Şimdi Ara

Infamous 2 (Digital) Yardım Lütfen!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

oyun çıktığında psn kardeşliğiyle infamous 2 satın almıştık.Oyunu bitirdim,fakat geçen gün oyuna girmek istediğimde güncelleştirme gelmiş.Güncelleştirmeyi yükledikten sonra oyuna girmek istediğimde oyun açılmıyor.Güncelleştirmeden sonra PS menüsünde oyunun adı Infamous 2 (Digital) yazıyor.Oyuna ne oldu anlayamadım.Oyunu kurtarmak için save dosyalarını ve oyunu sildim, PSN'den tekrar indirdim oyunu fakat oyunu kurduktan sonra aynı şey yeniden başıma geldi.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.

Lütfen PSN'den ban yedin,bir daha online oynayamazsın gibi saçma şeylerle laf kalabalığı yapmayın.

NOT: Sorunu düzelttim arkadaşlar,PS menüsünde Game Data Utulity diye bir bölüm var,oradan Inf 2'nin 104 Mb'lık bir dosyası var onu sildikten sonra oyunu hangi psn'den indirdiyseniz o üyelikten güncelleme yapın.Sorun çözülüyor.

Yardımcı olan herkese teşekkürler...

Edit: Sorunun çözümü hakkında bilgi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpheratz -- 28 Temmuz 2011; 1:39:26 >

• Aynı sorun bendede olmuştu oyunu silip, tekrar indirip kurduğumda sorun olmamıştı.
  • odeğilde psn kardeşliğiyle aldığın oyunu 5 kişi indirdiğin için birdaha indirme olanağı oluyomu?
    Not: hayati soru
  • İnternette biraz baktım bu sorun ile alakalı, anladığım kadarıyla global bir sorun bu. Bazı yerlerde şu şekilde bir ifade var, hata bölge ile alakalı olabilirmiş, yani siz paylaşarak indirdiniz oyunu ve o indirdiğiniz hesap diyelim ki EU ama siz US kullanıyorsunuz ve updatei US hesap açıkken yaparsanız bu sorun meydana gelebiliyor. Tabi bunlar başkasının belirttikleri doğruluğunu bilemem. Tamamen silip tekrar indirip aynı region üzerinden update yapma şansınız var mı? Yada daha iyisi update gelirse tekrar ignore edin hiç kurmayın. Zaten update hiç yapmamış olanlara bunu öneriyorlar. Başka bilgiye rastlarsam yine yazmaya çalışırım. Bilgide hata varsa özür dilerim şimdiden.
  • Buarada bazıları sadece oyun dosyasını silince düzeldi falan yazmış, update ayrı kuruldu ise sadece onu da silmeyi deneyebilirsiniz yani tüm oyunu değil.
  • Yukarıda yazılmış yeni gördüm, oyunu paylaşarak indirdiğiniz için indirme sayısı dolma gibi bir problem varsa tekrar indiremeyebilirsiniz silerseniz, umarım bu olmaz.
  • oyunu kardeşlikle aldık.Oyunu satın alan benim,bende sınırsız indirme hakkı veriyor (tuhaf bir durum ama oyunu 2 kez arka arkaya indirdim ve kurdum)

Ayrıca,bahsetmiş olduğunuz oyunu UK psn'den alıp US psn'den update etme gibi bir durumum olmadı.Oyunu TR psn'den satın aldım,UK psn'den güncelledim.Sonuçta 2.bölge her ikiside. Oyunun update dosyalarını nereden silebilirim bilginiz var mı? Belki bu işe yarar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kurdugunuz kardeşlikte istediğiniz kadar oyunu indirebilirsiniz bir sınırlama söz konusu değil.

