Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
84.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun güzel fakat; Killzone ile kıyaslamak saçmalık olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamba13

quote:

Orijinalden alıntı: OsuranİskenderAyran

Bu oyun kesinlikle oyunları inceleyen firmalara olan inancımı sarstı. En iyisi kullanıcı planlarına bakmak. Oyun gerçekten mükemmel. Ilk infamous oyunum oldu dublajindan grafigine dört dörtlük bir oyun,süper kahraman kategorisinde. Bence en az 88 i hak ediyodu. Sonuçta oyunları kategorisine göre degerlendirilmeli yani kalkıp bu oyunu bir gtayla kiyaslayamazsin. Ama süper kahraman oyunlarına göre bu oyun 90 ı hak ediyor.

Adamlar next gen puanlamasına geçtiklerini defalarca sölediler bu infamous second son yi bende izledim çok iyi oyun ama prototype 2 nin cilalanmış hali gibi(eleştiri olarak algılamayın sadece yaptıkları şeylerde grafik dışında bi yeni nesil durumu yok çevre ve halk mesela çok gerçekçi gelmedi gözüme)

bu derecelendirmeyi yapan adamlar yeni nesil oyun motorlarının neler getirebileceklerini çok iyi bilen adamlar yeni nesil yeni puanlama

ben puanların normal olduğunu düşünüyorum ki 1 . 1.5 sene içinde gelecek oyunlardan bana hak vericeksiniz efendim bu yorumumu eleştiri olarak algılamayın öyle bi oyun oynıcaksınızki mesela buna adamlar 90 vermiş 100 vermiş olsa öteki oyuna 150 vermeleri gerekecek

yeni nesil bomba gelicek yani az kaldı çok az ortalık bombaya dönücek akıcak oyunlar :)

Dediğiniz gibi olabilir ancak ac black flag ps4 sürümü 83 alıyorsa orda dur derim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ps4 yeni nesil grafiğine kavuşmuş benim için oyun harika
  • bu oyunun grafiğine kötü diyen gitsin duck hunt oynasın
  • kimse grafikleri kötü demiyor ama en iyi grafikli oyunda değil.
  • Dogubanktaki spotcularda ne kadar oyun?

• Grafikten çok oynanabilirlik hoşuma gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün oyunu PS cafede oynama fırsatı buldum,şuana kadar gördüğüm en iyi grafikler kesinlikle bu oyunda.
  • Bende specıal edition siparişi verdim bakalım hayırlısıyla.
  • Nextgen puanlama da nedir len..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

infamous un grafikleri killzoneden daha iyi diyen arkadaşlar vardı :) ama killzone grafik olarak infamoustan çok daha iyi.

Bunu bende dedim ama, open world bir oyun olması ve fizik öğelerinin çok daha yoğun olduğu bir oyun olmasından dolayı bence infamous şu ana kadar çıkmış en iyi grafikli oyundur.Çevre ile etkileşimin tavan yaptığı open world bir oyun olmasına rağmen grafikler süper ve çok akıcı.Sanki 30 fps değil de 60 fps gibi.Hem sadece grafik olarak değil oynanış olarak da, çok zevkli bir oyun.Görevlerimizi hiçbir ksıtlamaya maruz kalmadan, özgürce değişik taktiklerle yapabiliyoruz.Bence 80 değil, 90 üstü punaları alması gereken bir oyun olmuş.
  • oyunun multisi mi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

infamous un grafikleri killzoneden daha iyi diyen arkadaşlar vardı :) ama killzone grafik olarak infamoustan çok daha iyi.

Bunu bende dedim ama, open world bir oyun olması ve fizik öğelerinin çok daha yoğun olduğu bir oyun olmasından dolayı bence infamous şu ana kadar çıkmış en iyi grafikli oyundur.Çevre ile etkileşimin tavan yaptığı open world bir oyun olmasına rağmen grafikler süper ve çok akıcı.Sanki 30 fps değil de 60 fps gibi.Hem sadece grafik olarak değil oynanış olarak da, çok zevkli bir oyun.Görevlerimizi hiçbir ksıtlamaya maruz kalmadan, özgürce değişik taktiklerle yapabiliyoruz.Bence 80 değil, 90 üstü punaları alması gereken bir oyun olmuş.

+1

• Oyun güzel gidiyor.Sanırım hayatımda ilk defa bir oyunu %100 yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

Oyun güzel gidiyor.Sanırım hayatımda ilk defa bir oyunu %100 yapacağım

O kadar basitmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

Oyun güzel gidiyor.Sanırım hayatımda ilk defa bir oyunu %100 yapacağım

O kadar basitmi

Bilmiyorum hocam çok keyifli,%64 olmuş şu anda ve yaptıklarımın hiç birini şu oyun %100 olsun diye yapmadım Ve daha ana görevler(senaryo) bitmedi.

• Tum infamouslari oynadim...Ilk defa bir infamousu sıkilmadan tek oturusta bitirdim...Grafikler, oynanis fevkalede...Konusuda digerlerine gore daha surukleyiciydi bana gore tabiki....
    Oncelikle oyunu iyi karmada bitirdim...Tr dublaj konusunda bazi yerler siritsada, begendim....Simdi kotu karmada oynucam ingilizce olarak....Merak ettigim konu iyi yada kotu karma oynarken gorevler aynimi yani o oyunda iyi yada kotu secenekler sadece karma olarak mi etkiliyor yada karmayla beraber gorevlerde mi farkli oluyor ?

• Oyunu iki kez bitiren biri olarak inceleme yaptım.

http://superkarga.com/infamous-second-son-inceleme/

Oynayamayanlara ilaç gibi gelebilir. :)
  • Bu oyun platin alınmayı hak eder dedim ve aldım.
    http://psnprofiles.com/trophies/2481-inFAMOUS-Second-Son/UraharaFTW
  • diğer oyunlara nazaran 190 tl civarlarında çıktı fiyatı acaba bundan düşermi oyunların fiyatı
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.