Şimdi Ara

InFamous 2 - Turkce Dublajli Demo Tr PSN De - OYUN ÇIKTI [ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.338
Cevap
1
Favori
50.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun çok süper olmuş, oyunun başlangıcı gayet aksiyonlu, grafikler de şahane görünüyor.
  • oyun ilk oyuna göre gayet başarılı dublajda harika ilk oyuna göre pek bişey beklemiyordum ama genel olarak aksiyonu bol ve görsel açıdan doyurucu olmuş seslendirmede emeği geçenlerde sağolsun filmlerdeki dublajla aynı olmuş
  • 2 ay sonra fiyat 80-89 a duser 140 normal degıl tabıkı Türkiye sartlarına . İngilterede adam 90 tl ye sıfır alsın Türkiyede 140tl ayrıca orada ucretler 10 iken bizde 5 birim bukadar mantıksız bir durum olamaz tabıkı
    bolgelere ozel bır satıs sıstemı olmalı surumden kazanmayı denemelıler orn :60tlden satılacak infamous oyun cıkmadan belli adet garantılenırse paranız cekılecek olmazsa geri iade edilecek
    burada herkes Turkce oyunu desteklesede 40- 50 tl bir fark var Avrupadan pal getirtmek ,almak zorunda kalıyor cogunluk neyazıkkı

psnden 4kısı toplanıp35tlden alması guzel bırsey ancak aldıktan sonra takas satıs olmayacak oyun arsıvcılerı ıcın oyun kabı vss olmayacak ama yınede guvendıgınız 4-5kısıyle oyunu kısı bası 35 tleye almak cok ıyı ılerıde sanırım bu fıyatlar yuzunden bu tur onlıne satısa dogru yonelınecek
  • STEAM Muhabbeti gibi bir şey işte. Arşiv yapmayı seven biri olmama rağmen STEAM çok hoşuma gidiyor. Bu tarz oyunları PSN'den indirmek isterim.
  • Saturn sony'den almıyor mu oyunları?Ama sony'den 20tl ucuza satıyor.Ne denebilir ki
  • oyun her acidan cok iyi . kesinlikle oynanmali.
  • Oyunu az önce bitirdim. Gerçekten şahane olmuş.Her zaman dediğim gibi 1. oyun çok sıkıcıydı ama bu bambaşka birşey olmuş resmen. Yan görevleri yapmadan bitirdim onun için birşey söylemicem fakat ana görevler çok eğlenceli. Oyun ps3'ün gücünü çok iyi kullanıyor. Grafikler, patlama efektleri, hasarlar falan. Hele kalabalık düşmanlarla kaos yarattığınızda resmen konsol kasılıyor ve fanlar hızlı dönmeye başlıyor.Kötü anlamda söylemiyorum.Herhangi bir fps düşmesi yok ama anlıyorsunuz makinayı zorladığını.Süper bir olay.Nedense konsolu kastıran güzel grafikli oyunları hep sevmişimdir. Cpu ve Gpu'nun gerektiği yerlerde anasını ağlattıran

Herneyse, oyunu mutlaka edinmelisiniz. Her ps3 sahibinin oynaması gereken muhteşem bir ex.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 12 Haziran 2011; 0:29:36 >

• Gördüğüm kadarıyla oyunculardan olumlu not almış oyun(tabi bizim konsolun oyunu hiç kötü olmaz diyenlerse bilemem)fakat veriken inceleme puanları pek oyuncularla aynı kanıda değil.
  • inFamous 2'nin alacağı en yüksek not 85'ten yukarı olmaz demiştik zamanında, lakin şu an ki ortalaması da durumu kabak gibi özetliyor. Artık bahsi geçen inceleme puanları hangileri bilemeyeceğim ama şu ortalama oyunun gayet kaliteli ve bekleneni verebildiğinin göstergesidir, kaldı ki ortalamanın zaman geçtikçe yükseleceği kesin...

InFamous 2 - Turkce Dublajli Demo Tr PSN De - OYUN ÇIKTI [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: rpm7200

Gördüğüm kadarıyla oyunculardan olumlu not almış oyun(tabi bizim konsolun oyunu hiç kötü olmaz diyenlerse bilemem)fakat veriken inceleme puanları pek oyuncularla aynı kanıda değil.

IGN 9 / 10
    Gametrailers 9.2 / 10
    GameSpy 4.5 / 5
    Computer & Video Games UK 9 / 10
    Game Informer 8.75 / 10
    Digital Chumps 9.2 / 10
    Extreme Gamer 8.5 / 10

Sen sadece Gamespot'a baktıysan bilemem.Zaten onların da neden 7.5 verdiğini hala anlamış değilim.
  • Arkdaşlar türkçe nasıl yapıyoruz bu oyunu? Optionstan felan bulamadım.
  • dün aldım oyunu umarım beklentilerimi karşılar.
  • arkadaşlar internetten ındırdıgımız oyunu nasıl türkçe yapıcaz acaba yardım edermısınız
  • demo'da türkçe olan oyunun full sürümünde türkçe yok :D

2.bölge oyun

menüde dil değiştirme falan da yokki

ne alaka anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 12 Haziran 2011; 13:17:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

demo'da türkçe olan oyunun full sürümünde türkçe yok :D

2.bölge oyun

ne alaka anlamadım

Hocam oyun türkiyede satısa cıkanlarda türkce var :) sizin oyunun CD'nin üstünde yazan IDsi nedir . BCES-01229 ise türkcedir baska id ise türkce degildir.sony spotu engellemek için. türkiyede cıkan oyuna koymus sadece türkceyi.
  • O değilde oyunu 139 tl olarak sadece hepsisony.com'da gördüm he. Bu gün Galeria Sony'de infamous 2 119 liraydı, gt5 ile killzone 3 te 99 liraydı.. boşuna o kadar yaygara kopardık 140 lira diye.
  • Oyunla ilgili gerek oyuncu yorumları gerek oyun sitelerinin puanları oldukça iyi. Sucker Punch anlaşılan bu sefer cok iyi is çıkarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 12 Haziran 2011; 14:14:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

quote:

2.bölge oyun

ne alaka anlamadım

Hocam oyun türkiyede satısa cıkanlarda türkce var :) sizin oyunun CD'nin üstünde yazan IDsi nedir . BCES-01229 ise türkcedir baska id ise türkce degildir.sony spotu engellemek için. türkiyede cıkan oyuna koymus sadece türkceyi.

Amerikan versiyonunda bile Turkce var. Acmasini bilmek lazim. Bilmeyenlerinde arastirması lazim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Oyun bedavaya geldi,

InFamous 2 - Turkce Dublajli Demo Tr PSN De - OYUN ÇIKTI [ANA KONU]

Evet Resimde İD Okudum " BCES01229 " İnfamous 2'nin

Hocam oyunda dil seçme varmı ? spottan alan arkadaşlar dil secilmiyor ingilizce diyorlar

Dil seçme yok, oyuna girdiğimde Türkçe karşılandım.

• quote:

quote:

2.bölge oyun

ne alaka anlamadım

BCES01143

quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

quote:

2.bölge oyun

ne alaka anlamadım

Amerikan versiyonunda bile Turkce var. Acmasini bilmek lazim. Bilmeyenlerinde arastirması lazim.

açmasını bilmek lazım ne demek? sen oyunu cihazın farklı bir yerine mi sokuyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 12 Haziran 2011; 15:12:30 >

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.