Şimdi Ara

Infestation: Survivor Stories (147. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.460
Cevap
39
Favori
308.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1mmE3Nse

quote:

Orijinalden alıntı: brovazZ

The War Z Steam sürümü çıkmış, satışta şu an.

Steam sürümüne geçebilecekmiyiz, ekstra ücret ödemeden?

Yaklaşık bir saat önce resmi facebook sayfasında ''Birkaç gün sonra satın almış olduğunuz oyunu steam'e geçirebileceksiniz'' gibisinden bir şey yayınlanmıştı.
  • Oyun steam de çıkalı 1 saat olmadı 800 e yakın oyuncu giriş yapmış steam den. Day Z yokluğunda ve belki o çıktıktan sonra bile baya iş yapacak oyun.Yalnız VAC felan kullansalardı iyiydi.
  • Şu pvpye laf yapanları anlamıyorum . birbirimizi vurmadan ne yapacağız , zombi vurduk hayatta kaldık . ee sonra . bu kadar mı yani olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekt

Şu pvpye laf yapanları anlamıyorum . birbirimizi vurmadan ne yapacağız , zombi vurduk hayatta kaldık . ee sonra . bu kadar mı yani olay.

Seni CoD 'a alalım. WarZ 'de ilk günümde sayısızca yardım ettim hep öldürüldüm, DayZ 'de ilk günümde adamın teki kan kaybımı görmesine rağmen yardımcı oldu. Hatta oyuna ilk defa girdiğimi söyleyince dahada çok yardım etmeye çalıştı. Zombie survival 'da ilk amaç zombileri avlayıp yaşam mücadelesi vermektir. Başkalarını öldürmek(sadist değilsen) daha sonraki kademelerde yer alır. Neyse.. Çok bile konuştum sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

quote:

Orijinalden alıntı: ekt

Şu pvpye laf yapanları anlamıyorum . birbirimizi vurmadan ne yapacağız , zombi vurduk hayatta kaldık . ee sonra . bu kadar mı yani olay.

Seni CoD 'a alalım. WarZ 'de ilk günümde sayısızca yardım ettim hep öldürüldüm, DayZ 'de ilk günümde adamın teki kan kaybımı görmesine rağmen yardımcı oldu. Hatta oyuna ilk defa girdiğimi söyleyince dahada çok yardım etmeye çalıştı. Zombie survival 'da ilk amaç zombileri avlayıp yaşam mücadelesi vermektir. Başkalarını öldürmek(sadist değilsen) daha sonraki kademelerde yer alır. Neyse.. Çok bile konuştum sana.

ya vurursun ya vurmazsın daha sonraki kademelerde yer alır ne demek . ayrıca bu oyun gerçek hayat değil ki , yani zombi vurdun hayatta kaldın loot yaptın noldu , heyecan nerede . neyse .. çok bile konuştum sana

• Banditlere laf edenler olmuş. Valla şöyle söyleyim. Şu oyunda 700+ cinayetim var. Hepside hak etmişdi. Solunan hava bile değerli, ben sevmiyorum paylaşmayı.

Şakası bir yana insanlar yeterki hack, bug abuse gibi işlerin içine girmesinler. Kim isterse gelsin sıksın kafama, laf söylersem namertim. Sizde bu açıdan bakın lütfen.
  • Arkadaş yaşamak için yaşatmayacaksın , oyunda değil gerçekte de zombilerin sardığı bir dünyada kim kimi görse avlar. Bandit değilsen hayatta kalman çok zor bu oyunda , güvenip de vurmazsan o seni vuruyor zaten.
  • Zaten pvp ye laf edenler genelde kafaya sıkanlar degil kafasına sıkılanlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

Zaten pvp ye laf edenler genelde kafaya sıkanlar degil kafasına sıkılanlar

Kimse ölmedim diye şikayet edeceğini sanmıyorum zaten de....

Clan olmadan sağ kalmanın yolu yok gibi,trial oyuncusu olduğumdan pek ne yapabiliceğim bilmiyorum ama,oyunu satın almamış olduğumdan kararısızım tabi seçeneklerim konuusunda ama,oyunu satın almış olsam gördüğüm herkesi öldürürüm,Neden ? El feneri safhasında adamlar her gördüğünü öldürüyor,neden aynısını bu adamlara yapmıyım ki ? 5-6 saatlik oyun sonunda yeterince merhametsiz ve sadistik ruh haline girdim,o konuda oyun insanı baya bi kaliteli şekilde atmosferi hissettiriyor,o baya bi hoşuma gitti. Zombiler dünyayı işgal etmiş olsa,benim giriceğim hal bu olurdu,kime güvenirim bilemezdim. Her ne kadar adam akıllı bir tane silah bulamamış olsamda,oyunu alırsam,baya bi insanlara sövdürteceğim kesindir. Day Z'dede White List vardı,burdada iki-üç güne burdada bir çıkar ondan sonra noolur merak ediyorum. Taraflar herhalde ikiye ayrılır ?

