Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
84.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

quote:

Orijinalden alıntı: E93 M3

Ya arkadaslar bitane gorev var her yerin lav dolu oldugu biyerde bi melegi oldurmeye calisiyoruz buranin sakini diye.Ne yapsam olmuyor sinirden ds4u parcalicam nerdeyse.Nasil gecebilirim ölmuyo bi turlu melek

Roketleri kullanarak geçebilirsin, zaten uzun sürüyor öldürmek.

Kaç vur kaç vur taktiği ile uğraşacaksın.

10-15 dk aliyorhttp://www.youtube.com/watch?v=3qrupxDV2LA hatta videosu bile var,önce izlemeni tavsiye ederim,izleyip tekrar dalınca bitirebildim,öbür türlü ölüp durdum

• Arkadaşlar kağıttan yolda 2.bölüme geldim suç mahallinde deliller topladım telefon ve güvenlik cihazı geldi birde dup dahili ağı geldi ağa girmek için 11 haneli bir şifre telefon içinde 6 haneli bir şifre istiyor walktrhoughlarda izlediklerimi yapıyorum fakat olmadı.Nasıl geçebilirim ? Ayrıca IGN de 2.bölümün sayfasında bir hata var şansıma ordanda bakamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocacola10 -- 20 Nisan 2014; 18:02:37 >
  • Merhaba,

infamous second son oynarken manuel save etmek için options menüsünde üçgen tuşuna basınca ps4 üm donuyor, benzer problemi yaşayan var mı?
  • Arkadaşlar 120 tl veriyorum orj. Oyunlar kısmında da var

• cocacola10 kullanıcısına yanıt
    Selam hocam

youtube üzerinden kolayca bulursun cep telefonun yanındaki kodlara tek tek 3 ekle mesela 9 varsa 3 ekle 2 yaz telefona.
  • Levi Hopkins'den muhteşem bir çalışma..

http://levihopkinsart.com/open-1-3/

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 21 Nisan 2014; 8:39:01 >
  • Fotoğraf modundan güzel malzeme çıkabilir. Uğraşmak lazım.
  • DupAgents D kullanıcısına yanıt
    hocam

ordaki kodları tek tek deniyiceksin başka çare yok sarı yananlar orda geçerli olanlar yeşil renk olanlar %100 doğru olanlar sarı ve yeşilleri bir köşeye yazabilirsin.
  • DupAgents D kullanıcısına yanıt
    paper trail görev

onuda help yazıcaksın ilk önce sonra ls diyip çıkan kodlara cd xxx yazıp enter yapıcaksın çıkana ls diyip devam ediceksin olmadığı zaman cd .. yazıp ilk olan kod'dan devam ediceksin deneme yanılma yöntemiyle.
  • yenil gelen fotoğraf modundan çekilen fotoğraflar mutlaka bakın çok iyilerhttps://www.flickr.com//photos/48280274@N02/sets/72157644102001061/show/
  • Oyunu ingilizce oynamayı düşünen varsa 100 tl'ye satıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

paper trail görev

onuda help yazıcaksın ilk önce sonra ls diyip çıkan kodlara cd xxx yazıp enter yapıcaksın çıkana ls diyip devam ediceksin olmadığı zaman cd .. yazıp ilk olan kod'dan devam ediceksin deneme yanılma yöntemiyle.

Sağol Hocam :) ^^
  •  inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive)

Bug buldum adamlar böyle bariyerlerin olduğu yerdeyken üzerine koşun havaya uçup ölüyolar karmanız eksilmyor kimsede korkmuyor. "Adamımsın Delsin" demeye devam ediyolar

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive)
    Ayrıca şu flickr daki gibi tamamen oyun içi netlikte fotoğrafları nasıl alcaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 22 Nisan 2014; 0:39:33 >

• Kağıttan yol bu cuma mı bitiyor kağıt gücüyle birlikte ?
  • infamous second son platin trophy aldım kolaydı açıkcası.

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive)
  • Oyun nasıl sizce alınmalı mı ? Ne kadar idare eder ?

• 165 lira fiyat iyimi 111 tl hediye çeki vsr

• Oyunu bugün kardeşlikle aldım,yaklaşık 1 saat kadar da oynadım.Oyun şahane duruyor duman gücü oyuna esneklik katmış Cole odun gibi kalıyor Delsin'in yanında.
    Ama abi o grafikler nedir öyle ya.Resmen haykırdım
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.