Şimdi Ara

Infestation: Survivor Stories (149. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.460
Cevap
39
Favori
310.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fukox

quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Oyun full sürüme gecene kadar bırakıyorum.

Oyun zaten full sürüm şu an.Steam Alpha ve Beta oyunların kendi sitelerinin üzerinden satışına izin vermez.Sadece kendi oyunları olan ''dota 2'' var beta olarak.

Yok hocam yanlışın var. Full sürümde araçlar olacak diye biliyorum. O yüzden şey ettiydim

İşte bende onu anlatmaya çalışıyorum.Oyun şu an alpha aşamasında olmasına rağmen Steam'e FULL sürüm diye yedirdiler.Yani bu ne demek? Millet artık ''ya nediyosun sen oyun alpha da ağlamayı kes herşey zaman eklenicek'' diye savunamayacak oyunu.Şu an oyun olduğu gibi kalsa, arabalar eklenmese bile kimse itiraz edemez çünkü oyun şu an teknik açıdan ''full sürüm''.Adamların hakkını vermek gerek.Baya kurnaz çıktılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

İki silah sesi duydu mu quit atan, mücadeleden yoksun, tırsak ve yalnız oynayan ve gank e kurban gidip sızlananların " role playing" çatısına sığınması hakkaten gülünç. Oyunda lore yok ,quest yok, karakter gelistirme yok, ulan sen saldırana kadar zombi saldırısı bile yok! Ne yaşam mücadelesiymiş bu anlamadım , sol alttaki beyaz yarım daireler yok olununca yeniden beyaza boyama mı mücadele ? Yukarıda saydıklarım oyunda mevcut olsa dediğinize sonuna kadar katılırım hatta pve serverlarını bile desteklerim lakin oyunda bunlara ilişkin zerre belirti yokken tanımadığı adama iki asprin atmayı RPG sayanlar ya çok yanlış oyunu yanlış beklentilerle oynuyorlar , ya da bilemiyorum.Oyunda banditlere getirilecek tek çözüm inventory de sadece flashlight ı olanlara silahla ateş edilmesini engellemek ya da flashlight ile atak yapmanın kaldırılıp salt flashlight sahiplerine oyuncular tarafından vurulmasını engellemek.

PvP arayan oyuncunun ''Zombie survival'' oyunda işi ne? BF3 ve COD pvp isini 50 kat daha iyi yapıyor Warz'den.Amacın pvp ise niye oynuyorsun? Güldürdün

Valla kusura bakmayında oyun "zombie survival" değil. pvp survival.

Yanlış anlamadıysam @Frostmourne Hungers arkadaşın demek istediği, "oyunda survival sistemi kötü, pvp den başka yapacak birşey yok o yüzden survival 2. planda olan bir oyunda inadına rp yapmak saçma" demek istemiş.

Ben @Frostmourne Hungers a katılıyorum.

E biz yanlış gelmişiz o zaman? En son gördüğümde oyun ''Zombie survival MMO'' olarak geçiyordu sitesinde...Neyse bizim gözlerde bozukluk var galiba kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 18 Aralık 2012; 20:48:26 >

• Gereksiz ban yiyenlerin banı açıldı 700 gc hediye ile birliktehttp://www.warztr.com/showthread.php?214-Yanl%FD%FE-alarm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friayn -- 18 Aralık 2012; 21:22:31 >
  • Ya beyler o değil de, biz arkadaşla skype üzerinden oynamaya kalktık da koca haritada yarım saat boyunca bir araya gelemedik (bu süreçte zombilere veya avcılara yem olduk).

Siz beraber oynadığınızda bu meseleyi nasıl hallediyorsunuz? Bir araya gelsek çok işler başaracağız da aramıza dağlar, yabancı yollar...
  • @tayfun808 İlk kez buluşuyorsanız yakın yerlerde doğana kadar silip yeniden açın. Eğer buluştuysanız yakın yerlerde kaptın oyunu yada bir rota belirleyin. Mesela sadece şu bölgelere gidelim gibisinden. Böylece uzaklaşmazsınız birbirinizden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Friayn

Gereksiz ban yiyenlerin banı açıldı 700 gc hediye ile birliktehttp://www.warztr.com/showthread.php?214-Yanl%FD%FE-alarm

Hesabimin acilip acilmadigini oyuna girmeden nasil ogrenebilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malcolm.X

quote:

Gereksiz ban yiyenlerin banı açıldı 700 gc hediye ile birliktehttp://www.warztr.com/showthread.php?214-Yanl%FD%FE-alarm

ver id pw bakam
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: Malcolm.X

quote:

ver id pw bakam

Gerek kalmadi tesekkurler

• This is an automated response. You are receiving this reply because the word "ban" was found in your ticket. If this email does not cover your issue please submit a new ticket.

