Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
84.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyunu bugun ps5de bitirdim grafikler sahaneydi,first light olan dlc mi? Yaklasik 2 saat oynanis suresi var oynamaya deger mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt

    First Light 4/5 saatlik çıtır çerezlik bir hikaye dlc’si, eğer %100 yapmaya kasarsanız 10 saati bulur. Sırf Türkçe dublaj’ın hatırına bile alınır oynanır Oyunu kutulu bulmak zor o yüzden eli mahkum TR store’dan dijital alacaksınız.

  • Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt
    Hocam Türkçe oyun deyince aklıma ulkuci biyikli Galahad reyize ihanet eden Lady Igraine’nin olduğu sahsimca saheser olan The Order 1886 geldi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • volcy123 kullanıcısına yanıt

    Hocam aslında Lady Igraine, Galahad reyiz’e ihanet etti diyemeyiz çünkü hiçbir şeyden haberi yok. Şöyle ki:



    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Oyunun finalinde Lady Igraine’nin abisi Alastair’ın bir Lycan olduğunu öğreniyoruz (şimdi diyeceksiniz ki, o zaman Lady Igraine nasıl Lycan değil ve hiç kurda dönüşmedi. Çünkü Igraine’nin ya da Alastair’ın ailenin üvey üyesi olmak gibi bir durumu vardı ya da başka bir şey) Alastair boss kapışmasından önce her şeyi anlatıyor ve Lycanların insan evriminin ve medeniyetinin bir sonraki aşaması olduğundan falan bahsediyor.
     Yani Lycanlar kaleyi çoktan içeriden fethetmişler, Galahad reyiz’e kurulan komplolar da hep bu dürzü ve babasının işi. Biz oyunun sonunda Alastair’i öldürünce doğal olarak her şey Galahad reyiz’in üstüne kalıyor. Oyunda Jenerik bittikten sonra bir epilog bölümü var orada gördüğümüz ise Galahad reyiz’in Türklük damarı tutuyor ve Baron Augustus D'Argyll’e yani Lady Igraine’nin babasına sıra sende Bizans soyu diyerek peşine düşüyor ve böylece oyun bitiyor.
    Lady Igraine açısından Galahad reyiz hem hain, hem abisini öldürdü ve hem de babasını öldürmek istiyor. Ama tabi ki asla Galahad reyiz’e kıyamaz çünkü Galahad reyiz’e ve Ülkücü bıyıklarına vurgun..




  • Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt

    Hocam benim gözümde hayin bu karı çünkü;

    Galahad reyiz Igraıne için baba, abi , usta ve en önemlisi gizli aşkı idi.Sen o kadar yılı beraber geçir yediğin içtiğin ayrı gitmesin ama gel gör ki o ülkücü bıyıkları taşıyan vücudun karşısına geçip ağam paşam sen de bakayım hele neden böyle şeyler ediyorsun demeden reyizi infaza sürüklemesi yanlıştı.

  • volcy123 kullanıcısına yanıt

    Öyle ya da böyle Lady Igraıne ve Galahad reyiz’in hikayesi yarım kaldı. Sony hem The Order 1886’ya hem de Ready at Dawn’a yazık etti, aklıma geldikçe üzülüyorum bu evren ve karakterlerin anlatılacak çok hikayesi vardı..

  • Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt
    Hocam benim hayallerimden biri eger birgun zengin olursam RaD’ni tekrar kurmak ve 2. oyunu yaptirmak. Gerci yas 40i gecti ama olur mu olur :) O supernatural steampunk havasini tekrardan yastacak bir devam oyununun gelmeyecegini bilmenin acisiyla yasamak zorunda olmak…. Usuyorum Galahad Reyiz…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt
    Bugun bitirdim hocam first light'i gayet güzeldi biraz daha uzun olsaydı iyi olurdu :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Foruma sorayım diyorum ama eski bir oyun olduğundan, ben yanıtı alana kadar oyunu deneyip çoktan bitirmiş olurum muhtemelen. Ama yine de sorayım. Oyunu iyi karma ile bitirdim. Kötü karma giderken sinematikler ve senaryo da değişim gösteriyor mu? Yani çok ciddi bir kırılım oluyor mu senaryoda. Ben normalde bitirdim. Son boss biraz zorladı o da sabırsız olduğumdan ve ilk oynayış sebebiyle taktik geliştiremediğim için. Elimiz alışıkken uzmanda bitirmeye kalksak kanser olmayız umarım. Platinleme hastası değilim ama zorlamayan platinleme işlerine ben tamamın.

    Bir de oyunda


    Kâğıt gücü olan bir konduit vardı. Ulen o kdar da umutluydum bir gücümüz daha olacak diye. Peh. Sonradan haritada bu görevin devamını göremedim. Orada bitti sanırım.


    Edit: Paper Trail görevleriyle ilgili şöyle bir rehber buldum.

    https://leadergamer.com.tr/infamous-son-paper-trail-turkce-rehber-2-hafta

    Bu ne la bildiğin hammallık. Bana görevden ziyade angarya gibi geldi. Bir de hafta mafta diyor. Yani görevlerin çıkması için göreve girişten itibaren sayılacak olan haftalarda mı görev alıyoruz bir de? Web sitesine gir diyor. Oyunda böyle bir web sitesi muhabbeti vardı ama hiç uğraşmadım. Bunlar görevlerden ziyade etkinlik gibi şeylere benziyor. Oyun çok eski ve bu etkinlikler acaba halen daha yaşıyor mudur?

    Edit 2: kendim sorum kendim cevaplıyorum. Kağıt görevleri yapıldı, kolay ama angaryaymış. Kötü olarak devam ediyorum bu kez uzman modda bakalım. Şimdilik pek bir fark görmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Şubat 2023; 22:17:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu final bossunu tasarlayanlarin yedi sulalesini... gamepadi ekrana firlatacagim sinirden. Her oyunda ayni sey.


    Buraya yazinca gectim. Oyun genel anlamda keyifliydi. Grafikler falan halen yeterli. Turkce dublaj bayagi iyi. Hem zaten bu tur fazla da oyun yok gibi. Keske Ps3 oyunlari da Ps5 uzerinden oynanabilse.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 24 Aralık 2023; 21:6:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    O tip durumlarda düşmanın hareketlerini ezberleyin. Ve YouTube videolarında millet orayı nasıl geçmiş onları izleyin. Ben de Darksiders’ın ilk oyunundaki final boss’unu geçememiştim. Oyuna baştan başlayıp, geliştirilebilir her şeyi geliştirip gizli alanların hepsini bularak oynayacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.