Şimdi Ara

Infestation: Survivor Stories (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.460
Cevap
39
Favori
315.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: QuickTR

benim oyunda tek sevmediğim özellik öldüğümüzde 24 saat boyunca beklememiz gerekiyor çok saçma ..

hardcore oynarsan böyle bir kısıtlama yok.

quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Arkadaşlar birde benim merak ettiğim birşey var bu oyun hakkında,mesela shop 'ile satılan eşyalar ile parası olan düdüğü çalar misali gerçek para ile üzerini en iyi eşyalar ile dizen bir kişi kendi emeği ile birşeyler toplamaya çalışan adamları ezme gibi bir durum varmı ? eğer öyle olursa herhangi bir MMO oyunundan farkı kalmaz diye düşünüyorum.

Hocam ama o para ile item dizen adam öldüğünde itemleri gidiyor ve öldüren adam itemlerini alabiliyor aslında çok riskli bir durum aldığında kralsın ama hep korka korka oynayacaksın vurulup itemlerin gider paran çöp olur Bu açıdan baktığımızda herkeste itemler dönüp dolaşacak

Hmm evet öyle bir durumda var sanırım benim aklımı kurcalayan en büyük etken buydu ama eğer shop'tan aldığım eşyalar herhangi bir şekilde ölünce kaybedilebiliyorsa sorun yok demektir. %80 alırım bu oyunu fakat ben Survival alsam diğer paketleri alan arkadaşlara karşı resmi çıkış tarihinden sonra bir eksikliğim olmaz heralde.
    İşlemci :INTEL İ5 4690K 3.5GHz, Anakart : MSI H81M-P33, Ram: Kingston DDR3 1600 Mhz 8 GB, Ekran Kartı : Sapphire R9 390 NITRO TRI-X GDDR5 8GB 512Bit, HDD : Samsung 840 EVO 120 GB SSD, Power : High Power 650W Absolute Monitör : AOC i2367FM 23" 5ms Full HD IPS LED

"Sırttan alınan yara, Kılıç Ustasının utancıdır!"...... Roronoa Zoro

• quote:

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

quote:

benim oyunda tek sevmediğim özellik öldüğümüzde 24 saat boyunca beklememiz gerekiyor çok saçma ..

hardcore oynarsan böyle bir kısıtlama yok.

hacı o zaman da full komple karakter gidiyor ya :D gerçi dayz oyuncu için bir şey değişmeyecek öldüğümüzde karakterimiz gidiyordu burada da bunu göze alabiliriz :)

@HeroTürk, sadece legend paketi alanlar için ekstra bir durum var sanırım pioner ile survivor aynı ( legend içinde bi chat ve lider tablosu falan mı öyle bişi var galiba ekstra )

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Arkadaşlar birde benim merak ettiğim birşey var bu oyun hakkında,mesela shop 'ile satılan eşyalar ile parası olan düdüğü çalar misali gerçek para ile üzerini en iyi eşyalar ile dizen bir kişi kendi emeği ile birşeyler toplamaya çalışan adamları ezme gibi bir durum varmı ? eğer öyle olursa herhangi bir MMO oyunundan farkı kalmaz diye düşünüyorum.

Marketplace'te silahlar falan satılmayacak yani oyun "pay to win" olmayacak. Sadece kozmetik malzemeler ve küçük ekipmanlar. rahat olun. Ayrıca öldüğündede üstündeki itemler her türlü gidiyor ister market itemi olsun ister normal dünyada bulduğun.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KingdomOfH3aven

-

Hocam ben legend aldım da war z nin forumunda profile legend rozetini nasıl ekliyoruz ?

Ben survivor aldığım için forumda pek gösteriş yapacak bir şey yok o yüzden kurcalamadım onu. Profil ayarlarına falan bir bak istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdomOfH3aven -- 12 Ekim 2012; 12:39:36 >

• Arkadaşlar oyuna tamamiyle etki edecek hiçbir şey yok paketler arasında. Ekstra verilen şeylerin hepsi küçük çaplı şeyler. O yüzden ben böyle dezavantajlı olur muyum, şunu alsam daha rahat takılır mıyım gibi şeyler sormanın, söylemenin gereği yok. Servera girdiğinde herkes eşit, pioneer ve legend için 15 ve 30 dolarlık oyun içi markette harcanacak şey var oradada silah vs satılmadığı için hiçbir fark olmayacak. Stronghold direk etki etmeyeceği için oynadığın servera onu katmıyorum. Tamamen eşit herkes rahat olun. Zaten o yüzden ben survivor aldım

Edit: Bu arada marketplace'e sadece safe settlementlarda yani güvenli alanlarda ulaşabilecekmişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdomOfH3aven -- 12 Ekim 2012; 12:46:29 >

Arkadaşlar oyuna tamamiyle etki edecek hiçbir şey yok paketler arasında. Ekstra verilen şeylerin hepsi küçük çaplı şeyler. O yüzden ben böyle dezavantajlı olur muyum, şunu alsam daha rahat takılır mıyım gibi şeyler sormanın, söylemenin gereği yok. Servera girdiğinde herkes eşit, pioneer ve legend için 15 ve 30 dolarlık oyun içi markette harcanacak şey var oradada silah vs satılmadığı için hiçbir fark olmayacak. Stronghold direk etki etmeyeceği için oynadığın servera onu katmıyorum. Tamamen eşit herkes rahat olun. Zaten o yüzden ben survivor aldım

Edit: Bu arada marketplace'e sadece safe settlementlarda yani güvenli alanlarda ulaşabilecekmişsiniz.