Patch hatasını bende almıştım tekrar indirdim kurdum problem kalmadı
  • Bugün patch i kurdum ,yanlız oyuna girip deneme fırsatı bulmadım.Tekrar indirerek çözülmesi sorunu çözse dahi 15gb tı gel baştan indir,biraz beklemekte fayda var belki yeni patch sorunu çözerler
  • ya ben birde oyunu bitirmiştim,o save dosyalarını sildim.Şimdi yeniden bitirmem lazım,umarım yeni bir patch çıkarda düzeltirler bu durumu.
  • Save dosylarını neden sildin ki gerek yoktu ona oyunu silip kurman gerekiyordu.
  • save dosyalarınıda sildim,oyunu silip tekrar kurmayı da denedim yine digital hatasını alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz

oyunu kardeşlikle aldık.Oyunu satın alan benim,bende sınırsız indirme hakkı veriyor (tuhaf bir durum ama oyunu 2 kez arka arkaya indirdim ve kurdum)

Ayrıca,bahsetmiş olduğunuz oyunu UK psn'den alıp US psn'den update etme gibi bir durumum olmadı.Oyunu TR psn'den satın aldım,UK psn'den güncelledim.Sonuçta 2.bölge her ikiside. Oyunun update dosyalarını nereden silebilirim bilginiz var mı? Belki bu işe yarar.

TR PSN de oyun Türkçe. Fakat UK PSN de ingilizce bunun bölge ile alakası yok altyazı ve ses dosyaları çakışması ile alakası var. Oyunun güncellemesini de TR PSN den yapın. Türkçe oyuna İngilizce güncelleme yaparsan olabilir normaldir.

He birde şu kardeşlikle alınan oyunları bir daha indiremezsiniz hurafesini kim uydurduysa kulaktan kulağa dolaşıyor. Bir çok kişi de gerçek olduğuna inanmasa da şüpheleniyor. PSN den alınan oyun resmi olarak 5 farklı makineye yüklenir ayrıca Bluray biçiminde Online Kod isteyen oyunlar kod istemez hatta aynı anda aynı oyuna bile girebilirler hiç bir sorun olmaz. Çünkü Sony bunu bilerek yapıyor, oyunu PSN den alırken bile 5 farklı PS3 de eş zamanlı kullanılabilir diye belirtiyor.

• Sorunu düzelttim arkadaşlar,PS menüsünde Game Data Utulity diye bir bölüm var,oradan Inf 2'nin 104 Mb'lık bir dosyası var onu sildikten sonra oyunu hangi psn'den indirdiyseniz o üyelikten güncelleme yapın.Sorun çözülüyor.
  • quote:

Sorunu düzelttim arkadaşlar,PS menüsünde Game Data Utulity diye bir bölüm var,oradan Inf 2'nin 104 Mb'lık bir dosyası var onu sildikten sonra oyunu hangi psn'den indirdiyseniz o üyelikten güncelleme yapın.Sorun çözülüyor.

teşekkürler bilgi için ,15gb tı tekrar indirmekten kurtardın
  • öğrenmek istediğim bir şey var, ben bu oyunun save dosyalarını daha önce sildiğim için oyunun hikaye modunu yeniden oynamam lazım.Oyunu iyi bir şekilde bitiren birisi bana save dosyalarını gönderse ben bunları ps3'e atabilir miyim?
  • quote:

öğrenmek istediğim bir şey var, ben bu oyunun save dosyalarını daha önce sildiğim için oyunun hikaye modunu yeniden oynamam lazım.Oyunu iyi bir şekilde bitiren birisi bana save dosyalarını gönderse ben bunları ps3'e atabilir miyim?

Atarsın ama bitiren kişinin psn hesabı ile bitirildiği için senin makinede bir işe yaramaz. O save dosyası o bitirilen hesap ile oyuna girilmesini bekler. Diğer hesaplara yeni save data açar.
  • tAkip
  • oyunu silip tekrarmı ındırmek gerekıyor bu durumda ???

eger oyle bısey varsa asla 15 gb ı indirmek için ugrasmam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

oyunu silip tekrarmı ındırmek gerekıyor bu durumda ???

eger oyle bısey varsa asla 15 gb ı indirmek için ugrasmam..

ilk mesajda en altta sorunun çözümü hakkında bilgi verdim,takip :))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.