Late last week we did another big ban wave. After the ban wave we got a lot of complaints about false bannings so we did a thorough investigation of all accounts and found that roughly 5% of those users were improperly banned.

We admit our mistake and give you our deepest apologies for this mistake. All of the accounts that we found were improperly banned have now been unbanned and have been given 700GC for the down time these players received.

Our anti-hack system is an evolving system and being improved every single day. We hope you accept our apology and understand this mistake.

If you were not unbanned we have sufficient evidence to keep the ban on your account. If you still feel that this was a mistake you can reply back and we will investigate your account.

Please be patient on a reply from us, as our support staff are dealing with a heavy influx of support tickets.

Boyle bi cevap geldi.Yarin da acilmazsa bidaha ticket aticam.

• Hepsini 1 günde yaptım beyler nasıl sizce ? :D

Infestation: Survivor Stories
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasqwert

Hepsini 1 günde yaptım beyler nasıl sizce ? :D

Bugün elime tam 2 adet sniper geçti

• global envanteri nasıl açıyoruz ve buraya koyduğumuz eşyaları başka serverlarda da kullanabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StalkerTR

global envanteri nasıl açıyoruz ve buraya koyduğumuz eşyaları başka serverlarda da kullanabiliyor muyuz?

Safe zonelarin herhangi birine gidip,oyun menusune geliyorsun daha sonra karakterinin envanterindekileri global envantere aktariyorsun.Istedigin serverda istedigin karakterinle kullanabilirsin.

Edit:Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malcolm.X -- 18 Aralık 2012; 23:38:27 >
  • Yapımcılar baya bir eleştiri almış almayı düşündüğüm bir oyundu fakat oynadıktan sonra bende değmeyeceğini anladım
    Adamlar bu arada yanlış reklamın alasını yapıyorlar ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 18 Aralık 2012; 23:32:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Yapımcılar baya bir eleştiri almış almayı düşündüğüm bir oyundu fakat oynadıktan sonra bende değmeyeceğini anladım
    Adamlar bu arada yanlış reklamın alasını yapıyorlar ;

bu oyundan en ufak bi beklentim yok benimde. şuanki aklım olsa bedava dahi olsa indirip kotama yazık etmezdim. ilerde illaki bu zombi survival oyunlar yaygınlaşıcak. büyük oyun şirketleri meydanı iki amatör oyuna bırakıcak değil zaten. 3-5 yıl herneyse bekleyeceğim illaki çıkıcak yeni düzgün bi oyun.

• DayZ olamaz, her oynadığımda ilk seferki heyecanla oynuyorum
  • ben bir zamanlar eleştirirken alevli taraftarlar tarafından bombardumana maruz kalmıştım. görüyorum da şimdi rüzgar tersten esmeye başlamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

ben bir zamanlar eleştirirken alevli taraftarlar tarafından bombardumana maruz kalmıştım. görüyorum da şimdi rüzgar tersten esmeye başlamış.

Valla ben sana hicbisey dememistim ozamanlar ama sen bide abartmistin her 5dk da bir çamur atiyodun. Bende en basindan beri tiksiniyorum ama duzgun bi uslupla nedeniyle beraber yaziyodum ve nadir yaziyodum. Ama son gunlerde artik lanet edesim geldi oyuna

• Beta bile olamamış oyunu Steam nasıl satar aklım almıyor. Nasıl kandırdılar acaba adamları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al PaC

Beta bile olamamış oyunu Steam nasıl satar aklım almıyor. Nasıl kandırdılar acaba adamları...

aynen daha önce gold aşamasına gelmemiş hiçbir oyunun steamde satıldığını görmemiştim ...

@[__Zahid__]
    son günlerde herkes ayaklanmış zaten oyuna karşı inanılmaz bir nefret var ki haklılar bencede
    yeni patchle öldüğünde 4 saat sonra doğma şansı tanımışlar. 5 karakter ve 4 saat çok fazla diye şikayetler başlamış bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 19 Aralık 2012; 1:11:22 >
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.