Şimdi Ara

Infestation: Survivor Stories (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (5 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil
5 sn
7.460
Cevap
39
Favori
315.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belli kisiler server kurucak bizde oralarda takilicaz. Eger oyunda biri ustunden ucarak gecip bide ustune gokten domuz yagdirirsa bilki o admindir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Zaman zaman aşşağıda zombilerle uğraşan elemanlara yardım edeceğim zaman zamanda banditleri çatıdan temizlicem

Geçtiğimiz gece şehirler ile ilgili bir video daha paylaşmışlar. Üstüne basa basada bu pre-alpha çok şeyler değişti demişler. Kanımca araba modellemeleri ve binaların içleri dolduruldu. Çünkü Sergey'in live commentarysinde bayağı doluydu binaların evlerin içleri. Gökdelen misali binaların arasında yoldan koşarken gerçekten Walking Dead havası seziyorum :D

http://www.youtube.com/watch?v=REyC3pqJUuQ

• Bu arada Sergey'in cevapladığı Questions&Answers konusuna bakıyordumda şu soru ve cevap gerçekten çok ilgimi çekti ve oyunun ne kadar dolu olacağına dair aklımda fikirler uyandırdı..

Soru: Marketplace'ten ekipman almak için para nasıl yaparım diye sormuş.

Sergey'in Cevabı: Oyunda dünyanın içinde bulabileceğimiz paralar varmış. Yani kuytu köşede, adamın üstünde vs. Diğer oyuncular seni görev yaptığından ötürü ödüllendirebilir demiş. Ayrı olarak "Most Wanted" listeleri olacakmış banditler yani. Onları öldürürsekte para kazanabilecekmişiz.

Biliyorsunuz herkes kendi görevlerini yaratabilecek yani klasik MMO tarzında oyunlarda sadece NPClerden görev almak yerine burada büyük bir özgürlük sağlıyor. Bu fikir herkes tarafından beğenildi. Nasıl işleyeceği merak ediliyor. Son olarak eklemek gerekirse gerçekten çok iyi bu olaylar...

Edit: Konuya buradan ulaşabilirsiniz bilmediğiniz eksiler artılar olabilir.http://forums.thewarz.com/showthread.php?17245-One-line-questions-to-DEVs-everything-you-want-to-know-about-game&p=438710#post438710

2. Edit: DayZ'dede çok kez başıma gelen ve sonunda benimde bir kaç kez yaptığım kıyılarda spawn noktalarına yatıp adam beklemek gibi bir durum olmayacakmış. Tamamen random spawn noktaları oluşturuluyormuş. Açıkçası beğendim bunu gerekliydi. İkincisi oyunda şuan 7 çeşit zombi varmış. Tam tiplerini bilemiyorum ama şişman, kaslı vs. gibi sorulmuş soru ve 7 çeşit zombi olduğu cevabı verilmiş. Ve son olarak haritada bulunan bütün binaların, evlerin vs yapıların %30una girilebiliyormuş an itibariyle. Dahada eklenecekmiş.

quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

Aynen hocam takiliriz

Simdi , oyundaki amac sadece hayatta kalmakmi? Karakterimizi gelistirebiliyormuyuz? Kendimize bolge secip irayi elegecirebiliyormuyuz? Butun oyuncular tek bir server'demi olacak yoksa herjes kebdi serverini acabilicekmi?

Oyundaki amaç senin düşüncelerine kalmış ne yapmak istersen onu gerçekleştirirsin. Oyunda skill sistemi var yani kendini geliştirebiliyorsun ama öyle MMOlardaki gibi büyü cart curt fantastik şeyler değil daha mantıklı oyunu geliştirecek şeyler. Bunlar daha uzun koşma, daha fazla yük kapasitesi gibi şeyler olacakmış. Herkes server kiralayabiliyor. Stronghold ve Colorado mapi olarak 2 harita mevcut. Stronghold küçük şahsi haritan. Colorado ise genel herkesin oynayabileceği büyük harita. Bu arada Coloradonun minimum oyuncu sayısı 30 olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdomOfH3aven -- 11 Ekim 2012; 8:53:08 >

• Arkadaşlar ben şimdi "Legend" paketini almayı düşünüyorum fakat bu bildiğiniz gibi 49,99$

Benim merak ettiğim şey ise şu; bu paketi aldığımda ekstra olarak her ay oyuna para verecek miyim ? Oyunun oynamak için zorunlu aylık ücreti falan var mı ?

Orijinalden alıntı: QuickTR

Arkadaşlar ben şimdi "Legend" paketini almayı düşünüyorum fakat bu bildiğiniz gibi 49,99$

Benim merak ettiğim şey ise şu; bu paketi aldığımda ekstra olarak her ay oyuna para verecek miyim ? Oyunun oynamak için zorunlu aylık ücreti falan var mı ?

Oyunda aylık ödeme sistemi yok. Bir kere herhangi bir paketten aldın mı oyunun alpha, beta, full sürüm ve sonradan çıkacak bütün updatelerini almış oluyorsunuz. Ek ücret ödemeyeceksiniz.

