< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

2 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
First Light 4/5 saatlik çıtır çerezlik bir hikaye dlc’si, eğer %100 yapmaya kasarsanız 10 saati bulur. Sırf Türkçe dublaj’ın hatırına bile alınır oynanır Oyunu kutulu bulmak zor o yüzden eli mahkum TR store’dan dijital alacaksınız. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Hocam benim gözümde hayin bu karı çünkü; Galahad reyiz Igraıne için baba, abi , usta ve en önemlisi gizli aşkı idi.Sen o kadar yılı beraber geçir yediğin içtiğin ayrı gitmesin ama gel gör ki o ülkücü bıyıkları taşıyan vücudun karşısına geçip ağam paşam sen de bakayım hele neden böyle şeyler ediyorsun demeden reyizi infaza sürüklemesi yanlıştı. |
|
Öyle ya da böyle Lady Igraıne ve Galahad reyiz’in hikayesi yarım kaldı. Sony hem The Order 1886’ya hem de Ready at Dawn’a yazık etti, aklıma geldikçe üzülüyorum bu evren ve karakterlerin anlatılacak çok hikayesi vardı.. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Şubat 2023; 22:17:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu final bossunu tasarlayanlarin yedi sulalesini... gamepadi ekrana firlatacagim sinirden. Her oyunda ayni sey. Buraya yazinca gectim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 24 Aralık 2023; 21:6:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
O tip durumlarda düşmanın hareketlerini ezberleyin. Ve YouTube videolarında millet orayı nasıl geçmiş onları izleyin. Ben de Darksiders’ın ilk oyunundaki final boss’unu geçememiştim. Oyuna baştan başlayıp, geliştirilebilir her şeyi geliştirip gizli alanların hepsini bularak oynayacağım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Plus bitmeden önce dönmek istediğim oyunlardan biri de buydu. Yalnız plus aboneliğinden kaldırmışlar. Yalnız altyazı çevirileri korkunçtu. Sanırım ilk kez bir oyunda bu denli hatalarla dolu bir çeviri gördüm. Ana oyunun kendisi nasıldı hatırlamıyorum ancak dlcyi bir grup lise öğrencisine çevirtmişler sanki. Ana oyun çıktığında Türkçe çeviri için Venomtrk'e yazılan övgü dolu mesajları görünce epey garipsedim. Dahası dublajı da onlar yapıyor sananlar varmış. Yine de en azından Türkçe oyun çıkıyormuş mu diyelim ne diyelim. |
|