Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
85.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emperor1907

Arkadaşlar bu ilanlar birkaç gündür vardı zaten. Kargolama kısmına bakınca da 21 Marttan önce yok şu an için 2-3 gün içinde kargolanır diyor. Ben mi yanlış görüyorum yoksa ?

haklısın hocam ben tarih kısmını atlamışım ancak ilanlar öğlen düştü, yeni yani..
    zaten o sebepten atladım sanırım tarihe bakmayı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Oyun geldi.Ama maalesef iş yerinde olduğum için deneyemiyorum.

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive)

Bu arada psoyuna sordum.Dublaj mı, altyazılı mı diye.Sadece türkçe altyazı var dedi.Acaba bu oyuna dublaj yapılmadı mı?

Tamamen Türkçe ibaresi olan oyunlar hem altyazı hemde dublaj olarak sunulur. Bildiğim kadarıyla inFAMOUS Second Son için de Tamamen Türkçe duyurusu yapılmıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar kadıköydeki spotçularda durum nedir?pazartesi gittiğimde en geç çarşamba diyorlardı,fiyatın da 155 tl'yi geçmeyeceğini söylemişlerdi.ve başka bir oyun ile ilgili birşey soracağım mgs:ground zeroes ps4'ün store'una ne zaman gelir bilen var mı?çarşamba günü güncelleme yapıyorlar diye biliyorum store'a ancak yeni birşey göremedim :(
  • majdan M kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Yine de fiyatlar çok yüksek gibi gözüküyor. Biraz daha beklemekte faayda var sanırım. Hale bak makinanın kendisi gibi oyunları da karaborsa olacak bu gidişle :D
  • Kurosaki_Ichigo kullanıcısına yanıt
    US store da su an var mgs 67 TL ye denk geliyor fiyati :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • roverman kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler.kredi kartımı önceden sahip olduğum uk hesaptan onaylatamadığım için bir daha us veya uk'den oynamam diye tr hesap açıp her şeye sıfırdan başlamıştım,kötü oldu geç gelecek sanırım avrupaya :(

edit:bir de sen kahraman elektronik'ten falan bahsetmiştin infamous:second son geldi mi peki oralara?en son pazartesi sordum gitmeye fırsatım olmadı daha sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurosaki_Ichigo -- 19 Mart 2014; 14:42:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Bu arada psoyuna sordum.Dublaj mı, altyazılı mı diye.Sadece türkçe altyazı var dedi.Acaba bu oyuna dublaj yapılmadı mı?

Tamamen Türkçe ibaresi olan oyunlar hem altyazı hemde dublaj olarak sunulur. Bildiğim kadarıyla inFAMOUS Second Son için de Tamamen Türkçe duyurusu yapılmıştı.

Buu akşam bakarım.Dublaj var mı yok mu buradan söylerim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Buu akşam bakarım.Dublaj var mı yok mu buradan söylerim.

Takipteyiz keke

• American Express Bonus direk çalışıyor US PSN ile... Satın alma sıkıntısı çekenlerin bilgisine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mettfrost

American Express Bonus direk çalışıyor US PSN ile... Satın alma sıkıntısı çekenlerin bilgisine...

ininal kart çalışıyormu ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Vio35

quote:

Orijinalden alıntı: Mettfrost

American Express Bonus direk çalışıyor US PSN ile... Satın alma sıkıntısı çekenlerin bilgisine...

ininal kart çalışıyormu ??

Dostum o ne demek anlamadım... Öyle bir kart mı var ?... Kusura bakma bilgim yok...
  • Mettfrost kullanıcısına yanıt
    sadece internette kullanılan kart olması lazım
  • Kurosaki_Ichigo kullanıcısına yanıt
    amazondan kod alip us hesaptan alabilirsin istersen :) yarin filan gelir herhalde tr ye zaten mgs.

kahramana bende en son dun gittim yarin(carsamba yani bugun) insallah gelicek dediler.. telefonlarini aldim ariycam 4-5 e dogru bakalim

• HepsiSony de 209 TL
    Fiyata gellll...

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones Throw

HepsiSony de 209 TL
    Fiyata gellll...

bu ne ya hani 200 tl olacaktı ps4 oyunları ben 10 tl sinde değilim zaten 200 tl ye de ps4 oyunu almam ama demek ki uncharted 4 çıksa 250 tl den satılacak bu gidişle
  • quote:

HepsiSony de 209 TL
    Fiyata gellll...

tepkimi göstermek için spottan alacağım. bulamazsam yurtdışından sipariş ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EE6EF2C69 -- 19 Mart 2014; 15:16:16 >
  • quote:

HepsiSony de 209 TL
    Fiyata gellll...

Zaten bu civarlarda bişey olucaktı şaşırmadım açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

bu oyunlar dubai den geliyor galiba spotçulara

Only on Playstation kısmında Arapça yazılarsa varsa Dubai gibi yerlerden alınma demektir.
  • quote:

HepsiSony de 209 TL
    Fiyata gellll...

Yuhh be hayvan herifler
  • psn amerika'dan alsak türkçe oynayabilir miyiz ki ya? bizimkiler ekleyene kadar ölürüz heralde.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.