Şimdi Ara

Infestation: Survivor Stories (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.460
Cevap
39
Favori
310.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://store.steampowered.com/app/226700/

Güncellenmiş ama hala skill var vesaire diyor,benim trial hesabım kapandı,acaba yetenekler falan eklendi mi ? Yoksa aynı mı ?
  • oyunu windows xp de oynayan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsiKoman

quote:

Orijinalden alıntı: asdasqwert

Hepsini 1 günde yaptım beyler nasıl sizce ? :D

Infestation: Survivor Stories

Bugün elime tam 2 adet sniper geçti

:O nerden buldun acaba söyler misin ? :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Al PaC

Beta bile olamamış oyunu Steam nasıl satar aklım almıyor. Nasıl kandırdılar acaba adamları...

Steam gibi bir platformdan asla böyle bir şey beklemezdim.Yalan yanlış bilgilerle alpha oyunu steama soktular.Oyun şu an steamde Top sellers kısmında 1.Adamlar resmen dolandırıcılıkla parayı götürdüler.Yanlış reklamcılık(false advertising) Amerika'da ve birçok medeni ülkede suçtur.Umarım en kısa zamanda dava açıp bu şirketi tarihin tozlu sayfalarına gömerler.Açık ve net söylüyorum ben böyle yüzsüzlüğü EA veya Activision'dan bile görmedim.Hani yani o kadar ... Ecnebilerin tabiriyle resmen Rickroll'd olduk :P Hepinizi aşağıdaki videoya alalım beyler...

http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 19 Aralık 2012; 2:58:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

Beta bile olamamış oyunu Steam nasıl satar aklım almıyor. Nasıl kandırdılar acaba adamları...

Steam gibi bir platformdan asla böyle bir şey beklemezdim.Yalan yanlış bilgilerle alpha oyunu steama soktular.Oyun şu an steamde Top sellers kısmında 1.Adamlar resmen dolandırıcılıkla parayı götürdüler.Yanlış reklamcılık(false advertising) Amerika'da ve birçok medeni ülkede suçtur.Umarım en kısa zamanda dava açıp bu şirketi tarihin tozlu sayfalarına gömerler.Açık ve net söylüyorum ben böyle yüzsüzlüğü EA veya Activision'dan bile görmedim.Hani yani o kadar ... Ecnebilerin tabiriyle resmen Rickroll'd olduk :P Hepinizi aşağıdaki videoya alalım beyler...

http://www.youtube.com/watch?v=gBhJFbR1ZZM#t=4m23s

• Oyunu 4 gündür oynuyorum.Ve size gördüklerimi aktarıyım.

Açığını söylemek gerekirse oyunu türünün tek örneği olduğu için aldım.Ama benimde beklentilerim vardı.

Oyunda roleplay 0.Şehirlere gidin,item toplayın,zombi öldürün.... eee sonra ? sizi banditler öldürsün.Aynı kıdlsır döngüye tekrar başlayın.

Güvenli bölgeler hiçbir işe yaramıyo.Heleki uzaktaysanız hiç sansınız yok.

Oyunda npc hiç yok.E haliyle quest de yok.Busa boş boş dolanmanıza sebep oluyo.

Oyun birazda para tuzagı.Sen git oyunu 27 tl ye al sonra marketteki itemleri satın alabilmemiz için tekrar para iste.İnsan biraz utanır yahu.

Size tavsiyem şimdi almayın.Dead island,l4d filan oynayarak kendinizi avutun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tokaip

Oyunu 4 gündür oynuyorum.Ve size gördüklerimi aktarıyım.

Açığını söylemek gerekirse oyunu türünün tek örneği olduğu için aldım.Ama benimde beklentilerim vardı.

Oyunda roleplay 0.Şehirlere gidin,item toplayın,zombi öldürün.... eee sonra ? sizi banditler öldürsün.Aynı kıdlsır döngüye tekrar başlayın.

Güvenli bölgeler hiçbir işe yaramıyo.Heleki uzaktaysanız hiç sansınız yok.

Oyunda npc hiç yok.E haliyle quest de yok.Busa boş boş dolanmanıza sebep oluyo.

