Şimdi Ara

!!!İNEGÖL ÇARŞISI!!!(bursa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bursalı olanlar bilir. inegöl çarşısı bursanın en buyuk korsan pc oyun satan yeridir. 1,5 senedir hiç oyun almadım. acaba inegol çarşısında oyunlar kaç para bilen var mı.

• cd başı 2 ytl ama ben sana bizim dükkanı söleyeyim.alt geçitte Toy club diye bir yer var . inegölde hep bozuk çıkıo bizimkiler çok sağlam
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf_blue

cd başı 2 ytl ama ben sana bizim dükkanı söleyeyim.alt geçitte Toy club diye bir yer var . inegölde hep bozuk çıkıo bizimkiler çok sağlam

gerçekten mi orda bizim arkadaş çalısıyo
  • harbi mi arkadaş çıkmayalım bizbizim dükkan dediğim yazları orda çalışıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf_blue

harbi mi arkadaş çıkmayalım bizbizim dükkan dediğim yazları orda çalışıyorum..

mert diye biri biliyon mu

• lan o benimharbi benim sen kimsin
  • sallama lan. ben mert dedim diye atlama hemen!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya-Afyon-Uşak-İzmir Hattı
    18 yıl önce açıldı
    Denizli - Tavas - Muğla yolu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • danışıklı döğüş
  • Allah çarpsın benim de sen kimsin...uzun boylu kıvırcık, o benim iştesen kimsin yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf_blue -- 5 Haziran 2007; 16:37:50 >
  • DUR Bİ HANGİ OKULDA OKUYON. TEST EDEYİM Bİ...
  • Ahmet Vefik Paşa Anadolu Lisesi
  • obba toy kılap kolpa bea filmleri çok komik oluo inegolden gecen gun bi oun aldım 98 senesnn oyunlrı hala duruo
  • sınıf?
  • Haydaa 9-e yalan mı sölü cem de sen kismin
  • ben de MERT NOBRE!!!
  • sen kimsin yaaa
  • şaka lan şaka profil den ogrendim ismini. ama gercekten calıstıgın yeri biliyom.

• şimdi sana bi söverdim amaneyse
  • haftaya cd almaya gelecem indirim yaparsın dimi. tcm2005 alacam. cd bası 1,25 ytl den anlaşalım...
  • yazları çalışıyorum dedim emrah değiliz heralde hem oku hem çalış gidip de ismimi vermeye kalkma rezil oluruz sora
    bu arada tcm2005 biraz eski değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf_blue -- 5 Haziran 2007; 17:03:08 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.