Şimdi Ara

Infestation: Survivor Stories (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.460
Cevap
39
Favori
316.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Senātus

pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fukox -- 11 Ekim 2012; 22:55:23 >

Orijinalden alıntı: The Storm Man

Arkadaşlar oyunu aldım ama email adresime herhangi bir mail gelemdi

Emaile belki geç gelebilirOyunu aldıktan sonra keyinin yazdığı sayfa gelmedimi?

Oyun çıksın burdan bol bol yorum yaparım , sanırım SS paylaşmak falan yasak ban sebebi ?
  • tunc-rıdvan'dan ayın 15 inde inceleme bekliyoruz
    Seviyesizleri ve siyasi parti fanatiklerini blokluyorum. İyi forumlar.
  • Piobeer veya Legend alanlar toplasalimda beraber yardiralim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

SS,video yada herhangi bir şeyi koymak ban sebebi.Ona göre koyun.

Satın alanlar göz ucudan baksaydı ya

Marine Enthusiast
  • Buyrun buda oyunun baş yapımcısı adamın(Sergey Titov) facebook'u.Adam Bentley kullanıyor http://www.facebook.com/stitov/photos_stream

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 12 Ekim 2012; 0:30:47 >
  • Beyler SS koymak yasak olabilir ama siz SS'yi alın. Nickinizi vs. kapatıcak şekilde koyun. Burada yüzlerce insan belki de oynamaya karar vericek bu şekilde. Bekliyoruz. Güzel ortam da yaparsak tadından yenmez.

Orijinalden alıntı: QrY!

tunc-rıdvan'dan ayın 15 inde inceleme bekliyoruz

Nickimi gizleyip isteyenlere pm atarim hizliresim ustundenBi bakiyoruz bc2 alpha gibi oluyomus

Finish Line adı ile Sergey son updatei yaklaşık 1 saat önce paylaştı. 3 gün kaldı biliyorsunuz alphaya. Oyuncuları alphada nelerin beklediğini, videolarda görmediğiniz bir kaç düzeltmeyi anlattı:

Kısaca anlattığına göre zombilerin stuck (takılıp kalma) olayını tamamiyle çözmüşler. Ayrıca kurduğunuz barikatlardan zaman zaman geçenleri iyice engellemişler, düzeltmişler. Zombielerle combatı yeniden üstünde çalışarak değiştirmişler. Dediğine göre artık zombiler oyuncular için videolardan gördüğünüzden çok daha büyük bir problem olacakmış. Videolarda zaten herkeste G36 vardı silahsız düşününce belkide zaten biraz zorlayacak olanlar melee silahlarımız var iken iyice bir challenge a sürükleyebilir, hazzı arttırabilir diyorum. Ayrıca şehirlere falan biraz daha zombi takviyesi yapmışlar ve artık şehirlere girip çıkmak iyice zorlaşmış... Bundan sonrada client download ve serverlarla alakalı şeyler anlatmış...

Ayrıntılı yazıyı burdan bulabilirsiniz:http://forums.thewarz.com/showthread.php?19482-Finish-Line-Public-Alpha-Release-on-October-15th-development-update

Edit: Bu arada guest keyler 31inden sonra aktif olacaktır. Ama ilk 2 gün diye bir sınırlama yok. 31inden sonra istediğiniz zaman guest kodunuzu aktif edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdomOfH3aven -- 12 Ekim 2012; 8:34:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KingdomOfH3aven

Ambargo kalkana kadar her şey yasak fakat ssi hiç bir zaman engelleyemezler. Videoları bile ne çakallıklarla koyacaklardır. Videolara bulaşmadan burdan ssleri rahatça paylaşabilirsiniz.

Finish Line adı ile Sergey son updatei yaklaşık 1 saat önce paylaştı. 3 gün kaldı biliyorsunuz alphaya. Oyuncuları alphada nelerin beklediğini, videolarda görmediğiniz bir kaç düzeltmeyi anlattı:

Kısaca anlattığına göre zombilerin stuck (takılıp kalma) olayını tamamiyle çözmüşler. Ayrıca kurduğunuz barikatlardan zaman zaman geçenleri iyice engellemişler, düzeltmişler. Zombielerle combatı yeniden üstünde çalışarak değiştirmişler. Dediğine göre artık zombiler oyuncular için videolardan gördüğünüzden çok daha büyük bir problem olacakmış. Videolarda zaten herkeste G36 vardı silahsız düşününce belkide zaten biraz zorlayacak olanlar melee silahlarımız var iken iyice bir challenge a sürükleyebilir, hazzı arttırabilir diyorum. Ayrıca şehirlere falan biraz daha zombi takviyesi yapmışlar ve artık şehirlere girip çıkmak iyice zorlaşmış... Bundan sonrada client download ve serverlarla alakalı şeyler anlatmış...

