Şimdi Ara

Infestation: Survivor Stories (151. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.460
Cevap
39
Favori
310.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bi hevesle almistim, 3-4 oynadiktan sonra oyunun fail oldugunu anlamistim burdada yazmistim ama o zaman herkes elestirmisti beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pvp sevmeyenler server sayısı arttı 100 kişilik serverlarda artık hackerlar falan olur vurgun yapmak için artık bu gibi durumlara düşmeyeceksiniz :D
     Infestation: Survivor Stories
  • Çokça ufakta olsa sonuçta bu oyunda para verip alanlar için bir yatırım sayılır.
    Yani zevk alma üstüne yapılmış bir yatırım. Ama işte her yatırım kar getirecek diye bir şart yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

Çokça ufakta olsa sonuçta bu oyunda para verip alanlar için bir yatırım sayılır.
    Yani zevk alma üstüne yapılmış bir yatırım. Ama işte her yatırım kar getirecek diye bir şart yok.

Ben bu oyuba para verip almışım.Sen hala marketten item almak için para iste.4 saat beklememek için para iste.Saçma değilmi?

Para iadesi alırsam ya lolde sürüsüyle hero alırım yada ikv ye tekrar dönerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tokaip

quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

Çokça ufakta olsa sonuçta bu oyunda para verip alanlar için bir yatırım sayılır.

Ben bu oyuba para verip almışım.Sen hala marketten item almak için para iste.4 saat beklememek için para iste.Saçma değilmi?

Para iadesi alırsam ya lolde sürüsüyle hero alırım yada ikv ye tekrar dönerim.

Saçma değil mi ? Saçma. Ben de para verdim zaten bu oyuna

• Oha ya oyunun içine ettiler yemin ediyorum, sinirlerim bozuldu. Şuraya bakar mısınız? Bu gidişle bırakacağım oyunu bu nedir ya !?

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-War_Z_Simdi_de_Respawn_icin_Para_istiyor-epostasay-33332-1134291.htm
  • Net olarak çöp oyun.
  • arkadaslar biri ticket hazirlasin hep beraber atalim.
    bu ne abi 4 saat beklenirmi ya.
    bide para iadesi için ticket örneği yazarbilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: StyleSlayer

arkadaslar biri ticket hazirlasin hep beraber atalim.
    bu ne abi 4 saat beklenirmi ya.
    bide para iadesi için ticket örneği yazarbilir misiniz

Aynen arkadaşlar para iadesi isteyelim topluca belki eski haline getirirler yada daha iyi yaparlar. Abicim bir ticket yazmaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usame Bin Potter -- 19 Aralık 2012; 16:38:12 >
  • Para iadesinde mobil alanlar iade yapamıyor arkadaşlar haberiniz olsun.
  • Yeni gelen patch ile birlikte revive yani karakteri yeniden canlandırma süresi 4 saat olmuş.Detaylar;http://www.warztr.com/showthread.php?215-18-12-2012-Patch-Notlar%FD
  • tüm dh den en az 100 kişi çıkar toplu ticket atalım bencede

• Böyle bir şey hazırladım. Yanlış kısımları varsa yada eklemek istediğiniz bir şey uyarın düzelteyim. Ticket'i nereye atacağımız ise meçhul. Bilen arkadaşlar link atabilir mi?

Dear Sir,

Game has become very bad. Your's policy for the game is very poor. You have made 4 hours of respawn time. We want it to be like it used to. Also, we hope fix your optimization. If you don't do them, I would like to get my money back. Please send me form for get my money back.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

metacritic teki olumsuz oylara ve yorumlara bakın hele. bir zamanlar warz'ın yılmaz savunucusu olan arkadaşlar nerelerde acep?

bunu söylemeyi sevmiyorum ama: ben demiştim!

Yani hayatımda sene kadar fanboy bir insan görmedim ya olurda bu kadar olmaz yani.Dur bende DayZ yi kötüleyim az:

1-Zombiler şaka gibi zik zak çizerek saldırıyorlar.

2-Oyun aynı WarZ gibi hileci kaynıyor.DayZ deki hileler daha da kötü mesela adam hileyle helikoptere sahip oluyor.

