Şimdi Ara

InFamous 2 - Turkce Dublajli Demo Tr PSN De - OYUN ÇIKTI [ANA KONU] (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.338
Cevap
1
Favori
50.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Kötü olarak bitirin kesinlikle finali çok süper...

Iyiyinin finalide muthis gorecegiz kotuyude iki haftada yuzde yuz yapilabilecek olmasi garip.

Kötünün finali beni daha çok etkilemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 25 Ekim 2011; 2:26:12 >
  • quote:

quote:

quote:

Kötü olarak bitirin kesinlikle finali çok süper...

Iyiyinin finalide muthis gorecegiz kotuyude iki haftada yuzde yuz yapilabilecek olmasi garip.

Kötünün finali beni daha çok etkilemişti.

Oyunda isteyenin iyi isteyenin kotu olabilmmesi cok guzel.

Birde konduitlerin hepsinin canavar olmadigini gosterdi cole bizlere.Kendini insanlik icin feda etti,zeke onun dostuydu sadece.Kimse yardim etmedi baska.Kuoya asik olmustu ama cani canavar yuzunden asla bir araya gelemediler.Kuo kotu biri olmustu adeta son sahnede cok bencildi.Super kahramanimiz cole kendini feda etti.Gercekten cok huzunluydu tekneye alip bindirmesi babam ve oglumdaki kosup adami yere dusurdugu sahne kadar huzunlerdirdi.Birde boyle kaliplasmamis bir kahramini bu kadar iyi islemek zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 25 Ekim 2011; 2:37:41 >

• ben de oyunu tekrar kötü olarak bitiricem ama bu kendimize bölüm yaptığımızda onun bitmesini falan nasıl sağlıyoruz bir eğitim yoktu ben görevi kurdum bütün adamları öldürdüm ama bölüm bir türlü bitmedi(zaten tasarlı olan bölümlerden değil)
  • quote:

Birde konduitlerin hepsinin canavar olmadigini gosterdi cole bizlere.Kendini insanlik icin feda etti,zeke onun dostuydu sadece.Kimse yardim etmedi baska.Kuoya asik olmustu ama cani canavar yuzunden asla bir araya gelemediler.Kuo kotu biri olmustu adeta son sahnede cok bencildi.Super kahramanimiz cole kendini feda etti.Gercekten cok huzunluydu tekneye alip bindirmesi babam ve oglumdaki kosup adami yere dusurdugu sahne kadar huzunlerdirdi.Birde boyle kaliplasmamis bir kahramini bu kadar iyi islemek zor.

Ben daha sadece kötü olarak bitirdiydim.
    Oyunun sonunda yaptığımız eylem beni resmen kötü karakter olmaktan soğuttu. Tam geçke bir kötünün yapacağı işi yaptırdılar...
    Kendimden iğrendiydim gerçekten ne pis adamım ben diye.
    Son zamanlarda ki en etkili oyun sonuydu benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Oyunun sonunda yaptığımız eylem beni resmen kötü karakter olmaktan soğuttu. Tam geçke bir kötünün yapacağı işi yaptırdılar...

ben katılmıyorum bence adamın yaptığı guzeldi kötüyken ama en etkiliyici sonlardan dı bence de

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Guzel bir sondu.

• festival of blood sadece harita mı yoksa başlıca oyun mu
  • yok mu cevaplayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

festival of blood sadece harita mı yoksa başlıca oyun mu

Ben dün indirdim bildiğiniz oyun
  • güzel mi ve o da türkçe mi
  • oyun Türkçeymiş ayrıca oynamak için İnfamous 2'ye gerek yok. Boyut 3 gb.
  • ucuz mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

ucuz mu

Kardeşlikle adam başı 4 tl.
  • bende almak istiyom ama kardeşliğim yok
  • Beyler bunun tropylerinden birindede İyi karma ile bitirmek ve kötü karma ile bitirmek diye bir ödül var.. İnfamous 1 dede böyle idi.. Fakat ben İnfamous 1 de oyunu kötü olarak bitirdim ama tekrardan nasıl iyi karma ile bitirebileceğiz ? Oyunun kayıt dosyalarını mı sileceğiz yada başka profilde mi oynayacağız ?
  • new game diyecen başka kayıt oluşturacan
  • İyi ve kötü karma için yeni oyun demeniz gerekiyor.. Şahsen infamous 1 ve 2 den plat alırken normalde iyi karma, zorda da kötü karma olarak oynamıştım..
  • Oyunu yeni bitirdim son zamanlarda en çok zevk alarak oynadığım oyun oldu. Grafikler, oynanış, ara sahneler, karakterler, türkçe olması gayet zevkliydi

Yaratığı öldürüp insanlığı kurtardım. Kuo'nun karşı çıkmasına üzüldüydüm ama sonra hatasını anladı. Sırf kuo için iyi karma ile bitirdim.
  • keşke online oynana bilseydi bu görev yapmalarin bir eğitimi yok ben bir türlü doğru düzgün bir tane yapamadım bence assaasins creedin onlinina benzeyen bir şeyler yapsalarda birbirimizle yada beraber savaşa bilseydik
  • arkadaslar Don’t Fence Me In trophy sini alamiyorum, nasil becerez bir anlatirmisiniz lütfen
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.