Şimdi Ara

İndirme Yöneticilerini Kullanma [Flash Get, Idm, Dap ve Fdm] Rapid için ayrıntı ve resim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
18.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Öncelikle yapmamız gereken belli ayarlar var.. Firefox kullandığızı farz ederek anlatıyorum. Flash Got eklentisini indirmemiz gerekiyor..

Öncelikle aynı anda kaç tane dosya indirmek istiyoruz onu belirlememiz lazım.. Options bölümüne girip oradan Download Optionsu tıklayacağız.. Kaç dosyanın aynı anda inmesini istiyorsa onu yazıp tamam deyip kapatacağız.Ben sadece tek tek inmesini istediğim için böyle yaptım..

İndirme Yöneticilerini Kullanma [Flash Get, Idm, Dap ve Fdm] Rapid için ayrıntı ve resim..

Şimdi ise rapic accountumuzu programa kayıt etmek için Site Menageri tıklayıp daha sonra ise sağ tıklayıp Add Site seçiyoruz. Resimde görüldüğü üzere Kullanıcı Adı ve Şifreyi yazıp tamam diyoruz...

Daha sonra ise indireceğimiz rapid linklerini seçip sağ tıklayıp Seçilenleri Flash Got ile indir diyoruz.. Resimde Görüldüğü üzere..

İndir dedikten sonra linkler karşımıza geldi. Alttaki resim herşeyi açıklıyordur.. Uzun uzadıya anlatmaya gerek yok istek olursa ayrıntılı anlatılır.. Tamam deyip indirmeye başlıyoruz..

Ve download Başladı..

Sitesi:www.freedownloadmanager.org

•  İndirme Yöneticilerini Kullanma [Flash Get, Idm, Dap ve Fdm] Rapid için ayrıntı ve resim..

Resimlerle anlatım başlıyor..

Bütün indireceğimiz linkleri notepad e atıyoruz ve kaydediyoruz.

Notepad'e kaydettiğimiz linkleri Dap'a import ediyoruz.

Son olarak da "download now" basmamız gerekiyor.

Sitesi:www.speedbit.com

• Anlatılacaklar

- Linkleri indirirken hız düşmesini önlemek için sırayla ve tek tek indirmeyi

-
    Bu arada tekrar tekrar adres girip şifre yazmakla uğraşmaktan

Öncelikle
    bizlere bir adet İnternet Download Maneger programı lazım... Başta bu
    sitedeki linklerden veya birçok malum siteden "ücretsiz" olarak
    edinebileceğiniz bu program "rapid premium" üyeleri için gayet
    kullanışlı...

Programı yükleyip ilaçladıktan sonra "rapid premium" üyeleri aşağıdaki adımları takip edip huzura kavuşabilir. Başlayalım...

Not: Adımlar İDM 5.11 Türkçe versiyonu üzerinden anlatılmıştır.

1-
    İndirmek istediğiniz rapid linklerini (misalen 16 part olsun) standart not defterine kopyalayıp belgeyi kaydedin.

Programı açıp en üst solda yer alan "Görevler" sütünundan "Al - text
    dosyasından" segmesini tıklayın. Açılan pencereden indirmek istediğiniz
    rapid linklerinin kopyaladığını not defterini seçip tamam dediğinizde
    İDM'yi kıpırdatmaya hazırsınız demektir. Dikkat ettiğimizde tüm
    dosyalar programda sıralandı ve sarı dosyalar olarak gözükmekte. Bu
    sarı dosya olayına bir adım sonra geri döneceğiz.

önce "rapid premium" şifre derdinden kurtulalım. Bu adımdaki işlemi
    birkez yaptığınızda rapid.com'dan indireceğiniz tüm dosyalar için
    geçerli olacaktır.

Hemen İDM'de ortada yer alan ve oyuncak bir kontrol paneli olarak
    simgendirilen "seçenekler" butonuna tıklayıp gelen penceredeki "site
    bağlantıları" segmesine tıklayın. "Yeni" diyerekhttp://rapidshare.com/
    adresini girip kullanıcı adınızı ve şifrenizi (iki defa) gösterilen
    kutulara yazın. Enter ile tamam dediniz mi sürekli şifre girme
    derdinden kurtuldunuz demektir.Şimdi sarı dosyalar olarak gösterilen link yığınımıza geri dönelim...