Orijinalden alıntı: KingdomOfH3aven

quote:

Arkadaşlar ben şimdi "Legend" paketini almayı düşünüyorum fakat bu bildiğiniz gibi 49,99$

Oyunda aylık ödeme sistemi yok. Bir kere herhangi bir paketten aldın mı oyunun alpha, beta, full sürüm ve sonradan çıkacak bütün updatelerini almış oluyorsunuz. Ek ücret ödemeyeceksiniz.

teşekkürler bakalım alıp almama konusunda ne yapacağım

• Şunu hemen buraya yazalımda sonra millet başlamasın oyun çok kolay diye.

''Will loot be different during alpha?

YES.. spawn rates will be slightly increased in order to allowed more testing of weapons/items ''

Alpha versiyonda silahların spawn olma oranı büyük oranda artırılmış herkesin test edebilmeleri için.Aklınızda bulnsun.

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Şunu hemen buraya yazalımda sonra millet başlamasın oyun çok kolay diye.

YES.. spawn rates will be slightly increased in order to allowed more testing of weapons/items ''

Alpha versiyonda silahların spawn olma oranı büyük oranda artırılmış herkesin test edebilmeleri için.Aklınızda bulnsun.

vay köftehorlarrrrrrrrr!!!!!!!!!11111111birrrrrrrrrr
    Seviyesizleri ve siyasi parti fanatiklerini blokluyorum. İyi forumlar.
  • quote:

Canlı Stream yapmayı düşünenlerde dikkat etse iyi olur Alpha süresi boyunca yakalanırsanız direk sınırsız ban yersiniz.

Aynen ambargo kalkana kadar yasak. Yine yayınlarlarda bakalım nasıl olacak.

Şunu hemen buraya yazalımda sonra millet başlamasın oyun çok kolay diye.

Vuu
  • ya abi oyunu alıp almama konusunda hala karar veremedim ben ya deliricem medal of honor limited edition mu alsam yoksa buna mı para bayılsam :S hani bunu alınca da pionermiş diğeriymiş falan onları değil direk legend i almak lazım 49 dolarlığı ulan aynı paraya geliyo ne iş anlamadım yani :S beklesem mi direk alsam mı napsam karar veremedim ya pf...

ya abi oyunu alıp almama konusunda hala karar veremedim ben ya deliricem medal of honor limited edition mu alsam yoksa buna mı para bayılsam :S hani bunu alınca da pionermiş diğeriymiş falan onları değil direk legend i almak lazım 49 dolarlığı ulan aynı paraya geliyo ne iş anlamadım yani :S beklesem mi direk alsam mı napsam karar veremedim ya pf...

Neden direk legendi almak gerek ki onu anlamadım :D Direk survivorımı aldım. Her şeyimi oyun içinde yapacağım tertemiz Eğer MoH ile WarZ arasında kaldıysan önemli 2 etken var seçmen için. Birincisi hangisinden daha çok zevk alıyorsun. Zombie survival mmo mu yoksa direk fps oyunlarından mı? Bunu bilmen lazım. İkincisi MoH Dice'ın ellerinden çıkma küçük sorunlar haricinde tamamen hatasız bir oyun olacaktır. Ama WarZ öyle olmayacak DayZ kadar olmasada elbet açıkları, bugları olacaktır. Eğer tahammülsüz biriysen zaten MoH'u seçmelisin ama asıl önemli konu birincisi...

• quote:

ya abi oyunu alıp almama konusunda hala karar veremedim ben ya deliricem medal of honor limited edition mu alsam yoksa buna mı para bayılsam :S hani bunu alınca da pionermiş diğeriymiş falan onları değil direk legend i almak lazım 49 dolarlığı ulan aynı paraya geliyo ne iş anlamadım yani :S beklesem mi direk alsam mı napsam karar veremedim ya pf...

Bence survivor 20$ ve MOH RU key en fazla 40tl.İkiside ucuza gelir

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

quote:

Bence survivor 20$ ve MOH RU key en fazla 40tl.İkiside ucuza gelir

Çözüm çok görüldüğü üzere ikisinede 50-60 dolar vermek yerine

• Benimde aslında bu oyunu almaya niyetim var fakat yinede çıkış tarihini bekleyip daha çok insanın yorumunu ve ortaya çıkan ayrıntıları görmek istiyorum.
    Büyük ihtimal güzel birşey çıkacak ortaya.
    İşlemci :INTEL İ5 4690K 3.5GHz, Anakart : MSI H81M-P33, Ram: Kingston DDR3 1600 Mhz 8 GB, Ekran Kartı : Sapphire R9 390 NITRO TRI-X GDDR5 8GB 512Bit, HDD : Samsung 840 EVO 120 GB SSD, Power : High Power 650W Absolute Monitör : AOC i2367FM 23" 5ms Full HD IPS LED

"Sırttan alınan yara, Kılıç Ustasının utancıdır!"...... Roronoa Zoro
  • Pioneer Pack aldım , yaz dostum

3 Guest kodu :

7PRW-4A9P-RKPP-ONPX
    DEOH-PL14-1WXJ-69EB
    QISE-8RMC-HBRQ-R36C

Birde arkadaşlar , gelen serial'li 15 inde mi aktifleştiricez?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.