Şimdi Ara

İndomie Noodle içinden çıkan elyaf ve plastik parçaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce bir tane tavuklu olan sarı paketliden açtım, mikrodalgaya attım. O pişerken baharatın paketini açtım. Açar açmaz içinde bir şey fark ettim; küçücük bir elyaf parçasıydı. Böcekten iyidir deyip baharatı boşalttım içine. Yemek için soğuturken koyu renkli bir şey çarptı gözüme bu sefer. Daha önce sayısız kez yediğim için baharat olmadığını anladım. Elimle çıkarıp baktım sert plastik parçası. Kenara koydum ısrarla yemek istiyorum, hop bir tane daha. Pes edip döktüm çöpe. Siz de yerken dikkatli olun.

Parçaları uzaktan da çektim, markayı kötülemek gibi bir amacım yok. Parçalar gerçekten çok küçükler.

• En son aç kaldığımda kanserojen olduğunu bile bile mecburen yemiştim. Artık para verseler yemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkac sefer yediydim daha da yemem.
    Bilgilendirme icin sagol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Küçük şeyleri görüyorsun. Asıl, sorunlu olan büyük resmi görebilmeniz gerek.
  • Ülker'in ürettiği Nissin Noodle'lara bakın hocam.Noodle elbette ki basit bir öğün atlatmak için yenilen bir şey ancak uzun yoldan Asya usulü tabaklar yaparsanız gerçekten güzel ve sağlıklı bir öğüne dönüşüyor.Sadece içindeki makarnayı alın tavuk haşlayıp noodlearı onun suyunda pişirin, haşlanmış tavukları da tavada dışını kızartıp kurutmadan üzerine eklerseniz hiç yoktan biraz protein alırsınız bir faydası olur.Üst seviyeye çıkarıp az pişmiş haşlanmış yumurta eklemeyi deneyen oda arkadaşım olmuştu tavsiye etmiyorum.
  • makarna yapmak 20 dk... bu kadar mı meşgulsünüz böyle çöpleri eve sokuyorsunuz.
  • Haklısınız arkadaşlar.

Son zamanlarda tadı da acayip değişmişti. Bu olay vesilesiyle de bir daha yememe kararı aldım.

Yorumlarınız için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok yedim onlardan artık varsa bile bişe gecmis olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.