Şimdi Ara

Infamous 2 (Digital) Yardım Lütfen!.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Game Data utility de 104 mb lik dosya yok bende hatta infamaus 2 dosyası yok hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Game Data utility de 104 mb lik dosya yok bende hatta infamaus 2 dosyası yok hiç

Bende de oyle. Silip tekrar kurma yolu gozukuyor sanirim bize.
  • siz oyunu daha önceden bitirdiniz mi ya da oynadınız mı? ben oyunu daha önceden oynadığım için belki bende gözüküyor olabilir.Oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyin yada çok zahmetli geliyorsa yeni patch çıkana kadar bekleyin derim.
  • Gama data da sanırsam sadece blurayine sahip olduğunuz oyunlar görünüyor.Dijital indirdiğim hiç bir oyunun data sı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

Gama data da sanırsam sadece blurayine sahip olduğunuz oyunlar görünüyor.Dijital indirdiğim hiç bir oyunun data sı yok

bende oyudu dijital indirdim,bende görünüyor.Hata Tomb Raider oyununda dijital sürümü var onunda game datada dosyası görünüyor.
  • Bilemiyorum,indirdiğim hesabada baktım orda date malesef yok,ilginç bir durum,yabancı forumlar fırsat bulunca araştırmayı planlıyorum belki bi çözümü vardır
  • Merhaba,

Arkadaşlar ben 1.01 update yaptım. Dosya boyutu 10 mb idi. Doğrumu ? 104mb falan yazmışsınız da. Benim atladığım bişeymi var merak ettim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VLX

Merhaba,

Arkadaşlar ben 1.01 update yaptım. Dosya boyutu 10 mb idi. Doğrumu ? 104mb falan yazmışsınız da. Benim atladığım bişeymi var merak ettim.

Teşekkürler.

bahsedilen 104 mb dosyanın senin indirdiği 10mb'lık update dosyasıyla ilgisi yok.Game data utulty de bulabilrisin 104 mb'lık dosyayı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.