Teşekkürler dostum aydınlatıcı bilgiler için,içim daha fazla ferahladı.
    İşlemci :INTEL İ5 4690K 3.5GHz, Anakart : MSI H81M-P33, Ram: Kingston DDR3 1600 Mhz 8 GB, Ekran Kartı : Sapphire R9 390 NITRO TRI-X GDDR5 8GB 512Bit, HDD : Samsung 840 EVO 120 GB SSD, Power : High Power 650W Absolute Monitör : AOC i2367FM 23" 5ms Full HD IPS LED

"Sırttan alınan yara, Kılıç Ustasının utancıdır!"...... Roronoa Zoro

• quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

Pioneer Pack aldım , yaz dostum

3 Guest kodu :

7PRW-4A9P-RKPP-ONPX
    DEOH-PL14-1WXJ-69EB
    QISE-8RMC-HBRQ-R36C

Birde arkadaşlar , gelen serial'li 15 inde mi aktifleştiricez?

Şu kodları nasıl kullanabiliriz?Artık bir oyunun hoşuma gideceğinden emin olmadan para vermek istemiyorum, bir sürü oyunu satın alıp 1-2 gün oynayıp bir kenara attığım için artık emin olmadan para vermek istemiyorum o yüzden önce bir deneyim dedim ama şu kodları nasıl kullanacağız onu çözemedim.

• quote:

5 karakter olayi yokmuydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu arada forum içi grubumuza bekleriz ;http://forums.thewarz.com/group.php?groupid=561

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

3 Guest kodu :

7PRW-4A9P-RKPP-ONPX
    DEOH-PL14-1WXJ-69EB
    QISE-8RMC-HBRQ-R36C

Şu kodları nasıl kullanabiliriz?Artık bir oyunun hoşuma gideceğinden emin olmadan para vermek istemiyorum, bir sürü oyunu satın alıp 1-2 gün oynayıp bir kenara attığım için artık emin olmadan para vermek istemiyorum o yüzden önce bir deneyim dedim ama şu kodları nasıl kullanacağız onu çözemedim.

31inden sonra guest kodlar aktif edilebilecek.

quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

quote:

5 karakter sınırın varda bir karakterin öldü mü kilitleniyor 24 saatliğine o karakterin. Bu sadece normal modda geçerli ama. Yani skillerinizi kaybetmemek için. Hardcoreda her şey serbest.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdomOfH3aven -- 12 Ekim 2012; 15:04:17 >

• hı bak o güzelmiş o halde 5 karakter olayında 1 karakter öldüğünde diğerine girebilirim o halde sürekli en az 2 karakter kasmakta fayda var biri öldüğünde günümüz de ölmemesi için diğerine gireriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdomOfH3aven -- 12 Ekim 2012; 17:59:41 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 12 Ekim 2012; 18:36:58 >

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

3 Guest kodu :

7PRW-4A9P-RKPP-ONPX
    DEOH-PL14-1WXJ-69EB
    QISE-8RMC-HBRQ-R36C

31inden sonra guest kodlar aktif edilebilecek.

quote:

quote:

5 karakter sınırın varda bir karakterin öldü mü kilitleniyor 24 saatliğine o karakterin. Bu sadece normal modda geçerli ama. Yani skillerinizi kaybetmemek için. Hardcoreda her şey serbest.

Alıntıları Göster
    @KingdomOfH3aven, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Bence normal modun olması bile saçma ve gereksiz olmuş.Millet karakterinin skilleri ve statlarının gitmeyeceğini bilerek korkusuzca deathmatch olayına girişecektir.Bu oyun Hardcore'da oynanır.

Aslında durum öyle değil. Yani normal modun deathmatche dönüşmemesi için düşünüldüğünde genel olarak her şeyi yapmışlar. Bir kere kilitlenme sistemini koymuşlar 24 saat kilitleniyor karakterin. E sen her karakterine aynı derecede skill kasana kadar zaten uzun bir süre geçer. O yüzden en azından 2-3 ay kadar oyun deathmatche dönmez diye umuyorum.

Ama bunun asıl nedeni farklı. Çözümü farklı yani. DayZ'de 5-10 dakika içinde elektro yada chernoya girip fire station yada barnlardan lee enfield yada akm gibi kapışmak için gayet yeterli silahları alabiliyorsun. Buda oyunu kolaylaştırıp artık direk deathmatche dönmesine neden oluyor. Yani bu modlardan ziyade asıl önemli olan oyunda güçlü silahları ortalama ne kadar sürede elde edebileceğimiz. Bu süre ne kadar az olursa deathmatche dönme olasılığı o kadar artar. İnsanoğlu bu yani elbet dönecektir, asıl amacından sapacaktır oyun ama umarım en azından bir 3 ay idare eder. Sonrasında da RP serverları bizi bekler zaten.

Rica ederim Juvixted bilgim yettiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.

• Arkadaşlar War Z forumda grubumuz için imza arayışı içerisindeyiz :) Varsa eli yatkın bu işlere bi imza çalışması yaparsa çok seviniriz

örnek imza:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 12 Ekim 2012; 20:17:42 >

İmzan kural dışı bence kaldır
    Enfazla 100x100e izin veriyor adminler

quote:

İmzan kural dışı bence kaldır
    Enfazla 100x100e izin veriyor adminler

kaldırdım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.