Şimdi Ara

İndirme Yöneticilerini Kullanma [Flash Get, Idm, Dap ve Fdm] Rapid için ayrıntı ve resim.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
18.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

İlk olarak rapid hesabımızı ayarlıyoruz:

rapid-share.com > Priemum Zone > Priemum Zone Login > Options
    Direct-downloads u seçin
    Save'e tıklayın.

Ardından orbit için yapacağımız ayarlamaya geçiyoruz:

Ayarlar>Tercihler

Site Yöneticisi>Yeni
    Burada Site adresi olarakhttp://rapid-share.com ( - yi kaldırın)
    kullanıcı adı ve şifre yerine de rapid hesabınızı ve şifrenizi yazıyorsunuz.

Belli bir dosyadan içeri aktarmak için
    Dosya>İndirme Listesini İçeri Aktar yolunu izleyip, dosya türünden .txt yi seçtikten sonra istediğiniz dosyayı seçip Aç'a tıklamanız yeterli.

Not:Orbit kendini otomatik olarak tarayıcılara entegre ediyor.Eğer Firefox ta download ile ilgili sorun yaşarsanız, Flashgot eklentisini kullanarak download etmeyi deneyebilirsiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: erkahnn

arkadaşlar bnde idm 5.14 kullanıyorumda bnm rapid üyeliğim yok bn aynı anda birden fazla link indiremiyecekmiyim konuda geçen işlemleri uyguladım ama başarılı olamadım..yardımcı olursanız çok teşekkürler..

Malesef rapidShare'nin free kullanıcılara bir kazığıdır bu. 2 dosyayı aynı anda çekemezsiniz.
  • Eveon emeğin için canı gönülden teşekkür ederim. Ekledim üst sıralara : ))
  • ellerine sağlık.Gayet yararlı bir bilgi flashget için ayrı bi teşekkür
  • Rapid türü siteler için indirme proramlardan biri olan jDownloader ile rapid indirme yöntemi..

İndirme Yöneticilerini Kullanma [Flash Get, Idm, Dap ve Fdm] Rapid için ayrıntı ve resim..

İndirme Yöneticilerini Kullanma [Flash Get, Idm, Dap ve Fdm] Rapid için ayrıntı ve resim..

• Çok yararlı bir topik olmuş,emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Bu arada FDM kullanıyorum.
  • arkadaşlar flashget ve free download manager dışı programlar rapidshare kaytlarınızı biraz şişiriyormuş. yani indirdiğinizden daha çok gösteriyor rapidshare'a. dikkat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 25 Ağustos 2008; 20:11:41 >
  • merhaba arkadaşlar;

ben IDM yi kurdum premium bilgilerimi girdim yukarda anlatıldığı gibi txt dosyasından linklerimi ekledim kuyruğa koydum ve teker teker indirmeye başlamasını istedim.. sorun şu ki linkleri URL olarak indiriyor.. partları indirmiyor.. bu sorunu nasıl halledebilirim acaba?
  • Peki rapid free kullanıcıları hangi proyu kullacak? Ben dakkada bir kaç dakka sonra dosyayı indirmem gerektiğine bakmadan otomatik indiren bi pro var mı?
  • hort!
    bunlar premium hesaplılar için sanırım
    free user lar için olan vardı bir tane sunucuyu falan seçbiliyorduk onun adı neydi?
  • peki en hızlı indireni hangisi idm beni banladı resmen ne crack işe yarıyo ne serial idm hariç bişi söyleyi lütfen
  • Sağolasın..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.