynı olurdu.

illede motor yürüsün diyorsan gc06 kodlu bi mitsubishi outlender 2.0 mt turbo al. 5 bin liraya 270 hp olur sanıyorum :) lpg de de rahat rahat kullanırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.