3-
    Sarı dosya demek yığın değil, tek tek dosya demek. Biri bitince diğeri
    başlamaz demek. Bu yüzden bu linkleri senkronize hale getirip sırayla
    veya toplu halde indirmeye dönüştürmemiz gerikiyor. Bu işlemde gayet
    kolay tüm linkeri seçin. Herhangi bir sarı dosya ikonun üzerine gelin
    ve sağ tıklayıp "Synchronization queue" dediğimizde yığınımız hazır
    demektir. Yani tüm linkerimiz artık yeşil oldu anlamına gelir...

Şimdiki püf noktası ise hız ile ilgili... Malum hazır kıta bekleyen
    yığını indir dediğimizde toplu halde yada 4'lü 5'li halde indirmeye
    başlarsa download hızımız bölünecek ve yavaşlayacak bunu engelmek için;

Saat
    ile simgelenen "Zamanlama" butonuna basıyoruz. Açılan pencerede soldaki
    bölümde ikinci sırada yer alan "Synchronization queue" kısmını seçip
    sağdaki bölümde "Files in the queue" kısmına geliyoruz. Açılan kısımda
    indirme eş zamanlı dosyalar kutusuna "1" değerini girdiğimizde işlem
    tamam. Artık linklerimiz tek tek ve hızla incecek. İşlemin başlaması
    için "start" ikonu ile simgelenen butona basıp, "yığını indirmeyi
    başlat" demeniz yeterli...

İsterseniz
    bu bölümde altta yer alan "indirme bittiğinde bilgisayarı kapat"
    seçeneğini işaretleyip gece rahatça uykuyada dalabilirsiniz. 80 partlık
    oyun indikten sonra İDM bilgisayarınızı kapatacaktır.

Sitesi:www.internetdownloadmanager.com

• Bunuda Resimlerle Anlatacağım..

Ayarlar bitmiştir.. Flash Got eklentisiyle beraber tadından yenmez duruma gelmiştir..

Sitesi:www.flashget.com

• İlk olarak rapid hesabımızı ayarlıyoruz:

rapid-share.com > Priemum Zone > Priemum Zone Login > Options
    Direct-downloads u seçin
    Save'e tıklayın.

Ardından orbit için yapacağımız ayarlamaya geçiyoruz:

Ayarlar>Tercihler

Site Yöneticisi>Yeni
    Burada Site adresi olarakhttp://rapid-share.com ( - yi kaldırın)
    kullanıcı adı ve şifre yerine de rapid hesabınızı ve şifrenizi yazıyorsunuz.

Belli bir dosyadan içeri aktarmak için
    Dosya>İndirme Listesini İçeri Aktar yolunu izleyip, dosya türünden .txt yi seçtikten sonra istediğiniz dosyayı seçip Aç'a tıklamanız yeterli.

Not:Orbit kendini otomatik olarak tarayıcılara entegre ediyor.Eğer Firefox ta download ile ilgili sorun yaşarsanız, Flashgot eklentisini kullanarak download etmeyi deneyebilirsiniz

Free Download Menager anlatımı hariç diğerleri alıntıdır. Onlarada buradan teşekkürlerimi sunuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Night -- 24 Ağustos 2008; 22:23:15 >

• güzel çalışma
  • Yararlı bir paylaşım olmuş , Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    swf upload ve direkt link
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rica Ederim..
  • Yararlı bi paylaşım gercekden emeğine sağlık.
  • Asıl aldığım kişilerin emeğine sağlık. Ben sadece free download menageri anlattım ve düzenledim
    : ))
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjk-oktay

Asıl aldığım kişilerin emeğine sağlık. Ben sadece free download menageri anlattım ve düzenledim
    : ))

• çok güzel anlatım tşk ederim
  • Orbiti eklerseniz iyi olurdu., bilgiler için teşekkürler.
  • Orbit kullanmasını bilmiyorum, Döküman bakacağım eğer bulursam ekleyeceğim.
  • emege saygi...

ben idm yi tercih ediyorum...gayet guzel 110-120 kb arasinda seyrediyorum cogunlukla geceleri iste 130 -140 goruyorum ara sira...
  • tam süper olmuş
  • Sağolun arkadaşlar.
  • arkadaslar bende flashget kullanmak istiyorum ama resimler ölmüş... yenileyebilirmisiniz
  • IDM yi kullanmaya başladım ancak şöle bi problemim var avira premium security programımdaki firewall özelliği download yapmasını engelliyor. download yapabilmesi için firewallu devre dışı bırakmam gerekiyor. firewallu devre dışı bırakmadan kullanamaz mıyım acaba???
  • arkadaşlar bnde idm 5.14 kullanıyorumda bnm rapid üyeliğim yok bn aynı anda birden fazla link indiremiyecekmiyim konuda geçen işlemleri uyguladım ama başarılı olamadım..yardımcı olursanız çok teşekkürler..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.