• bu oyun şu ana kadar bir hayatta kalma mücadelesini anlatmayi basaramadi. Bu oyun halen etrafta zombiler varken adam vurma oyunudur. Eğlendiğim zamanlar da oldu ama oyun söz verilen şey değil muhtemelen bunun sebebi oyuncular tabi. Her gördüğünü vuran silahsiz öldürünce başina gidip noob yazanlar vs. gercek hayatta silahi duz tutamayacak kisiler oyun gercek hayatta olsa işlerin yine böyle yürüyecigini soyluyor birde, gülünç. Kimse bir başkasini görür görmez öldürmez, öldüremez. Sanmayinki beni çok vurdular da burda sitem ediyorum, sivilden çok bandit öldürdüm çoğu karakterimde ama oyunun özü, olmasi gereken hali bu değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu siteden satın alanlar steamdende indirebilcekmiş.Yalnız şöyle bir sorun var

Ben oyunu bir flaş diske attım.Evde pek oynayamıyorum.İnternet kafede oynuyorum.Evde steama eklesem oyunu internet kafede oynamamda sorun olurmu acaba (kafede steam yok)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMO 'ların amacı zaten budur. Böyle oyunlarda Roleplay yapmasını bileceksin. Yukarıdaki yazmış gerçek hayat değil bu sanal diye, YANLIŞ. Roleplay yapacaksın. Daha alfadır betadır diyoruz sesimiz çıkmıyor ama tam sürüm olduğunda ve bu cod mantığı kaldırılırsa hoşaf olacak çok Türk var. Sanal oyun diye atmayın, gerçek hayatta olan bir zombi salgınında ne yapmanız gerekiyorsa bunda da yapmalısınız. Zombi salgını olsa siz önünüze gelen insanı vuramazsınız bile. Vurmak gelmez. Neyse bakalım, umuyorum ileride bu cod mantığında oynama sona erer. Yoksa şansımı dayz de deneyeceğim. En azından roleplay 'in ne olduğunu bilen insan sayısı fazla..
  • Oyun Steam'a gelmiş bulunmaktadır. DUYURULUR !! Önceden alanların yani bizlerin steam'a nasıl ekleyeceğimizi bilen söyleyebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usame Bin Potter -- 18 Aralık 2012; 15:41:21 >
  • Şu Banditler yüzünden oyundan soğudum ilk açıldığı haftalarda. Ozaman denemiştim ama tat vermedi, bir süre dahada girmem. FC3 bitsin bi bakarız. Oyunun son durumu da pek iç açıcı değilmiş okuduklarıma göre. Kısmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: freesomeone

Oyun Steam'a gelmiş bulunmaktadır. DUYURULUR !! Önceden alanların yani bizlerin steam'a nasıl ekleyeceğimizi bilen söyleyebilir mi?

Steam'a gelmiş de biz nasıl indireceğiz onu bulamadım Nasıl indireceğiz bilen yok mu ?
  • Satın aldıktan sonra kendisi iniyor zaten.

@Qrt_ Oyunda çok az bandit var, ayrıca biz 5-6 kişi takılıyoruz pek bandit işlemiyor Oyun çok zevkli oluyor arkadaş ortamında. Hiç kusur aramayın. Oyunda bug var dersiniz hile var dersiniz. Bu bug'ın, hilenin bol olduğu oyunlardan birisi de CS ama dünyada milyonlar oynuyor. Bu tür şeylerle kafanızı sıkmayın. Bug oyunun dönüm noktasıdır bence. Oyunun ilk zamanlarında gökdelenlere çıkma falan kalktı zaten. Sadece bazı alçak binalara çıkabiliyorsun.
  • oyunu birazdan alacağım, tek oynamak istemiyorum, var mı grup falan?
  • Ben önceden aldığım için nasıl indireceğiz ? Yeni alanlar indiriyormuş herhalde önceden alanlar nasıl steam'a geçip ordan indirebilecekler ?
  • @SkalterTR gel beraber oynarız açığım ben, başka gelmek isteyende varsa gelir zaten skype adım anlatas. Birazdan Oğulcan Abi, Mert abi, Tolga falan da gelir oynarız. Sende ekle beni skype'dan takılırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: freesomeone

@SkalterTR gel beraber oynarız açığım ben, başka gelmek isteyende varsa gelir zaten skype adım anlatas. Birazdan Oğulcan Abi, Mert abi, Tolga falan da gelir oynarız. Sende ekle beni skype'dan takılırız

hocam steamdan alacağım, skype kullanmıyorum. steam üzerinden haberleşebiliriz, sesli konuşma da mümkün. steam hesabınız var mı?
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.