Şimdi Ara

İndirimle İlgili Son Haber..Sınırsıza %18 İndirim (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
11.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dony nin rüyasına girmiş galiba bu tarifeler

hiç mantıkla yapılmışa benzemiyor çünkü!

1024 3 gb sınırlı - 29
    2048 sınırsız 230

aradaki uçuk farka bakın yaw:-) ama hız sadece 2 kat daha hızlı ve kota var işte.
  • Tabiki gerçekte bende iyiniyet aramıyorum.. ben -yinede iyniyetliler- derken aslında geleceğe yönelik olarak yaptıkları açıklamalara dayanarak söyledim. yaparlar , yapmazlar o ayrı mesele.. fakat terkar söylüyorum şu an gelinen durumun onlarla bir ilgisi yok.. belki telekomun satılması dersiniz, belki rekabete açılmadan özelleştirilmesi dersiniz vs.. ama sorumlular kesinlikle bizimkiler mutlaka kızılması suçlanması gereken birileri varsa yine bizimkiler.. bazı arkadaşlar tk nın haklı koruduğunu söylemeye bile çalışmış.. bu kesinlikle doğru değil. tk nın tek düşündüğü devletin adsl üzerinden alacağı verginin düşmemesi olur. bu saatten sonra telekomu konuşmak bana göre anlamlı değil..
    quote:

Orjinalden alıntı: PePo

quote:

Orjinalden alıntı: casual

quote:

Orjinalden alıntı: azmo

Bu arkadaş kimdir nhangi sitededir bilmiyorum ama en azından donanımhaberi takip etseydi TT'un 256 sınırsızı kaldırıp 512 kotalı yapmaya kalktığı için bunun reddedildiğini bilirdi.Dünyadan bihaber adamlar kalkıp haber yapıyor tam komedi ,birde

quote:

Kerem:
    Yaptığım görüşmede "peki 256K limitsiz internet hızlarında bir değişiklik yapmayı düşünmüyor musunuz?" şeklinde bir soru yönelttim kendilerine. "Biz aslında 256K limitsiz tarifesini ortadan kaldırıp en düşük 512K tarifesini işleme sokacaktık fakat Telekomünikasyon Kurumu böyle birşeye izin vermedi." cevabını aldım. "Bir sonraki tarife değişikliğinde bu mümkün olabilir mi" diye sordum, "Telekomünikasyon Kurumu aynı şekilde düşünmeye devam ettiği sürece mümkün değil" dediler. Daha fazla detay giremedim fakat telefonu kapattıktan sonra aklıma şöyle bir soru geldi;
    Telekomünikasyon Kurumu, 256K limitsiz ADSL'in kaldırılmasına neden izin vermedi?
    a) Türk Telekom, 256K limitsiz ADSL'i kaldırıp yerine 512K limitsiz yaptığında fiyat olarak 49 YTL'den 89 YTL'ye çıkartmak istemiş olabilir mi? Telekomünikasyon Kurumu bu sebeple mi izin vermedi acaba?
    cool.gif Türk Telekom, 256K limitsiz ADSL'i kaldırıp yerine 512K limitsiz yaptığı zaman fiyatı aynı tutmak istedi de Telekomünikasyon Kurumu farklı bir sebepten ötürü mü karşı çıktı?

Bu sorunun cevabını bilemiyorum/bilemiyoruz

Ve asıl gülmekten yerlere yattığım kısım
    quote:

Bu sonuçlar ışığında, şahsi görüşüm, Türk Telekom'un özelleşmesinin ardından internet hızlarında ciddi değişiklikler yapacağı umudum boşa çıkmamış oldu. Telekomu teslim aldıktan 4-5 ay sonra eldeki imkanlar doğrultusunda bir tarife değişikliği yaptılar. Bu bile bence ileriye dönük olarak sevindirici gelişme. Ve yine şahsi görüşüm, 256K limitsiz internetin kaldırılamamasının asıl sebebinin Türk Telekom değil Telekomünikasyon Kurumu olduğu ve bundan sonra herhangi bir protesto yapılacaksa bu protestonun Telekomünikasyon Kurumu'na yönelik olması gerektiğini düşünüyorum.

Hakkımızda hayırlısı olsun...
    Saygılarımla...

