Şimdi Ara

İndirimle İlgili Son Haber..Sınırsıza %18 İndirim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
11.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

niye olay olsunki hoca?
    sonuçta indirim yapıyor adam.
    512K 99 YTL değilmi?
    yüzde 18 indirim 82 YTL ye tekabül etmez mi?

ha 256K sınırsız mı?
    adam mecbur değilki sana bu bağlantıyı vermeye.

özelleşsin özelleşsin dedi insanlar,aha özelleşti.
    adam istediği bağlantıyı istediği fiyata satar,işine gelire alırsın gelmezse almazsın...

ama ben 256ya 49 ytl verırken benim baglantımı nasıl 512 82ytl vermeye zorunlu kılar. sonucta 49ytl bile cok yuksek bir rakam.
  • Hele bir sabah olsun bakalım neler olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 19 Temmuz 2006; 2:48:39 >
  • Bu aradazaten baştan işine gelirse gibi bir tutum içine giremez, rekabet ortamının çok artacağını biliyorlar.
    Sözleşmede tabiki fiyat artırımı ibaresi var, ama artış makul seviyelerde olur, köprü ve otoyol geçişlerini unuttunuz galiba nasıl geri aldılar zammı onlarda diyordu otabana yatırım yaptık genişlettik fiyat artırmamız lazım ama mum gibi eridiler.
    Ha 512 yapıp fiyata uygun ölçüde zam yaparlar. Ama kalkıp 89 yapamazlar bu % 85 zam demektir.
    Zaten kotasızı kotalıya geçirme söz konusu bile olamaz.
  • quote:

arkadaşlar dikkatli okuyun.
    adam sınırsızlara değil sınırlılara 4 kat yükselttik demiş.
    256K 4 kat yükselirse 1024 olur.
    adam 256K lar kotalımı kotasızmı onu karıştırmış..

diğer başlıkta 256 ları 1024 yaptık diyo ama adam. 256 kotalı bağlantı yok zaten
  • diger baslıkdakı haberin gercegi burda

Yıldırım, “Sınırsız kullanımda yüzde 18’lik bir indirim sağlanmıştır ve sınırlı kullanımlarda da hız 2, bazı durumlarda 4 katına kadar artırılmıştır” diye konuştu.

http://www.ntvmsnbc.com/news/380084.asp
  • haberi düzgün okuyun sınırsızda değil sınırlıda 2-4 kat lafı geçmiş
    quote:

Orjinalden alıntı: esenlik

quote:

Orjinalden alıntı: tuncayaltuntoprak

fiyat dengesizliği yenimi çıktı.anlat bakalım şu dengesizliği
    quote:

Orjinalden alıntı: esenlik

quote:

Orjinalden alıntı: tuncayaltuntoprak

düşünmeden yeterince saçma yorumlar yapılmış.mesal 512 3 gb 1024 olursa 2 kat hızlandı
    512 6 gb veya 10 gb 2048 olursa 4 kat hızlanır.başka bir yolu varmı 4 kat hızlanmanın.2 ile 4 le le uğraşmışsınız

bir tek sen saçmalamamışsın zaten. O şekilö oluncaki fiyat dengesizliğini düşünemediğine göre

Evet taze taze çıktı. Senin tezine göre nasıl bir tarife seçenekleri çıkar bir yazda görelim? Hem zaten bakan efendi sınırsızlarda 4 kat demiş biz onu tartışıyoruz. Tek bir yolu var böyle bir şeyin ama Telekom alt yapısı kaldıramaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Alessandro

diger baslıkdakı haberin gercegi burda

Yıldırım, “Sınırsız kullanımda yüzde 18’lik bir indirim sağlanmıştır ve sınırlı kullanımlarda da hız 2, bazı durumlarda 4 katına kadar artırılmıştır” diye konuştu.

Bugün böyle der ama yarın başka bir şey söyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

quote:

arkadaşlar dikkatli okuyun.
    adam sınırsızlara değil sınırlılara 4 kat yükselttik demiş.
    256K 4 kat yükselirse 1024 olur.
    adam 256K lar kotalımı kotasızmı onu karıştırmış..

diğer başlıkta 256 ları 1024 yaptık diyo ama adam. 256 kotalı bağlantı yok zaten

Ya zaten sorun orada bu bakan ne dediğini bilmiyor çünkü neden bu işlerden anlamıyor anlamamasıda gayet doğal, (bir önceki raife değişikliğinde en düşük hız 512 olacak demişti)
    Çünkü adam ulaştırma bakanı, belkide adam bilgisayarda internete girmesini bilmiyor. Ama ne yazıkki bu iletişim ve teknoloji üzerine işler ulaştırma bakanlığına yetkilendirilmiş. Artık gelişen bir devlette iletişim ve teknoloji bakanlığı şarttır.

• quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

quote:

ozman yarın ola hayrola (yani bugun)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

quote:

ozman yarın ola hayrola (yani bugun)

ben sabaha kadar yatmıyorum zaten

• içimden bi ses 256 sınırsızları kaldıracaklar diyo...
    256 devam ettiği sürece ben bu indirimi olumlu görüyorum...
  • valla ben e-mule kullanırken önce sabit hıza bi limt koyuyorum 5 dakka sonra limti kaldırdığım anda hız böle anlık 30a 36 lara filan çıkıyo bak diyorum demkki adsl m512 olsaymış böle çekicekmişim diyorum mutlu oluyorum.Yani kendimizi tatmin etmeyi bilmemeiz lazım herşeyi telekomdan beklemyelim adamlar çok çalışıyo zaten...
  • kamerayı görünce mutlaka saçmalayıp bizi tartışmaya sürüklemekten başka bir işe yaramıyor bu adam. Bizde oylarımızı ona göre veririz.
  • Hadi be Doany yap şu açıklamayı be, bekliyoruz kaç saattir
  • arkadaslar 512 kotalı kullanıorum...emulede 50 ıle download yaparken speed test ler oldukca yuksek cıkıo...bu yukseldıgımız anlamına mı gelıo.. su anda emuledekı en ıyı performansımı yakaladım..speed testlerde oldukça ıc acıcı..ama su acıklama tam bı yapılsında kesınlıkle sınırsız kullanıma gecıcem...
  • Şimdi indirim mi oldu, hızmı arttı, hız ile kotada mı arttı?
  • du bakalım 4-5 saat içinde açıklama yapılır herhal
  • valla adam akıllı bir sınırsız tarifesi çıkarsalar cok ıı olur..eger olmazsa harbıden böle taksımde fln eylem yapalım..hatta bı gonullu bı arkadas bulalım keselım herıfı.. bu ulkede bırılerıne bı sey olmadan hıc bı sey yapılmıyor cunku...
  • Bakan Yıldırım, Türk Telekom'un ADSL hatlarında indirim kararı aldığını söyledi ve indirim oranlarını "Sınırsız kullanımlarda % 18 indirim geldi. Sınırlı kullanımlarda ise hız 2'ye katlandı, 256 K da 4'e katlandı" diyerek açıkladı.

Kaynak:http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=15975
  • Bi açıklama gelseydi bekliyoruz hala
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.