Oyun birazda para tuzagı.Sen git oyunu 27 tl ye al sonra marketteki itemleri satın alabilmemiz için tekrar para iste.İnsan biraz utanır yahu.

Size tavsiyem şimdi almayın.Dead island,l4d filan oynayarak kendinizi avutun.

türünün tek örneği mi?!?!?!?!!11birbir
    ama tabi üçkağıtçılıkta türünün tek örneği diyosan eyvallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Path Of Exile

http://www.metacritic.com/game/pc/the-war-z/user-reviews

sırf 0 çakmak için üye oldum

aynen verdim ayarı.

• Beyler ben ufukta yeni bir F2P modeline dönen oyun görüyorum,bu kadar kızmış adamı bir arada görmek kolay değil...
  • metacritic teki olumsuz oylara ve yorumlara bakın hele. bir zamanlar warz'ın yılmaz savunucusu olan arkadaşlar nerelerde acep?

bunu söylemeyi sevmiyorum ama: ben demiştim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahfuzalbayrak -- 19 Aralık 2012; 11:40:41 >
  • oyunu yeni aldım ve çoğu eleştirilen noktalara katılıyorum, ama biraz şans tanımak gerektiğini düşünüyorum. tamam belki tam sürüme geçmeden steam da satışa sundular siz buna sahtekarlık deyin veya başka birşey ama ben yinede bir şans tanımak gerektiğini düşünüyorum. evet oyunu şu haliyle hiç beğenmedim ama eğer yapımcılar dedikleri şeyleri yapabilirlerse güzel bir oyun ortaya çıkacak. biri bir resim koymuş serverlar 100 değil 50 kişilik diye ben mi yanlış gördüm dün 100 kişilik serverlarda oynuyordum oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

metacritic teki olumsuz oylara ve yorumlara bakın hele. bir zamanlar warz'ın yılmaz savunucusu olan arkadaşlar nerelerde acep?

Tamam senin dediğin oldu şimdi sakin ol şampiyon.
  • an itibariyle metacritic te giydiren giydirene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

quote:

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

metacritic teki olumsuz oylara ve yorumlara bakın hele. bir zamanlar warz'ın yılmaz savunucusu olan arkadaşlar nerelerde acep?

Tamam senin dediğin oldu şimdi sakin ol şampiyon.

içimin yağları eridi desem bilmem ki duygularıma tercüman olabilir mi!?
  • OHA! ölünce 4 saat beklemek zorundasin siler baska karakter acarim arkadas
  • quote:

Orijinalden alıntı: StyleSlayer

OHA! ölünce 4 saat beklemek zorundasin siler baska karakter acarim arkadas

1 saatti 4 saatmi oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

quote:

aynen daha önce gold aşamasına gelmemiş hiçbir oyunun steamde satıldığını görmemiştim ...

@[__Zahid__]
    son günlerde herkes ayaklanmış zaten oyuna karşı inanılmaz bir nefret var ki haklılar bencede
    yeni patchle öldüğünde 4 saat sonra doğma şansı tanımışlar. 5 karakter ve 4 saat çok fazla diye şikayetler başlamış bile

Çünkü neden... Instant revive 50GC ye yapılıyor. GC de gerçek parayla satılan oyun içi para. Karaktersiz bunlar. Ama bu benim beklediğim bir şeydi, bunu yapacaklarından emindim.

------
    quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Ben Steam Forum da bir güzel giydirmeyi düşünüyorum. Oyunun vaad ettiği çoğu şey şu anda sunulmuyor bile. Fakat bunlar steam de özellik olarak yazılmış.

• oyunu iade edebiliyormuyuz?

• biraz silah vb. şeyler stoklayayım diye az kişinin olduğu serverlarda oynuyorum ama olmuyor saçma sapan ölüyorum. etrafımda zombi yok zombiler tarafından öldürülüyorum. ne güzel silah bulmuşum tabanca bulmuşum başlık bulmuşum hiç ses çıkarmadığım ve ta kulenin en tepesinde olmama rağmen zombiler saldırıyor bir anda ve kafalarına sıkmama rağmen ölmüyorlar
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.