Bu arkadaşa biri TT'un 256 yı kaldırıp insanları kotalı tarifelere mahkum edip yolmaya çalıştığını açıklasa iyi olur gibime geliyor.Ayrıca halkı suçlu TT yerine halkı korumaya çalışanlara karşı provoke etmesinede '
    açık bir hedef saptırma

arkadaş söylediklerinde haklı.. telekom bir süre önce tamamen devletin elindeydi.. peki noldu.? önce kotalı kullanımı getirdiler sonra 256 sınırsızı kaldırmak istediler. tepki görünce geri çektiler. ayrıca şu andan itibaren özel bir şirket olan türk telekomun bütün amacı minumum maliyet en yüksek kar olacaktır.
    bu yadırganacak bir durum değil. adamlar telek olan bir kurumu satın aldılar ayrıca adsl müşterisi akın akın adsl başvurusu yapıyor. aslında bence yinede iyi niyetliler hiç hız arttırımı yada indirim yapmayabilirlerdi. adamların adsl abone sorunları yok. ne zaman rekabete açılır o zaman farklı şeyler doğal olarak olur. ASIL SORUMLULAR BİZİM SİYASİLER VE BÜROKRATLARDIR. 2+2=4

T. Telekom' un gene de iyi niyetli olduğu doğru değil.
    Burada herhangi bir indirim ya da onların bize verdiği bir şey yok.

Kotalıların durumu: Kota aynı kota. Hızlandığın için daha fazla kullanır, eskiye göre çok daha yüksek faturalarla burun buruna gelebilirsin. Kotalıların hızı 256k iken kota aşımında kesilebilecek azami fatura 61 YTL idi. KOtalıların hızı 512k yapıldığında azami fatura da 124 YTL' ye, şimdiki durumda ise 175YTL' ye çıkartılmış oldu. 256k iken kotanız bir günde doluyordu, 512 olunca 12 saatte doldu. Şimdi ise 6 saatte dolacak! Verdikleri şey nedir? Koca bir sıfır! Peki ne elde ettiler? Kotalıları eskisine göre iki misli hızla kotalarını tüketmeye meyilli ve çok daha yüksek fatura kesilebilir hale getirildiler. Bunun için fazladan bir yatırıma da gerek yok. Elde olanı, aynı kotayı satıyorsunuz. Yani pratikte T. Telekom gizli zam yapmış, yatırımsız gelirini arttırma harekatı yapmış oldu!

Limitsizlerin durumu: Limitsizlerin büyük çoğunluğunu 256k bağlantı oluşturuyor. Bunlara cüzi de olsa herhangi bir indirim yapılmayarak, kaldırılacağı hatta kaldırıldığı ima edilerek, kimi tarifelerde hiç gösterilmeyerek ve "kotalı deneyebilirler, 6 ayda isterlerse geri dönerler vs" gibi zaten hakları olan şeyleri bir nimet sunarmış gibi gösterip yönlendirerek yok edilmek isteniyor. Limitsiz müşterisi bu şekilde 256 tabanından kendileri için çok daha karlı olan ve yatırım istemeyen kotasıza veya yüksek fiyatlı 512 tabanına itilmek istenmektedir. Bu da T. Telekom açısından gizli zam anlamına gelmektedir.

Tüm bu kurnazlıkların altında iyi niyet aramak saflıktır.

Kotalı ADSL, Ekinalan yönetiminin kurduğu, başından beri hiç rağbet edilmemesi, uzak durulması gereken bir kapandı ve kotalı kotasız tüm aboneler şimdi kotalıya gösterilen ilginin acısını şimdi hep birlikte çekmekteyiz..

256k limitsiz sahipleri bence tarifelerini terk etmesinler. 256k limitsizlerin sözleşmeleri birer hukuki kozdur ve daha radikal girişimleri engellemektedir. O sözleşmeler olmasa, para hırsından gözü dönmüş bu şirket, 256k limitsizi çoktan kaldırmış, 512k' ya da değil indirim zam bile yapmış olurdu.

• Telekom İle İlgili Görüş Öneri Ve Tepkileri Olanlar
    http://forum.donanimhaber.com/m_5958651/mpage_1/key_//tm.htm#5958651

ADSL Arızası,Görüşleri,Hız Ve Bağlantı Sorunları Olanlar
    http://forum.donanimhaber.com/m_5958663/mpage_1/key_//tm.htm#5958663
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.