Ayrıntılı yazıyı burdan bulabilirsiniz:http://forums.thewarz.com/showthread.php?19482-Finish-Line-Public-Alpha-Release-on-October-15th-development-update

Edit: Bu arada guest keyler 31inden sonra aktif olacaktır. Ama ilk 2 gün diye bir sınırlama yok. 31inden sonra istediğiniz zaman guest kodunuzu aktif edebilirsiniz.

Vay be :) Bide Pioneer alanlar neden daha önce giriş yapabilicek zaten survivorlarla aynı serverda oynamıcaklar mı?

• Yazın lan yazın beni de listeye, aldırdınız sonunda

Bu arada legend aldım ama war z nin forumunda profilime nasıl eklicem bu rozeti ? ? ? ? ?

Infestation: Survivor Stories

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 12 Ekim 2012; 9:51:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRap

quote:

Ambargo kalkana kadar her şey yasak fakat ssi hiç bir zaman engelleyemezler. Videoları bile ne çakallıklarla koyacaklardır. Videolara bulaşmadan burdan ssleri rahatça paylaşabilirsiniz.

Vay be :) Bide Pioneer alanlar neden daha önce giriş yapabilicek zaten survivorlarla aynı serverda oynamıcaklar mı?

Server açısından hiç bir paketin farkı yok fakat pioneer ve legend paketleri fiyat itibariyle daha fazla olduğu için verdiği diğer özellikleri ile yetersiz kalmış ki alphayada girmeyi ön görmüşler. Bu arada arkadaşında dediği gibi drop rateler arttırılmış olacak. Kimse düşünmesin ulan bu ne 1 güne G36 bulduk falan diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdomOfH3aven -- 12 Ekim 2012; 10:12:32 >

• quote:

-

Hocam ben legend aldım da war z nin forumunda profile legend rozetini nasıl ekliyoruz ?
  • Arkadaşlar birde benim merak ettiğim birşey var bu oyun hakkında,mesela shop 'ile satılan eşyalar ile parası olan düdüğü çalar misali gerçek para ile üzerini en iyi eşyalar ile dizen bir kişi kendi emeği ile birşeyler toplamaya çalışan adamları ezme gibi bir durum varmı ? eğer öyle olursa herhangi bir MMO oyunundan farkı kalmaz diye düşünüyorum.
    İşlemci :INTEL İ5 4690K 3.5GHz, Anakart : MSI H81M-P33, Ram: Kingston DDR3 1600 Mhz 8 GB, Ekran Kartı : Sapphire R9 390 NITRO TRI-X GDDR5 8GB 512Bit, HDD : Samsung 840 EVO 120 GB SSD, Power : High Power 650W Absolute Monitör : AOC i2367FM 23" 5ms Full HD IPS LED

"Sırttan alınan yara, Kılıç Ustasının utancıdır!"...... Roronoa Zoro
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Arkadaşlar birde benim merak ettiğim birşey var bu oyun hakkında,mesela shop 'ile satılan eşyalar ile parası olan düdüğü çalar misali gerçek para ile üzerini en iyi eşyalar ile dizen bir kişi kendi emeği ile birşeyler toplamaya çalışan adamları ezme gibi bir durum varmı ? eğer öyle olursa herhangi bir MMO oyunundan farkı kalmaz diye düşünüyorum.

Hocam ama o para ile item dizen adam öldüğünde itemleri gidiyor ve öldüren adam itemlerini alabiliyor aslında çok riskli bir durum aldığında kralsın ama hep korka korka oynayacaksın vurulup itemlerin gider paran çöp olur Bu açıdan baktığımızda herkeste itemler dönüp dolaşacak

• benim oyunda tek sevmediğim özellik öldüğümüzde 24 saat boyunca beklememiz gerekiyor çok saçma ..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.