3-Bin bir çeşit bug.

4.Fizik?Oyunda fizik göremedim ben.

Şimdi uç git buradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PsiKoman -- 19 Aralık 2012; 17:04:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PsiKoman

quote:

metacritic teki olumsuz oylara ve yorumlara bakın hele. bir zamanlar warz'ın yılmaz savunucusu olan arkadaşlar nerelerde acep?

Yani hayatımda sene kadar fanboy bir insan görmedim ya olurda bu kadar olmaz yani.Dur bende DayZ yi kötüleyim az:

2-Oyun aynı WarZ gibi hileci kaynıyor.DayZ deki hileler daha da kötü mesela adam hileyle helikoptere sahip oluyor.

3-Bin bir çeşit bug.

Şimdi uç git buradan

Bende ekleyeyim biraz:

5- Zombiler kurtadam gibi koşuyor.

6- Map almak için bi taraflarını yırtıyorsun.

7- Zombiler herkesin bildiği gibi HS ile ölürler ama DayZ'de neresine sıkarsanız sıkın tekte ölüyorlar.

8- Oyunda sistem denen bir şey yok.

Başlı başına bir oyun bile sayılmayan DayZ MODU ile WarZ'yi karşılaştırmalarını anlamıyorum.

• Böyle bir yapımcı olamaz fazla tutunamazlar bu sektörde

"Online oyunlar için hiçbir zaman bir "çıkış" yoktur" demiş adam ...

Infestation: Survivor Stories
  • quote:

Orijinalden alıntı: freesomeone

quote:

quote:

3-Bin bir çeşit bug.

Şimdi uç git buradan

Bende ekleyeyim biraz:

7- Zombiler herkesin bildiği gibi HS ile ölürler ama DayZ'de neresine sıkarsanız sıkın tekte ölüyorlar.

Başlı başına bir oyun bile sayılmayan DayZ MODU ile WarZ'yi karşılaştırmalarını anlamıyorum.

Böyle eleştiriyorsanız siz adam gibi DayZ oynamamışsınızdır. Uzun süre iki oyunu da oynadım Warz çöp arkadaşlar. Warz fanboyları sürekli dayz bug-hack diye çamur atar. Adam gibi serverda oynuyorum 5-6 aydır hack e denk gelmedim oyunda. Daha uzun yazardım ama ne kadar yazarsam yazayım sen WarZ çok manyak oyun diye girişmeye devam edeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Friayn

Yeni gelen patch ile birlikte revive yani karakteri yeniden canlandırma süresi 4 saat olmuş.Detaylar;http://www.warztr.com/showthread.php?215-18-12-2012-Patch-Notlar%FD

attığın linklere tıklıyorum hepsinde merhaba ziyaretçi yazıyo bende ciddiye alıp tıklıyorum hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

quote:

Orijinalden alıntı: freesomeone

quote:

quote:

3-Bin bir çeşit bug.

Şimdi uç git buradan

Bende ekleyeyim biraz:

Böyle eleştiriyorsanız siz adam gibi DayZ oynamamışsınızdır. Uzun süre iki oyunu da oynadım Warz çöp arkadaşlar. Warz fanboyları sürekli dayz bug-hack diye çamur atar. Adam gibi serverda oynuyorum 5-6 aydır hack e denk gelmedim oyunda. Daha uzun yazardım ama ne kadar yazarsam yazayım sen WarZ çok manyak oyun diye girişmeye devam edeceksin.

Bak dostum ben kaliteli oyunu oynarın şuan WarZ daha kaliteli gibi.DayZ standalone çıksın ona geçiceğimi zaten daha önceki yorumlarımda yazmıştım.Hileye rastlamadım demişsin.Google yaz DayZ hack binlerce bedava hile bulabilirsin,

• WarZ için yazdığında çıkmıyor mu hile? Lütfen tarafçılık yapmaya gerek yok. Günlerce WarZ oynadım, sadece 15 dakikalık DayZ tecrübem oldu ama DayZ 'de en azından Roleplay yapan insanlar gördüm.
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.